s
Οψεις Συναστρίας - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 91 to 100 of 132

Re: Οψεις Συναστρίας

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Από την αναζωογόνηση και την ενίσχυση της έκφρασης της προσωπικότητας αυτού που έχει τον οίκο, έως και σκυλοκαυγάδες και ένταση μεταξύ τους και ανταγωνισμός μέχρι και υπέροχη εκτόνωση σεξουαλικής διέγερσης μέσω της πρακτικής οδού της συνέβρεσης εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν......
    Μια χαρα μου ακουγεται!!!!! αυτο που με χαλαει ειναι τετραγωνο Αρη Κρονου στο συνθετο (αν και δεν παιζει τετοια οψη στη συναστρια που υπαρχουν υπεροχες οψεις του Αρη ,ουτε στους χαρτες μας που να δειχνουν σεξουαλικα μπλοκαρισματα)
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Οι δυσμενεις οψεις Αρη και κρονου γενικα δηλωνουν ΕΚΤΟΣ ολων των αλλων και καποιο μπλοκαρισμα στον σεξουαλικο τομεα. Γιατι σε γενικοτερα πλαισια ο κρονος μπλοκαρει την δραση του Αρη σε ολα τα επιπεδα και οχι μονο σε ενα συγκεγκριμενο κομματι και μονο.

Επισης εξαρταται τι κυβερνουν αυτοι οι δυο πλανητες μεσα στο χαρτη .Δεν επεται οτι οπου υπαρχει δυσμενης οψη με τον κρονο εχουμε σωνει και ντε σεξουαλικο προβλημα τοσης διαστασης ωστε να γινεται εμφανες απο την πρωτη στιγμη.

Αν βεβαια οι δυσμενεις οψεις επηρεαζουν οικους που εχουν να κανουν με την σεξουαλικοτητα τοτε ισως να εκδηλωθει σαν βασικο προβλημα.Τις περισσοτερες φορες ομως ο κρονος χρειαζεται χρονο για να εκδηλωσει την επιρροη του.

Και εστω οτι εχεις μια δυσμενη οψη που δεν επηρεαζει την σεξουαλικοτητα σου αλλα σου βαζει φρενο ειτε στην προσωπικη σου αναπτυξη ειτε στην καριερα σου ειτε δημιουργει προβληματα στην οικογενεια σου η στο κοινωνικο σου περιγυρο.Ποσες πιθανοτητες εχει το μπλοκαρισμα αυτο να μην επηρρεασει και την σεξουαλικη σου επιθυμια γι αυτο το ατομο ?

Σιγουρα οι καλες οψεις βοηθουν ωστε να "μαλακωσουν" το προβλημα αλλα το θεμα θα υποβοσκει κατα καιρους. Δωστε σημασια κυριως στις οψεις που γινονται με πιο αργους πλανητες οι οποιοι μαλιστα δεχονται για περισσοτερο καιρο οψεις στα προοδευτικα συστηματα (συναστριας και προσωπικων χαρτων ).

Δυστυχως οι οψεις μεταξυ των προσωπικων πλανητων οσο καλες καταρρεουν αν δεχονται δυσμενεις οψεις απο τους πιο αργους.Το λεω γιατι το εχω ζησει στο πετσι μου .Περα απο την συνοδο που προανεφερα σε αλλο ποστ .Ο κρονος μου σε συνοδο με την σεληνη καποιου που τιναζε την συνοδο ηλιου μου με την σεληνη του (on/off μεχρι που καψαμε ασφαλειες) εχω ζησει τον αρη μου σε συνοδο με κρονο καποιου στο 6ο οικο μου οπου μπλοκαρε σε καθημερινο επιπεδο την δραση μου και το αντιληφθηκα πολυ αργοτερα ,οταν απομακρυνθηκαμε οτι ουσιαστικα η 'προστατευτικοτητα του " μου εκανε περισσοτερο κακο απο καλο .Γι αυτο σου λεω φοβου τον κρονο

