- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 16
Thread: νεα σεληνη-αστρολογικοι οροι
-
24-08-2011, 09:45 AM #1
νεα σεληνη-αστρολογικοι οροι
καλημερα ,ηθελα να ρωτησω οταν σε εναν χαρτη ηλιακης επιστροφης εχουμε νεα σεληνητι εννοουμε??
γνωριζω οτι οταν πραγματοποιειται νεα σεληνη εχουμε..νεα ξεκινηματα στον τομεα που πραγματοποιειται..αλλαοταν λεμε νεα σεληνη ....τι διαταξη πλανητων εχουμε??
για αν δωσω ενα παραδειγμα..οταν λεμε πανσεληνος εχουμε τον ηλιο σε αντιθεση με την σεληνη..
στη νεα σεληνη τι εχουμε συνοδο ηου-σεληνης??:bigsmile:
ευχαριστω...
-
24-08-2011, 11:09 AM #2
Re: νεα σεληνη-αστρολογικοι οροι
Ναι Στελλα σωστα. Η νεα σεληνη φαινεται σε οποιονδηποτε χαρτη ως συνοδος ηλιου-σεληνης. Σε χαρτες ηλιακης επιστροφης που την εχω συναντησει παρατηρησα οτι μεσα στην χρονια εκεινη η ζωη των ατομων αλλαζε θεαματικα. Γινοταν νεα ξεκινηματα στην ζωη τους. Βεβαια οπως εχω ξαναπει δεν εχω μεελετησει τοσους πολλους χαρτες ωστε να σου δηλωσω με βεβαιοτητα οτι συμβαινει παντα.:bigsmile:
-
24-08-2011, 11:43 AM #3
ευχαριστω kitsila..
και μια τελευταια διευκρινηση η συνοδος αυτη-νεα σεληνη...παιρνει στοιχεια απο τον οικο που πραγματοποιειται ακι χρωματιζεται απο τα ζωδια τι φυσεως θα ειναι το νεο ξεκινημα??
για να δωσω ενα πχ..αν ο ηλιος ειναι ειναι στους διδυμους και η σεληνη στον ταυρο και η συνοδος πραγματοποιειται στον 5 με ακμη 5 στον ταυρο το νεο ξεκινημα ειναι αισθηματικης φυσεως...και μαλιστα κατι σταθερο με καποιον ισως επικοινωνιακο χαρακτηρα..η καμια σχεση η ερμηνεια??
και τελος την συνοδο την κοιταμε στον ετησιο χαρτη μεταξυ των πλανητων της ηλιακης η σε σχεση με το γεννεθλιο??δηλαδη η νεα σεληνη αυτη πρεπει να γινεται μεταξυ της ετησιας σεληνης και του ετησιου ηλιου η μεταξυ της γεννεθλιας σεληνης και του ετησιου ηλιου η ακι το αντιστροφο??
-
24-08-2011, 12:00 PM #4
αχ δεν παίζεστε τα διδυμάκια....!
όταν στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής έχεις Νέα Σελήνης εννοούμε ότι ο Ήλιος (ετήσιος και γενέθλιος είναι το ίδιο και το αυτό!) βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με την Σελήνη του ίδιου χάρτη, δηλαδή της ηλιακής επιστροφής. τώρα, αν αυτό (η σύνοδος) συμβαίνει και με την γενέθλια Σελήνη σημαίνει ότι και στον γενέθλιο χάρτη σου έχεις σύνοδο Σελήνης Ήλιου (όχι απαραίτητα όμως ότι γεννήθηκες μέρα με Νέα Σελήνη). Για να μας λες όμως ότι ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και η Σελήνη στον ταύρο μάλλον δεν μιλάμε για νέα σελήνη αλλά για σύνοδο ήλιου σελήνης. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται την στιγμή που η σύνοδος γίνεται ακριβείας...το πάντρεμα του ήλιου με την σελήνη χωρίς απόσταση μεταξύ τους...
ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο....
Υ.Γ. ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής στέκει και μόνος του...ανεξάρτητα από τον γενέθλιο. αλλά καλό θα ήταν να τον κοιτάμε σε συνδυασμό με τον γενέθλιο για να δούμε ποιές γενέθλιες όψεις ενεργοποιεί....και να πάρουμε εξτρα πληροφορίεςΘα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
24-08-2011, 12:34 PM #5
δηλαδη οταν η ανοχη στον ετησιο χαρτη ειναι 2 μοιρων μεταξυ ηλιου-σεληνης δεν εχουμε νεα σεληνη??
ο ηλιος ειναι στις 00.09 διδυμων μεσα στον 5 οικο...
και η σεληνη στις 28.11 ταυρου μεσα στον 5
μιλαμε για τον ετησιο χαρτη
ακμη 5 στις 10.44 ταυρου
και ακμη 6 στις 02.17 των διδυμων
εχουμε μια απλη συνοδο εδω στον 5 οικο??
-
24-08-2011, 12:49 PM #6
χμμ....κοίτα να δεις...θυμάμαι ότι το είχαμε ξανασυζητήσει το ίδιο θέμα με τα γενέθλια της taurine...εννοώ δηλαδή ότι κάτι μου θυμίζει και προσπαθώ να θυμηθώ πόσο "ευέλικτοι" είμασταν με την ανοχή. Νέα σελήνη όχι δεν είναι...αλλά μιλάμε για αυτή την χρονιά...? είσαι σίγουρη ότι η Σελήνη ήταν στο ταύρο...? γιατί αυτή την χρονιά η Νέα σελήνη (στους διδύμους) σχηματίστηκε την 1η Ιουνίου και ο ήλιος ήταν γύρω στο 10 των διδύμων αν θυμάμαι καλά...όχι στο 00,09 που λες :unsure:
οπότε δε θέλω να σου πω κάτι για το οποίο δεν ειμαι σίγουρη...:unsure:
πάντως αν μιλας για άλλη χρονιά και όντως ισχύει η σελήνη του ταύρου τότε βρίσκεται στον 5ο οίκο αλλά δεδομένου ότι βρισκεται περισσότερο κοντά στην ακμή του 6ου θα έλεγα ότι επηρεάζει τον 6ο οίκο....
