s
Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 36 of 36

Re: Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο;

Κυρία Τίνα, ευχαριστώ που βρήκατε το χρόνο να διηγηθείτε την εμπειρία σας.
    Πραγματικά λυπάμαι για το πρόβλημα υγείας που προέκυψε για το παιδί σας, ταυτόχρονα όμως χαίρομαι που η ζωούλα του σώθηκε και τώρα θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα συνειδητοποιημένα. Ίσως εδώ ταιριάζει και η φράση "Τυχερός στην ατυχία μου" και τελικά όσα συνέβησαν φαίνεται να εξυπηρετούν ένα σκοπό, την πρόληψη χειρότερων επεισοδίων για το παιδί. Εγκάρδια σας εύχομαι ό,τι καλύτερο απο δω και μπρος.
    Με εκτίμηση
    astrosense

To βιβλίο της Ντάκου, στο οποίο αναφέρεσαι, είναι η μετάφραση του Carelli. Προσωπική μου γνώμη, ο αποσυμβολισμός των μοιρών " βαραίνει" την ανάλυση του χάρτη και προκαλεί σύγχυση στους μη μυημένους. Αν θέλεις οπωσδήποτε να ασχοληθείς με μοίρες, κατά τη γνώμη μου εστίασε μόνον σε όσες έχουν ένα επιπλέον " αστρολογικό ενδιαφέρον", π.χ. μοίρες απόλυτης εξάρσεως πλανητών,ή μοίρες από όπου περνούν σημαντικοί απλανείς αστέρες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν οι μοίρες να αντικαταστήσουν ή να μεταβάλλουν την ερμηνεία, σύμφωνα με την οικοθεσία τους πλανήτες σε ζώδια, τις όψεις και τις ακμές. Μια καλή σύνθεση αυτών πιστεύω ότι αρκεί.

Σιγουρα θελει αρκετη εξασκηση και παντα με την σκεψη πως λειτουργουν υποβοηθητικα. Απο οσους χαρτες εχω εξετασει διαπιστωσα πως αναλογα με την εξαρση ή την αδυναμια ενος πλανητη ισχυαν αντιστοιχα τα θετικα ή αρνητικα στοιχεια του αποσυμβολισμου. Επισης οι αποσυμβολισμοι λειτουργουσαν καλυτερα στα φωτα και στον κυβερνητη του ωροσκοπιου. Βεβαια δεν εχω εξετασει τοσα πολλα ωροσκοπια ωστε να αποφανθω με σιγουρια οτι αυτο λειτουργει παντου! Βρισκομαι ακομα στο ψαξιμο:bigsmile:.

Μοίρα Ωροσκόπου- μοίρες στις ακμές 1-4-7-10 - μοίρα κυβερνήτη ωροσκόπου σε συνδυασμό με μοίρα στα φώτα + 2 μεταφυσικά σημεία ( equal asc.+vertex). Δες και την τυχόν σχέση μεταξύ τους

Όνομα:
    ΕΦΗ

Εγω παλι γνωριζω οτι σημαντικες ειναι οι μοιρες που βρισκονται οι κυβερνητες του ηλιου, του ωροσκοπου και του μεσουρανηματος.

Τινάκι, λίγο αργά είδα το ποστ, αλλά δεν σου κρυβω πως τις τελευταίες γραμμές τις διάβασα με δυσκολία, λόγω της θολούρας στα μάτια μου.
    Από το βάθος της καρδιάς μου, σου εύχομαι τα καλύτερα για το παιδάκι σου,είτε είναι κάτι σοβαρο είτε όχι.
    Εύχομαι στο εξής μόνο χαρές και μόνο ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. Γιατί αυτό είναι τύχη. Να βλέπεις κάπιον δικό σου να "φεύγει" για 1-2 λεπτά και μετά να επανέρχεται στη ζωή.
    Να είσαι καλά.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)