Το θεμα ειναι οτι ο Κρονος δεν εχει εντονη επιρροη στην συναστρια μας μονο η Συνοδος του Κρονου με τον Βορειο δεσμο κ το εξαγωνο Κρονου Αφροδιτης και Σεληνης κρονου και ειναι πιο πολυ θετικο και ακομη μικροτερη επιρροη στους χαρτες μας.... αλλα στο συνθετο χαρτη ο πανισχυρος Αρης στον κριο τρωει το ακριβειας τετραγωνο του κρονου αλλα δεν ξερω ακριβως ποιους οικους κυβερνουν γιατι δεν εχω ωρα ακριβειας απ τ αλλο προσωπο... Εν τω μεταξυ στο συνθετο χαρτη μας υπαρχει ενα stelium στον Κριο με Ηλιο Αφροδιτη Ερμη και Αρη ο οποιος κυβερνα ολους αυτους τους πλανητες οι οποιοι δεν τρωνε το τετραγωνο του κρονου παραμονο ο Αρης ως χορηγος αυτο δεν ειναι αρνητικο..? Οπως επισης τρωει και το τετραγωνο του βορειου δεσμου αλλα και πιθανων την αντιθεση της Σεληνης...

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Δυστυχως οι οψεις μεταξυ των προσωπικων πλανητων οσο καλες καταρρεουν αν δεχονται δυσμενεις οψεις απο τους πιο αργους.Το λεω γιατι το εχω ζησει στο πετσι μου .Περα απο την συνοδο που προανεφερα σε αλλο ποστ .Ο κρονος μου σε συνοδο με την σεληνη καποιου που τιναζε την συνοδο ηλιου μου με την σεληνη του (on/off μεχρι που καψαμε ασφαλειες) εχω ζησει τον αρη μου σε συνοδο με κρονο καποιου στο 6ο οικο μου οπου μπλοκαρε σε καθημερινο επιπεδο την δραση μου και το αντιληφθηκα πολυ αργοτερα ,οταν απομακρυνθηκαμε οτι ουσιαστικα η 'προστατευτικοτητα του " μου εκανε περισσοτερο κακο απο καλο .Γι αυτο σου λεω φοβου τον κρονο

Ακου και το αλλο στην συναστρια παιζει οψη Ηλιος συνοδο με τον Αρη σε τετραγωνο με τον Αρη.... Ο Αρης μου ενεργοποει το τετραγωνο Ηλιο Αρη στον χαρτη του και εχουμε και Σεληνη αντιθεση με την Αφροδιτη σε ταυ με Ουρανο και ποσειδωνα (στους γενεθλιους χαρτες μας εχουμε Αφρο τετραγωνο ουρανο και η δυο) αλλα και με ποσειδωνα εκεινος οπου εγω δεν εχω με την αφρο αλλα με την Σεληνη στο γενεθλιο χαρτη μου ομως τρωει επισης η Σεληνη μου τεραγωνο απ τον ουρανο του (αυτο δεν πάιζει στο γενεθλιο μου με την σεληνη) (αν καταλαβες δηλ οπως τα ειπα)ειναι δυσκολα τα πραγματα

Όνομα:
    διδυμινα

να ρωτησω ποιος μπορει να μου απαντησει ποση συμβατοτητα μπορει να εχει ενα ζευγαρι οταν..

ο ηλιος (γ) ειναι στους διδυμους και του (Α) στον αιγοκερω
    ο ωροσκοπος της(Γ) ειναι στον τοξοτη-του (Α) στον καρκιινο
    η σεληνη της (Γ) στην παρθενο ακι του(Α) στον ταυρο
    ο ερμης της (Γ) στον ταυρο ακι του(Α) στον αιγοκερω
    ο αρης της(Γ) ειναι στους διδυμους και του (Α) στον σκορπιο

και επισης οταν ο (Α) ριχνει τον ουρανο του πανω στον ωροσκοπο της(Γ) τι δειχνει??:bigsmile:

Το πρόσωπο Γ είναι μεταβλητό και έξω καρδιά με σταθερό επικοινωνιακό λόγο, άντε και λίγη επικριτική γκρίνια....
    Το πρόσωπο Α αναζητεί ασφάλεια, ασφάλεια,ασφάλεια, ασφάλεια κι όταν δεν...... το κεντρί του σκορπιού κεντάει όποιον πάρει ο χάρος ακόμη και τον ίδιον...... :embarrest
    Χώρια που στον Γ του αρέσει το cyber sex, ενώ του Α να στενάζουν τα στρώματα.......

