- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: νεα σεληνη-αστρολογικοι οροι
-
24-08-2011, 03:38 PM #11
Re: νεα σεληνη-αστρολογικοι οροι
Ξεκινα κοιτωντας τους γωνιακους οικους. Σιγουρα το οτι εχεις τοσο ενεργοποιημενο τον 5 κατι δειχνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιπλεον ειναι και ο κυβερνητης του ωροσκοπου μεσα στον 5! :nuts:!!!!!!!!! Οσο για την αναδρομη αφροδιτη [κυβερνητη 5] στην ακμη του 7, μια φορα ειχα συναντησει σε χαρτη τον κυβερνητη του 5 αναδρομο στον 7 και υπηρξε μεσα στην χρονια επανασυνδεση και γαμος!!!!!!!!
-
24-08-2011, 04:35 PM #12
λοιπον αυτη η εκδοχη δεν μπορω να πω οτι με χαροποιει ιδιαιτερα...το να τα ξαναβρω με τον πρωην αντρα μου,τουλαχιστον για την ωρα..
οσο αφορα ktisila τους γωνιακους..
1-4-7-10
εχουμε οπως ειπα ετησιο ωροσκοπο τοξοτη με δια μεσα στον 5
στον 1 εχουμε τον ετησιο πλουτωνα στον αιγοκερω σε τριγωνακι με τον ετησιο κυβερνητη του 4 ,τον αρη
ο οποιος ειανι στην παρθενο ακι στον 9
επισης ενα τετραγωνακι με τον ετησιο ουρανο στον κριο-3 οικο
μεσα στον 4 δεν εχουμε αλλους πλανητες
μεασ στον 7 ειναι η αναδρομη αφροδιτη(διδυμους) με ερμη στον τυαρο μεσα στον 5
η οποια τριγωνιζει τον κρονο στον ζυγο και στον 10 ετησιο
και ο κρονος μεσα στον 10 ετησιο κανει χιαστι με ηλιο-σεληνη -ερμη και δια στον ταυρο στον ετησιο 5
οσο αφορα συγκριτικα με τον γεννεθλιο..
η ετησια (αναδρομη)αφροδιτη κανει συνοδο με τον γεννεθλιο βδεσμο στον 7 γεννεθλιο
και ο ετησιος βορειοσ δεσμος (αναδρομος )συνοδο με τον γεννεθλιο δια στον 12 γεννεθλιο
ο ετησιος ωροσκοπος συνοδο με τον γεννεθλιο ωροσκοπο και αντιθεση με τον γεννεθλιο βορειο δεσμο
-
24-08-2011, 05:12 PM #13
Πλουτωνας στον πρωτο σε τετραγωνο με ουρανο στον τριτο!!!!!!!! Ενδιαφερον. Ισως τα γεγονοτα της χρονιας να σου αλλαξουν τον τροπο σκεψης σου, ειναι σημαδι ξαφνικης αναγεννησης. Μια χαρα μου φαινεται και ο κρονος στον 10!!!!!!!! Εξαλλου ενας γαμος ειναι κοινωνικο γεγονος:bigsmile:. Ο βορειος δεσμος βρισκεται σε ιδιομοιρια με τον δια?
-
24-08-2011, 05:45 PM #14
ktisila,
ναι οντως και μαλιστα στον ζυγο οπου παραδοσιακα ειναι ο οικος του γαμου και των σχεσεων...
αν ακι μια σκεψη ηταν δεν ξερω κατα ποσο ευσταθη..απλα μου χτυπησαν καποια πραγματα και με παρεπεψαν εκει..
οσο για τον βορειο δεσμο οχι δεν ειανι σε ιδιομοιρια εχουν μια μοιρα διαφορα
γεννεθλιος διας 06.50 τοξοτη ακι ετησιος βορειος δεσμος στις 05.ο2 τοξοτη στον 12 γεννεθλιο
-
24-08-2011, 06:19 PM #15
Τωρα θυμηθηκα πως την χρονια που ειχα αναδρομη αφροδιτη στην ηλιακη επιστροφη λειτουργουσα πιο ρομαντικα και συναισθηματικα:blink:. Δεν ξερω ομως αν μπορουμε να το γενικευσουμε αυτο.
-
25-08-2011, 12:09 AM #16
Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω και εγω κατι.. Επειδη με απασχολουν τα αισθηματικα μου ειπα να κανω το χαρτη της ηλιακης επιστροφης απο τωρα μεχρι και του χρονου τα γενεθλια μου ειδα πως εχω αναδρομη αφροδιτη στο διδυμο στις 20 μοιρες στον 7 οικο( στο γενεθλιο μου ειναι στις 23 μοιρες των διδιμων στο 1 οικο) επισης εκει ειναι και ο ερμης στις 11 μοιρες καθως και ο ηλιος μου οποιος ειναι στις 8 μοιρες οπως και στο γενεθλιο μου...
Στον 5 οικο ειναι ο κριος στισ 21 μοιρες καθως εκει ειναι και ο ουρανος στισ 7 μοιρες. Αναδρομος ειναι επισης και ο κρονος στο ζυγο στις 23 μοιρες στον 11 οικο...
Α και ο ωροσκοπος ειναι στον τοξοτη στις 7 μοιρες.....
Αν μπορει να με διαφωτισει καποιος που να ξερει για το αν ειναι καλα ή κακα αυτα που θα ερθουν θα το ευχαριστουσα πολυ!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.