- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 36
Thread: Χάρτης Σχέσης Davison
-
04-11-2008, 08:52 PM #21
-
13-01-2009, 01:57 PM #22
Re: Χάρτης Σχέσης Davison
καλησπέρα,
θα ήθελα παρα πού να μου εξηγήσετε πως διαβαζετα ο χαρτης davison. Ενώ θέλω πολύ να συμμετέχω έχω πολλά κενά στην αστρολογία. Αν μπορούσε κάποιος να μου απανήσει πως καταλαβαίνω μέσω του χάρτη αν ταιράζω ή όχι (αλλά με ποιον τρόπο) θα ήταν τέλεια. Προς διευκόλυνση και ίσως για παράδειγμα: Ειμαι Ταύρος 27-04-81 08:15 και είναι Τοξότης 13-12-66 08:20 Αθήνα και οι δυο.
Ευχαρστώ εκ των προτέρων...
-
13-01-2009, 02:32 PM #23
Re: Χάρτης Σχέσης Davison
Αν έχεις κενά, θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή, γιατί διαφορετικά θα σου δημιουργούνται συνέχεια απορίες και τίποτα δεν θα μπορείς να καταλάβεις. Για να μπορέσεις να διαβάσεις μια συναστρία, πρέπει να μπορείς πρώτα να διαβάζεις σχετικά καλά έναν γενέθλιο χάρτη :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-08-2011, 04:51 PM #24
Re: Οψεις Συναστρίας
Θα ήθελα να ρωτησω ενας χαρτης davison Αστρολογικός χάρτης σχέσεων ,τι διαφορά έχει από εναν χάρτη συναστρίας??
Όπως και σε ενα χαρτη Davison τι μπορει να σημαινουν οι συγκεκριμενεσ όψεις??
Ήλιος τετραγωνο σεληνη με ανοχη 4,04
Ήλιος τρίγωνο Β.δεσμός 1,10
Σελήνη εξαγωνο αφροδιτη 0,23
Αφροδιτη σύνοδος αρης 0,48
κρονος συνοδος πλουτωνας
ειναι 8ετικες ??:embarrest
-
28-08-2011, 05:39 PM #25
Αρχικά, μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθρο
http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=9213
-
28-08-2011, 06:36 PM #26
Ο συνσυαστικος χάρτης ειναι ο χαρτης davison ???:bigsmile:
πολυ ενδιαφερον αρθρο...
-
28-08-2011, 07:33 PM #27
ναι, μπορείς να ψάχνεις ό,τι θέλεις και στη μηχανή αναζήτησης
http://www.myhoroscope.gr/showthread...5047#post95047
-
26-09-2012, 01:18 PM #28
Έχω ψάξει στο συγκεκριμένο forum για δύο πράγματα. Ένα για το σύνθετο και δύο για τον χάρτη Davison. Το μόνο που βρήκα είναι το μέλος Kassiopi να "πλακώνεται" για τη μη ορθότητα του σύνθετου χάρτη. Υποτίθεται ότι τα θέματα του forum υπάρχουν για να μοιράζονται γνώσεις και απόψεις και όχι για να γίνεται χώρος εκτόνωσης και "μπηχτών" από το ένα μέλος στο άλλο.
Πιστεύω ότι αντί να γίνονται γνωστές οι απόψεις του κάθε μέλους για την κάθε μέθοδο ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο να γίνουν γνωστά κάποια στοιχεία ερμηνείας ή κάποια συγκεκριμένη βιβλιογραφία ώστε να μπορέσουμε και εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί να έχουμε δική μας άποψη και όχι να γινόμαστε θεατές του "φαγώματος" λες και είμαστε κερκίδα στο κολοσσαίο.
Σεβαστή η γνώμη του καθενός αλλά για μένα το να συνεχίζεται μια "συζήτηση" καθαρά πάνω στις προσωπικές απόψεις ενός μέλους για τέσσερις σελίδες είναι περιττό και επιδεικτικό. Για αντιπαραθέσεις υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα, τα οποία πιστεύω μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε θέλει να συζητήσει εκτενέστερα οποιαδήποτε άποψη ή θέμα.
