s
Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 36

Re: Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο;

Τίνα μου ανατριχιασμένη και βαθιά συγκλονισμένη, σε ευχαριστώ για αυτό το τόσο καλογραμμένο, ευανάγνωστο, βιωματικό ποστ. Είσαι πραγματικά ευλογημένη..... Με τόσα που σε χτυπούν, πάντα βλέπεις την καλή πλευρά. Μου αρέσει το πνεύμα σου.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Δεσποινα

Πολυαγαπημενη μου Τινα εχω γινει κομματια ..εχω σοκαριστει ..
    δεν ξερω τι να πω κοριτσι μου ..
    ο Θεος μαζι σας να σας βοηθησει να το περασετε ομαλα ολο αυτο
    και οι ευχες μου για καλη πορεια στην υγεια του μωρου σου
    Εχεις απιστευτα κουραγια και εισαι μια αξια μανα.
    Πραγματικα σε θαυμαζω και σε εκτιμω που μας ανοιξες την ψυχη σου και ας εχεις τετοια μεγαλη στεναχωρια
    Σε αγαπω πολυ ρε Τινα

παντα δικη σου
    Κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

H Τίνα μας αποστόμωσε με την προσωπική της ιστορία. Την ευχαριστούμε. Στο θέμα της τύχης και του συσχετισμού της με αστρολογικές ενδείξεις, έχω την εντύπωση ότι ένα ωροσκόπιο με δυνατότητες θα ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, που θα αλλάξουν την ζωή του θέματος προς το καλύτερο. Αντίθετα, ένα ωροσκόπιο με λιγότερες δυνατότητες θα απαιτήσει κόπο από τον άνθρωπο, ώστε εκείνος να κατακτήσει την ζωή που του αξίζει.

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    τι σημαινει στην αστρολογια ημιαμαξες;;;
    δεν το εχω διαβασει πουθενα ως τωρα:blink:

:bigsmile:
    Ημιαμαξα ειναι η ορολογια που χρησιμοποιουσε ενα βιβλιο που διαβασα για να περιγραψει τον σχηματισμο 3 πλανητων απο τους οποιους οι 2 βρισκονται σε αντιθεση ενω ο τριτος σχηματιζει οψεις τριγωνου και εξαγωνου αντιστοιχα με αυτους.

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Την ιδια απορια εχω και εγω με τις ημιαμαξες τι ακριβως ειναι? Μετα για τις μοιρες εννοεις τους συμβολισμους που κατα καιρους εχω διαβασει σε καποια site για τις μοιρες? Η μηπως εννοεις αυτο που λεμε κλειστο κυκλωμα δηλ εχω τον ηλιο στην 16 μοιρα ας πουμε που ειναι καρκινισια αρα που εχω τον Καρκινο στο ωροσκοπιο στον 2ο οικο αρα ο ηλιος παει στον 2ο οικο καπως ετσι?
    Ναι εννοω τους συμβολισμους! Μπορει να μην το πιστευεις αλλα βοηθουν παρα πολυ!

Τι μπελάς κι αυτός με τις ημιάμαξες. Τόσα βιβλία και σάιτ πουθενά δεν τόχω δει.:unsure:

Μπορείς σε παρακαλώ να μας υποδείξεις την βιβλιογραφία σου για να φωτιστούμε κι εμείς οι υπόλοιποι?

Ευχαριστώ!:bigsmile:
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Το βιβλιο το ειχα δανειστει αλλα απ'οτι θυμαμαι λεγοταν "Αστρολογικες οψεις πλανητων" απο τις εκδοσεις ηλιανθος. Οσο για τα συμβολα των μοιρων υπαρχουν πολλες εκδοσεις. Εγω οταν κοιταξα για το ωροσκοπιο μου χρησιμοποιησα της κυριας Ντακου.

Φυσικά γνωρίζω πολύ καλά πως μεγαλώνοντας το αγοράκι μου θα παρουσιαστούν προβλήματα από τους περιορισμούς που θα υποστεί αν και από ότι είπαν οι γιατροί θα είναι αρκετά λίγοι (έχω ήδη ξεκινήσει να του λέω πως το πιθανότερο είναι να μην παίζει ποδόσφαιρο τις Δευτέρες) όμως ευελπιστώ πως επειδή είναι μικρούλης θα συνηθίσει και θα κάνει αυτά που πρέπει (Κρόνος στον 4ο σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του) εκτιμώντας το δώρο που λέγεται ζωή.
    Τινα μου γεια σου και απο εμενα. Δεν μπορω να πω πως καταλαβαινω αυτο που περνας αυτη τη στιγμη αλλα σιγουρα καταλαβαινω την θεση που βρισκεται ο μικρος σου μιας και που την εχω βιωσει στα 15 πρωτα χρονια της ζωης μου. Τωρα πια σιγουρα δεν το θεωρω κακοτυχια αλλα δωρο θεου γιατι με εχει μαθει να εκτιμω τα απλα πραγματα στη ζωη.Ευχομαι και για το παιδι σου να συμβει το ιδιο. Καλη σας αναρρωση και μεσα απο την καρδια μου ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα.

Quote Originally Posted by ktisila View Post
    Ημιαμαξα ειναι η ορολογια που χρησιμοποιουσε ενα βιβλιο που διαβασα για να περιγραψει τον σχηματισμο 3 πλανητων απο τους οποιους οι 2 βρισκονται σε αντιθεση ενω ο τριτος σχηματιζει οψεις τριγωνου και εξαγωνου αντιστοιχα με αυτους.
    Δηλ σαν να λεμε ημιαμαξα ειναι πχ η αντιθεση Ηλιου Πλουτωνα με τον Αρη να κανει εξαγωνο με τον Ηλιο και τριγωνο με τον Πλουτωνα....Αν και δεν το εχω ξαναακουσει φαινεται ενδιαφερον! Για τους αποσυμβολισμους των μοιρων ειχα ψαχτει παλιοτερα αλλα ειχα βρει ψιλοπραγματα ,δεν με καλυπταν.... ισως πρεπει να αγορασω και εγω κανενα τετοιο βιβλιο...!

Ειμαι και εγω συγκλονισμενη απ την ιστορια της κυριας Ζαχαριαδου και μαλλον πρεπει να αναθεωρησουμε μερικοι (οπως κ εγω ναι) οσων αφορα το τι εννοουμε χρησιμοποιοντας συχνα στην ζωη μας την εννοια της ατυχιας....Παντα υπαρχουν και χειροτερα αλλα ευχομαι να μην περναει κανεις ξανα τετοια στεναχωρια και ολα να ειναι περαστικα!!!!!
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Ναι σωστα. Το συγκεκριμενο βιβλιο εδινε βαρος στον πλανητη που σχηματιζε το εξαγωνο και το τριγωνο. Εξεταζε τον συμβολισμο της μοιρας που βρισκοταν καθως και της ακριβως απεναντι. Ξεφυγαμε ομως λιγο απο το θεμα της αρχικης συζητησης και νιωθω κι εγω λιγο υπευθυνη γι'αυτο:embarrest!!!!!!!!!!!!!!! Μπορεις αν θες να το μελετησεις πως λειτουργει σε εσενα και ανοιγουμε καινουριο θεμα!

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)