- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 133
-
29-08-2011, 08:02 PM #71
Re: Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα
Σας έχω και επιστημονικής φαντασίας: «ο πόλεμος των likes» .
Ευχαριστώ που με ευχαρίστησες και ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένη που είχα την ευχαρίστηση να σε ευχαριστήσω ευχάριστα. Αχ, πως το ευχαριστήθηκα!....
Ευχαριστώ!
ΥΓ: Ορκίζομαι ότι αυτό ήταν το τελευταίο όντως!:embarrest« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
29-08-2011, 08:02 PM #72
Παιδια για τις ριζικες αλλαγες μηπως ευθυνεται το τετραγωνο ουρανου-πλουτωνα? εχει μελετησει κανενας το ωροσκοπιο του myhoroscope γιατι αν το'χει η μοιρα του να αλλαζει συνεχεια την "βαψαμε":bigsmile::weird:
-
29-08-2011, 08:06 PM #73
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
29-08-2011, 09:15 PM #74
Παιδια μου, δεν υποφερονται οι ειδοποιησεις. Τουλαχιστον, ελπιζω να παραμενει η επισημανση οταν
προκειται για μηνυματα.
-
29-08-2011, 09:23 PM #75
Έφη υποτίθεται σε αυτό το φόρουμ είμαστε "ενήλικες". Τις περισσότερες παπαριές βλέπω ότι τις κάνουν οι "ενήλικες" όμως και όχι η πιτσιρικαρία.
Ξέρεις επίσης πολύ καλά, το έχω κάνει και στο παρελθόν, το φόρουμ μπορεί να γίνει εκκλησία με μερικά μου κλικ.
Επειδή στο φέισμπουκ γίνεται της ανωμαλίας και επειδή, επίσης, τα 9 στα 10 σάιτ αστρολογίας ευτελίστηκαν, εδώ δεν έχω σκοπό να επιτρέψω κάτι τέτοιο... γιατί στο κάτω κάτω δεν ψάχνω πελατάκια, δεν ζητάω χρήμα, άρα έχω την αυτονομία μου να κάνω ότι θέλω στο σπίτι μου όταν δεν το σέβονται.
Αν φάνηκε αλαζονικό ποστ ή ποστ επείδειξης ισχύος, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι είναι και όσοι διαφωνούν μπορούν να ζητήσουν απενεργοποίηση λογαριασμού ή απλά μην ξαναμπούνDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
29-08-2011, 10:56 PM #76
Σωκρατη αναγκαζομαι να σ ενοχλησω, ενω απ οτι καταλαβα δουλευεις πανω στο συστημα, γιατι στο
τελευταιο σου ποστ ξεκινας με τ ονομα μου.
Αντιλαμβανομαι και δεχομαι αυτα που γραφεις, αλλα δεν μπορω να καταλαβω, (ειμαι απολυτα ειλικρινης), ποια φραση μου ηταν τοσο πολυ ενοχλητικη, η ακομη και προσβλητικη για το site, ωστε ν αντιδρασεις τοσο εντονα.
Εκτος, αν η καμπανα......ηταν γενικη κι απλα ετυχε να προσφωνησεις εμενα.:unsure::unsure:
-
30-08-2011, 12:00 AM #77
Ναι Εύη ακριβώς. Ήταν γενικό.
αγόρασα ένα πρόγραμμα των 200 περίπου ευρώ. Κάθομαι και παιδεύομαι να δω πως δουλεύει και μερικοί από εμάς παίζουν.
Με το δίκιο σου παρονιέσαι. Και εμένα με ενοχλεί αυτό. Δυστυχώς οι κατασκευαστές δεν έχουν προνοήσει να βάλουν απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σε ένα σχετικά ακριβό πρόγραμμα. Υπόσχονται ότι ίσως στην επόμενη βέρσιον. Ναι καλά!
Πέρα του εκνευρισμού των 2 λεπτών, δράττω την ευκαιρία να γράψω οτί ενώ είμαστε η μόνη αστρολογική κοινότητα πλέον στην Ελλάδα που κρατάει Θερμοπύλες, όταν όπου και να κοιτάξεις θα διαβάσεις είτε κλεμμένα άρθρα είτε άρθρα για το βρακάκι των ζωδίων. Όταν οι μισοί και πλέον αστρολόγοι πούλησαν ιδανικά και ιδέες για λίγα χρήματα και απόκτηση μικρής αυλής και εδώ ασχολούμαστε γιατί το κουμπάκι έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του, η το λάικ είναι μαύρο και όχι κόκκινο :toung:
Την αγάπη μου
Υ.Γ.
Σας έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει μια βάση με διάσημους και όχι μόνο. Σκληρή δουλειά και πρωτοπόρα όπως πάντα για την πατρίδα μας και θα σας την παραδόσουμε σύντομα με ένα σχετικά μικρό δείγμα 4000 ωροσκοπίων.
Ελπίζω η Κοραλλία να μην γνωρίζει και τους 4000 χιλιάδες και μας πει ότι τους γνώριζε προσωπικά. (Θα με σκίσει τώρα για το καρφί)De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
30-08-2011, 12:12 AM #78
Kyrie diaxeirista! Kalo xeimwna kai kalh ypomonh.To lifting tou site poly kalo,kai mhn anhsyxeite.
Kata prwton XILIA SYGNWMH gia ta greeklish, ta sixainomai, ws koritsi klaasikou lykeiou.
Tha hthela voitheia gia 2 provlimata pou proekypsan.
1.Gia kapoio logo me to alt/shift to plhktrologio den gyrizei sta ellinika, kai paidevomai apo to apogevma. Yparxei kapoios allos tropos na to gyrisw?
2. Sthn epanw mpara pou anazhtw arthra astrologias, mou vgazei minima sfalmatos.
Ti na kanw?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
30-08-2011, 12:30 AM #79
taurine,καπου στις ρυθμισεις σου θα εχεις και ρυθμισεις γλωσσας εκει μπορεις να κανεις την αλλαγη σε ελληνικα...η απο κατω δεξια κανοντας δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο "EN" και επιλεγωντας "EL"
-
30-08-2011, 12:32 AM #80
To thema einai pws xathike kai h katw mpara me ta EN/GR
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.