Τι αποκόμισα εγώ προσωπικά από την αναζήτησή μου; Την προσωπική άποψη της Kassiopis -που χωρίς κάποια παρεξήγηση- δεν με αφορά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρω το μέλος και δεν μου έχει δοθεί καμία πηγή ώστε να έχω προσωπική άποψη και να την κρίνω ως σωστή ή λάθος, την επιθετικότητα των υπερμάχων του σύνθετου και τον "με το γάντι" πόλεμο των δύο μερών και στο τέλος μόνο μετά από συνολικά 7 σελίδες περιττής ανάγνωσης (4 για το σύνθετο και 3 για το davison) δυο link τα οποία ούτε καν λειτουργούν. Αν οι γνώσεις της αστρολογίας γενικότερα δεν έχουν φτάσει στο σημείο να δοθούν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία για την ερμηνεία αυτών των χαρτών παρά μόνο γενικότητες περί "ενέργειας" και "πορείας" της σχέσης, ή το ότι έτσι γενικά και αόριστα οι όψεις ερμηνεύονται διαφορετικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη υπόδειξη για αυτή τη διαφορετικότητα μπορείτε να το πείτε ευθέως εξ αρχής ώστε να μην χάνουμε και εμείς το χρόνο μας με περιττά πράγματα.
-
26-09-2012, 01:55 PM #29
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
26-09-2012, 03:27 PM #30
amargi άργησα να σου γράψω δύο λόγια γιατί ταυτόχρονα εργάζομαι, αλλά δεν θέλω να έχεις την αίσθηση ότι σε «ξεπέταξα» με μερικές παραπομπές.
Τόσο ο σύνθετος χάρτης , όσο και ο davison , ανήκουν στην κατηγορία των υποθετικών χαρτών και είναι τεχνικές που δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την σχέση δύο ανθρώπων.
Ο σύνθετος είναι ο κοινός χάρτης που προκύπτει από τα μεσοδιαστήματα των γενέθλιων χαρτών δύο ανθρώπων (μπορεί να δημιουργηθεί σύνθετος χάρτης και για μια ολόκληρη ομάδα συνεργατών ) και είναι ένα ανεξάρτητο ωροσκόπιο που μας δείχνει πως οι «δύο» λειτουργούν –ανταποκρίνονται σαν «ένα».
Παράδειγμα: Ο Χ είναι λίγο αντικοινωνικός και η Ψ είναι επιφυλακτική επικοινωνιακά. Αν δούμε τον Ερμή τους ξεχωριστά στους γενέθλιους χάρτες τους, μπορούμε να το πληροφορηθούμε αυτό ξεκάθαρα. Όμως στον σύνθετο χάρτη ο Ερμής τους είναι τοποθετημένος με άλλο τρόπο και κάνει άλλες όψεις. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ότι ο Χ και η Ψ σαν ζευγάρι είναι περισσότερο επικοινωνιακοί ή τουλάχιστον έτσι τους αντιλαμβάνεται ο κόσμος, γιατί ο σύνθετος μας δείχνει και τι ο κόσμος βλέπει. Για το πώς τα μέλη της σχέσης εισπράττουν την σχέση τους, θα μας το πει η σύγκριση του σύνθετου με τους γενέθλιους αντίστοιχα.
Ο σύνθετος Ερμής μπορεί να κάνει μία σκληρή όψη στον γενέθλιο του Χ. Τότε ο Χ θα βρίσκει προβληματική την επικοινωνία μέσα στην σχέση. Από την άλλη, στον χάρτη της Ψ μπορεί να κάνει ευχάριστες όψεις και έτσι η Ψ δεν θα έχει κάποιο παράπονο από τον τρόπο που την βιώνει.
Στον Davison παίρνουμε κάποιες πληροφορίες για το βαθύτερο νόημα της σχέσης , που για να το θέσω πιο απλά, έχει μία πιο «καρμική» απόχρωση. Εδώ έχει σημασία ποιος είναι ο μεγαλύτερος και ποιος ο μικρότερος, τι έχει έρθει να μάθει ο ένας από τον άλλο, ποιος είναι ο κεντρικός σκοπός της σχέσης κλπ.
Ο χάρτης αυτός είναι ο μέσος χρόνος , η μέση ώρα στο μέσο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Μιλάμε πάλι για έναν ανεξάρτητο-αυτόνομο χάρτη που όπως σε όλα τα συστήματα πρέπει να διαβάζεται σε σύγκριση με τον γενέθλιο.
Δεν συμβουλεύω κανέναν αρχάριο που δεν τα καταφέρνει καλά στην απλή συναστρία, να προσπαθήσει να βρει τις απαντήσεις του σε αυτά τα συστήματα που έχουν αξία για όσους έχουν κατακτήσει πολύ καλά την τεχνική της συναστρίας και τον τρόπο που δουλεύουμε με αυτή. Η όποια εμπειρία μου , μου έχει αποδείξει πολλές φορές πως όταν η συναστρία δεν είναι καλή, τότε ο σύνθετος ή ο davison , όσο ελπιδοφόροι και να είναι, δεν κάνουν την διαφορά , ούτε αποτελούν ένδειξη ότι η σχέση μπορεί να είναι ευχάριστη –αρμονική.Last edited by katiakiss; 26-09-2012 at 03:32 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.