Όμως...... ο Α με τη δυναμική που έχει να καλύπτει τις ανάγκες του γενικότερα έναντι του ευμετάβλητου του Γ, αλλά και με αυτόν τον Ουρανό Γ πάνω στον ωροσκόπο του καλοτάξιδου και καλοπροαίρετου τοξότη, ταξίδι ξαφνικό θα τον πάει για τον φορέσει τον Γ, εκεί που ο Α ποθεί.....

Βέβαια όλα αυτά......:unsure: να έχει αναπτυχθεί χημεία και να υπάρχει ενδιαφέρον για σχέση.... ώστε ο Γ να θέλει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Α κτλ κτλ
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    διδυμινα

κατερινα μου σε ευχαριστω για την απαντηση...

εξηγησε μου λιγακι αυτο το σημειο δεν το πολυκαταλαβα...

αλλά και με αυτόν τον Ουρανό Γ πάνω στον ωροσκόπο του καλοτάξιδου και καλοπροαίρετου τοξότη, ταξίδι ξαφνικό θα τον πάει για τον φορέσει τον Γ, εκεί που ο Α ποθεί.....

και ιδιως αυτη την προταση...

ταξίδι ξαφνικό θα τον πάει για τον φορέσει τον Γ, εκεί που ο Α ποθεί:embarrest

Όνομα:
    διδυμινα

εξαιρωντας ωστοσο τον αρη,και την αφροδιτη τον ηλιο και τον ωροσκοπο

στην σεληνη και στον ερμη εχουμε την γιηνη ποιοτητα

οσο αφορα την αφροδιτη-λογω του οτι ατ ζωδια ειναι απεναντι εχουμε πολικοτητα-αλληλοσυμπληρωση

ο αρης ,ο ηλιος ακι ο ωροσκοπος εχουν καρμικοτητα σαν ζωδια

εννοειται πως ολα αυτα τα λεμε δεδομενου οτι υπαρχει ελξη μεταξυ τους μιλοαμε για ερωτικη σχεση...η οποια ομως δεν ειανι ενεργη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...εχει απγωσει λογω χωρισμου

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by stellamou View Post
    να ρωτησω ποιος μπορει να μου απαντησει ποση συμβατοτητα μπορει να εχει ενα ζευγαρι οταν..

ο ηλιος (γ) ειναι στους διδυμους και του (Α) στον αιγοκερω
    ο ωροσκοπος της(Γ) ειναι στον τοξοτη-του (Α) στον καρκιινο
    η σεληνη της (Γ) στην παρθενο ακι του(Α) στον ταυρο
    ο ερμης της (Γ) στον ταυρο ακι του(Α) στον αιγοκερω
    ο αρης της(Γ) ειναι στους διδυμους και του (Α) στον σκορπιο

και επισης οταν ο (Α) ριχνει τον ουρανο του πανω στον ωροσκοπο της(Γ) τι δειχνει??:bigsmile:

Προσωπικα πιστευω οτι ο ουρανος του την εκνευριζει αλλα και την μαγνητιζει πολυ. Τον θελει.......

Η σεληνη της ειναι καθοριστικος παραγοντας γι αυτην, γιατι πιθανοτατα κανει τριγωνα κι εξαγωνα με τα
    δικα του στοιχεια. Νομιζω οτι ο αρης του, της δινει δυναμη (αν κανει εξαγωνο), που σιγουρα εχει αναγκη
    και την κανει να ισορροπει απο τα τοσα μεταβλητα.

Σεληνη Γ-αρης β και ηλιοςΒ -σεληνηςΓ ειναι οψεις που δινουν γαμο. Τωρα αν θα βαρεθουν στο τελος φαινεται και το ποσο θα κρατησει φαινεται απο αλλα στοιχεια οπως ξερεις.

Όνομα:
    διδυμινα

εφακι μου..

η σεληνη της κανει πραγματι ενα τριγωνακι με τον ηλιο του
    ενα τριγωνακι με τηνα φροδιτη του
    ενα εξαγωνακι με τον αρη του και ενα εξαγωνακι με τον κρονο του

εν αντιθεση αυτος τριγωνιζει την αφροδιτη της και εξαγωνιζει τον ποσειδωνα της

στο ηλιοσεληνιακο διπολο εχουμε τριγωνο

πραγματι για τον ουρανο στο επιβεβαιωνω με τονο που λενε!:toung:

Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread