s
Σχετικά με τις Καρμικές σχέσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
    Όνομα:
    Τίνα

Με αφορμή τα ποστ που δημοσιεύτηκαν κάτω από το άρθρο «Η σύνδεση Κρόνου-Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις» και χωρίς καμία διάθεση να μειώσω στο ελάχιστο τις γνώσεις και την εμπειρία της αρθρογράφου/αστρολόγου που το έγραψε, θέλησα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε Κάρμα σημαίνει δράση. Κάθε αποτέλεσμα συνδέεται με ....

Όνομα:
    Κάτια

Σωστή και χρήσιμη η σκέψη σου να γράψεις αυτό το διαφωτιστικό άρθρο ώστε να αποσαφηνιστούν οι στρεβλές εντυπώσεις σχετικά με την θεώρηση του Κάρμα και τι είναι αυτό που κρίνεται ως καρμικό.
    Το μόνο που φοβάμαι Τίνα, είναι ότι υπάρχει η βαθύτερη ψυχική ανάγκη πίστης σε κάτι έξω από τη σφαίρα της ανθρώπινης επιρροής μας, για να υπάρχει ένα μοιραίο άλλοθι. Είναι πράγματι παρήγορο να υπάρχει η δυνατότητα να βαφτίσουμε μια κατΆ εξακολούθηση λάθος επιλογή «καρμική σχέση». Και είναι αυτή η αίσθηση ενός ανώτερου σκοπού στο «καρμικό λάθος» που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα στον ευθυνόφοβο εαυτό μας και την νοητική επεξεργασία της ουσίας του φιλοσοφικού νοήματος του κάρμα.

Τα πράγματα δείχνουν ότι έχουμε ακόμα πολύ πνευματικό δρόμο να διανύσουμε.

Σε ευχαριστούμε.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Τίνα

Re: Σχετικά με τις Καρμικές σχέσεις

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Σωστή και χρήσιμη η σκέψη σου να γράψεις αυτό το διαφωτιστικό άρθρο ώστε να αποσαφηνιστούν οι στρεβλές εντυπώσεις σχετικά με την θεώρηση του Κάρμα και τι είναι αυτό που κρίνεται ως καρμικό.
    Το μόνο που φοβάμαι Τίνα, είναι ότι υπάρχει η βαθύτερη ψυχική ανάγκη πίστης σε κάτι έξω από τη σφαίρα της ανθρώπινης επιρροής μας, για να υπάρχει ένα μοιραίο άλλοθι. Είναι πράγματι παρήγορο να υπάρχει η δυνατότητα να βαφτίσουμε μια κατΆ εξακολούθηση λάθος επιλογή «καρμική σχέση». Και είναι αυτή η αίσθηση ενός ανώτερου σκοπού στο «καρμικό λάθος» που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα στον ευθυνόφοβο εαυτό μας και την νοητική επεξεργασία της ουσίας του φιλοσοφικού νοήματος του κάρμα.

Τα πράγματα δείχνουν ότι έχουμε ακόμα πολύ πνευματικό δρόμο να διανύσουμε.

Σε ευχαριστούμε.

Ωχ Κάτια μου, με πας αλλού με το σχόλιο σου και πολύ φοβάμαι πως αν απαντήσω, όχι μόνο θα προκαλέσω αντιδράσεις αλλά θα απογοητεύσω πολλά από τα μέλη μας. ¶σε που κάποιοι ενδεχομένως να τρομάξουν (το έχουμε δει κι αυτό μέσα στο φόρουμ τόσο καιρό) κι όχι τίποτα άλλο με τόσο έντονο Πλούτωνα που έχω στον χάρτη μου και που "τρώω" τόσο καιρό, δεν θα είναι και πολύ δύσκολο :bigsmile:.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο Κάτια μου.

Όνομα:
    διδυμινα

ευτυχως που η ψυχη σε καθε ενσαρκωση δεν θυμαται,τι κουβαλαει απο την προηγουμενη ζωη..ετσι της δινεται η δυνατοτητα να ξεκινησει με περισσια δυναμη και σθενος απο την αρχη..κουβαλωντας ομως παντα το ιδιο χρεος το οποιο καλειται να ολοκληρωσει...κατι το οποιο δε γνωριζει!!
    μια σειρα απο ευκαιριες οι οποιες πρεοπει να εκμεταλευτουν...στο επακρο..γιατι ισως να μην υπαρξει αλλη..ετσι θα πρεπει να ζουμε..σαν να ναι η τελευταια,μας φορα!!:embarrest

Όνομα:
    Τίνα

Στελλίτσα μου σύμφωνα με το πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες (ενσαρκώσεις). Σκέψου το εξής απλό, ποιος από εμάς έως τώρα έχει καταφέρει να γνωρίσει τον εαυτό του σε βάθος, να τον αγαπήσει πραγματικά γι αυτό που είναι και παράλληλα και τους άλλους δίπλα του;
    Εγώ πάντως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου .............