Υ.Γ. δες και εδω http://www.myhoroscope.gr/showthread...3%CE%B7!/page2
κάποια πράγματα που συζητάμε με την Τίνα για τις ανοχέςΘα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
24-08-2011, 01:08 PM #7
Εμενα στην ηλιακη επιστροφη του Χρονου πεφτει πανσεληνος και συγκεκριμενα ο ηλιος μου ειναι στις 16 .22 μοιρες του Ταυρου και η Πανσεληνος στο σκορπιο στης 21 και κατι ( με αυτη την ανοχη) θεωρειται πανσεληνος και επισης θκανει αντιθεση με τον Δια ακριβειας η Πανσεληνος...Τι δειχνει θα τελειωσω καποιες υποθεσεις μου?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
24-08-2011, 01:51 PM #8
Στους 2 απο τους χαρτες που μπορεσα να βρω παλι εχουν κι εμενα αποσταση 3 μοιρων. Στον πρωτο η συνοδος βρισκοταν στον 1 οικο της ηλιακης και 2 γενεθλιο. Συμμετειχε επισης και σε ταυ τετραγωνο με αρη και κρονο αντιστοιχα να βρισκονται στις ακμες του 10 και 4 οικου αντιστοιχα. Θυμαμαι την κοπελα να χαρακτηριζει την χρονια εκεινη ως χρονια σημαντικων αλλαγων και νεων ξεκινηματων. Παντρευτηκε, αλλαξε τοπο κατοικιας και δουλειας χωρις να ειναι κατι σχεδιασμενο!!!!!!!!! Στην δευτερη περιπτωση με ανοχη 1 μοιρας αλλα αυτη την φορα στον 7 ηλιακο και 11 γενεθλιο εμφανιστηκαν παρομοια γεγονοτα. Μετακομιση με αλλαγη εργασιας. Και αυτη η κοπελα χαρακτηρισε την χρονια εκεινη με τον ιδιο τροπο!!!!
-
24-08-2011, 02:14 PM #9
κοριτσια για να τα ξεμπερδεψουμε λιγακι τα πραγματα..
μιλαμε για το 2012 δηλαδη του χρονου
η σεληνη ναι ειναι στον ατυρο στον ετησιο μεσα στον 5 ετησιο οικο και επισης μεσα στον 5 γεννεθλιο
κανει συνοδο με τον ηλιο μεσα στον 5 ,με δεδομενο τι βγαζει ο ηλιακος χαρτης του myhoroscope
και εφοσον η ακμη του 6 ειναι στις 02.17 των διδυμων αρα ο ηλιος ειναι σιγουρα στον 5
απο εκει και μετα...
εχουμε ετησιο ωροσκοπο τοξοτη με δια στον ταυρο μεσα στον 5 οικο και ετησιο και γεννεθλιο
αυτο συμβαινει γιατι ο γεννεθλιος ωροσκοπος ειανι τοξοτης..αλλα δεν ανατελει στην ιδια μοιρα με τον γεννεθλιο εχει μια διαφορα 2 μοιρων
γεννεθλιος ωροσκοπος 19 μοιρες(τοξοτη)
ετησιος στις 21 μοιρες
(τοξοτη)
απο κει και μετα η σεληνη κανει συνοδο με τον δια μεσα στον 5 ετησιο(και γεννεθλιο)
εχουμε την αφροδιτη(διδυμους) μεσα στον 7 ετησιο-γεννεθλιο
και τον ερμη κυβερνητη του 6-7-9 γεννεθλιου οικου
μεσα στον ετησιο-γεννεθλιο 5(στον ταυρο) σε συνοδο με δια -σεληνη-ηλιο
επισης η αφροδιτη κανει νομιζω συνοδο με ακμη 7ετησιου οικου με ανοχη 2 μοιρων και μαλιστα ειναι αναδρομη
ο αρης ειναι στην παρθενο σε συνοδο με την ακμη του 9ετησιου οικου με ανοχη 2 μοιρων
ο αρης ετησιος κυβερνητης του 4 οικου...
και ο κρονος στον ζυγο στον 10 ετησιο οικο
κοριτσια δεδομενου οτι ειμαι χωρισμενη μπας και πρεπει να ξαναραφτω??:bigsmile:
-
24-08-2011, 02:21 PM #10
και απο οτι διαβασα στο αρθρο της κας μεντακη για την ηλιακη επιστροφη
εκει που συνανταμαι τον κριο στον ετησιο εχουμε νεα ξεκινηματα...και εκει που συνανταμε τον ταυρο
εχουμε σταθεροποιηση
ετησια-γεννεθλια ακμη 4 στον κριο με αρη στον 9 ετησιο -γεννεθλιο
ετησια-γεννεθλια ακμη 5 στον τυαρο με αφροδιτη στον 7 ετησιο-γεννεθλιο
και μαλιστα με αφροδιτη σε συνοδο με ακμη 7 και αρη σε συνοδο με ακμη 9
και ωροσκοπο ετησιο τοξοτη=επεκταση
μπας και σκασει κανα μπομπιρακι και παμε για κουφετα παλι??περιεργα μου καθεται το ολο σκηνικο!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.