Ωστόσο με το σχόλιο σου με βάζεις στην πρίζα να ρωτήσω κάτι άλλο.
    Πιστεύεις και πιστεύετε πως αν η ψυχή θυμόταν, θα είχατε χειριστεί διαφορετικά κάποια πράγματα;

Όνομα:
    διδυμινα

τινα μου νομιζω πως κατι τετοιο θα ταν δικοπο μαχαιρι...γιατι απο την μια θα δινοταν η ευκαιρια να γνωριζεις τα λαθη του παρελθοντος ουυτως ωστε να μην ξαναεπαναληφθουν στην τωρινη ενσαρκωση...και ουσιαστικα να προσπαθησεις θυμουμενη να πας ενα βημα παρακατω στην τωρινη ζωη ,ισως και δυο αν αυτο ηταν δυνατο ...ΑΛΛΑ τι θα γινοταν αν ο ανθρωπος ο οποιος ειανι τοσο επιρρεπης στο λαθος...ακομα απο τα χρονια τον προπατερων μας...εξεπεφτε αλλη μια φορα...και δεν καταφερνε να εκπληρωσει την αποστολη του..το ψυχικο βαρος ενθυμουμενος θα ηταν τεραστιο...και η ψυχη καταδικασμενη απο τις τυψεις των επι σειρα λαθων τα οποια κουβαλαει απο ολες τις ενσαρκωσεις της...
    γιαυτο θεωρω οτι σωστα μεριμνα καποιος αλλος για μας..και εχει φτιαξει τον κοσμο με τετοιο τροπο..ωστε να ξερουμε και αν θυμομαστε τοσα-οσα χρειαζεται...
    γιατι ουσιαστικα το μαθημα του καθενος μας ειναι μεσα απο τα λαθη μας..(τα οποια ειναι αδυνατο να μην κανουμε ειτε θυμομαστε-γνωριζουμε καποια πραγματα ειτε οχι)να εναποθεσουμε την ψυχη μας εκει ζητωντας αγαλιαση...

εν κατακλειδη θεωρω οτι σοφα λοιπον δε θυμομαστε..για να εχουμε την δυνατοτητα στο λαθος να σκυβουμε και να ζηταμε βοηθεια...και ετσι η ψυχη του καθενος μας θα οδηγηθει στο καρμα της καθαρη...και γαληνια...

Όνομα:
    ΕΦΗ

Προσωπικα εγω, θα ειχα διαχειριστει διαφορετικα καποιες υποθεσεις στην καινουργια μου ζωη.

Με μια διαφορα ομως. Στην τωρινη μου ζωη δεν θ αλλαζα τιποτε Τινα μου. Αυτο οχι απο εγωισμο,
    αλλα γιατι στην νεοτητα μου θα ημουν μια γερασμενη νεα, αν δεν εκανα τα λαθη, που εκανα.:bigsmile:

Όνομα:
    Tinia

Τινα μου, συν-κριαρίνα μου εύγε! Και λίγα είπες. Επέτρεψε μου να πάω ένα βήμα παραπέρα και να συστήσω ένα βιβλίο σε όποιον ενδιαφέρετε για το τι μπορεί να σημαίνει κάρμα.

"Με πυξίδα το ΦΩΣ" του Πάρη Κατσαβέλου. Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη.

Παρόλο που διαφωνώ, έχω αρκετά διαφορετική άποψη για πολλά απ αυτά που αναφέρει το βιβλίο, θεωρώ την παρουσίαση της έννοιας "κάρμα" πολύ καλά δοσμένη.

Επίσης στο "Eat, Pray, Love" η Elizabeth Gilbert λέει τα εξής

“People think a soul mate is your perfect fit, and thatΆs what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life.

A true soul mate is probably the most important person youΆll ever meet, because they tear down your walls and smack you awake. But to live with a soul mate forever? Nah. Too painful. Soul mates, they come into your life just to reveal another layer of yourself to you, and then leave.

A soul mates purpose is to shake you up, tear apart your ego a little bit, show you your obstacles and addictions, break your heart open so new light can get in, make you so desperate and out of control that you have to transform your life, then introduce you to your spiritual master…”
    Ολιστικός σύμβουλος ψυχικής υγιεινής, Life Coach & εφαρμόστρια EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης}

Όνομα:
    Κάτια

Προσωπικά θεωρώ ότι αν δεχτούμε το ενδεχόμενο να ζούμε περισσότερες από μία ζωές (Έχω πει πολλές φορές ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το υποστηρίξω με σιγουριά, παρΆ ότι με γοητεύει και στο βαθμό που συνδέεται με τους δεσμούς Σελήνης το έχω δει να δουλεύει τόσο στην αίσθηση των συναστριών όσο και σ το αποτέλεσμα των διελεύσεων) , τότε το βαθύτερο νόημα της πνευματικής μας εξέλιξης δεν μπορεί να περιορίζεται σε απλοϊκούς συνειρμούς σωστού\λάθους , καλού\κακού κτλ. Δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα να γινόμαστε κοινωνοί ενός πνευματικού οδοιπορικού σ τον συμπαντικά αέναο χρόνο , μόνο για να μάθουμε ή να πράξουμε το «καλό», τόσο εύκολα υπεραπλουστευμένο. Αν ήμασταν ικανοί να προσεγγίζουμε τόσο απλά την σοφία του σύμπαντος θεωρητικά, μάλλον θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο.

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι η άφθαρτη ενέργεια του πνεύματός μας, μετουσιώνεται ξανά και ξανά μέχρι να φτάσει την απόλυτη θετικότητά της. Το θέμα δεν είναι αν θα πράξουμε ένα λάθος, αλλά ποια είναι η ποιότητα της ενέργειας που διατρέχει την ψυχή μας όταν το πράττουμε. Η θετική ή αρνητική ενέργεια δεν μετριέται με τους ανθρώπινους νόμους και την επίκτητη ηθική μας.
    Θεωρώ ότι η καρμική μας παρακαταθήκη, είναι η ποιότητα της ψυχής με την οποία ερχόμαστε στον κόσμο. Αυτό που ανεξάρτητα από τον τρόπο ανατροφής μας , μας προικίζει με μια καλή ψυχή που εύκολα θα δυναμώσει την θετική της ενέργεια και θα βρει τον τρόπο να εκπληρώσει τον Βόρειο δεσμό της ή με μια ψυχή φορτωμένη συμπλέγματα που θα την γεμίσουν αρνητισμό και θα την εμποδίσουν να προσεγγίσει τον βόρειο δεσμό της με την ίδια ευκολία. Η πρόκληση είναι να ξεπεράσουμε τον εαυτό που παραλαμβάνουμε. Η επιστήμη αυτό το ονομάζει γονιδιακή προδιάθεση.

Ωστόσο, αν χαμογελάσουμε σε έναν άνθρωπο ειλικρινά και εγκάρδια, το πιο πιθανό είναι να μας χαμογελάσει και αυτός. Το χαμόγελο δεν είναι μια καλή και σωστή πράξη ή απόφαση. Είναι μια ψυχική ενέργεια θετικής ποιότητας .
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Στελλίτσα μου σύμφωνα με το πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες (ενσαρκώσεις). Σκέψου το εξής απλό, ποιος από εμάς έως τώρα έχει καταφέρει να γνωρίσει τον εαυτό του σε βάθος, να τον αγαπήσει πραγματικά γι αυτό που είναι και παράλληλα και τους άλλους δίπλα του;
    Εγώ πάντως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου .............

Ωστόσο με το σχόλιο σου με βάζεις στην πρίζα να ρωτήσω κάτι άλλο.
    Πιστεύεις και πιστεύετε πως αν η ψυχή θυμόταν, θα είχατε χειριστεί διαφορετικά κάποια πράγματα;
    Προσωπικά πιστεύω πως εγώ θα διαχειριζόμουν διαφορετικά τραυματικές καταστάσεις που έχω περάσει μόνο και μόνο για να μάθω κάτι που αν το βάλω σαν αντίβαρο στην ταλαιπωρία μπορώ να πω ότι δεν άξιζε τον κόπο. Δεν ξέρω αν είμαι απλά πολύ νέα ακόμα όπως συνηθίζουν να λένε πολλοί όταν ξεμένουν από επιχειρήματα αλλά πιστεύω πως η γνώση και κυρίως η αυτογνωσία σε γλιτώνει από πολλές ταλαιπωρίες και βασανιστήρια. Πολύ ωραίο άρθρο για ακόμα μια φορα!!!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)

Tags for this Thread