- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: δευτερος γαμος
-
07-08-2011, 08:24 PM #1
δευτερος γαμος
μελετωντας το σαβκο τον χαρτη ενος χωρισμενου αντρα ο οποιος εχει ακμη 7 στον καρκινο με εμπεριεχομενο ολο τον λεοντα και δια μεσα στον εβδομο στην παρθενο...
καθως και β δεμο στον 7 στην παρθενο..
σκεφτηκα να κοιταξω το ενδεχομενο 2ου γαμου γιαυτον..
να ρωτησω πρωτα η παρουσια του β δεσμου στον εβδομο τι σημαινει??
και να παω στο δια ταυτα..
ο δευτεροσ γαμος ξερω οτι φαινεται απο τον 9 οικο
ακμη 9 εχει στον ζυγο με πλουτωνα(9) σε συνοδο με την ακμη του 9 οικου
και κυβερνητη αφροδιτη(υδροχοο και 1 οικο)
η αφροδιτη κανει 2 οψεις 1) χιαστι με την σεληνη του(παρθενο)8 οικο,η οποια σεληνη(παΡΘΕΝΟ) κανει συνοδο και με τον δια(7 οικο)
και 2) με τον αρη οποιος ειναι(παρθενο) σε συνοδο με την σεληνη
επανερχομαστε στην αφροδιτη η οποια κανει.. ενα τετραγ με ουρανο(σκορπιο(10)
επισης κανει εξαγ με ποσειδωνα(τοξοτη 11)
και τριγωνο με πλουτωνα(ζυγο 9)
αν υποθεσουμε οτι ο κυριος αυτος κανει και δευτερο γαμο
τι χαρακτηριστηκα θα φερει αυτος??
συγκριτικα με τον 1??δεδομενου οτι ο κυριος ειναι αιγοκερως με ωροσκοπο αιγοκερο..
ποιος απο τους 2 θα ναι καλυτερος για την ιδιοσυγκρασια του??
να πω για να βοηθησω στην συγκριση
οτι ο κυβερνητης του 7 ειναι στην παρθενο(9 οικο) οπως προανεφερα..
και ο ηλιος στον αιγοκερω στον 12 οικο
ο ηλιος κανει τριγ με σεληνη
τριγ με αρη(παρθενο)-8 οικο
τριγ με δια(παρθενο 7 οικο)
τετραγ με πλουτωνα(ζυγο 10)
και η σεληνη...
τριγ ηλιο(αιγοκ)-12
τριγ ερμη(αιγοκ)12
χιαστι αφροδιτη(υδροχ-1 οικο)
συνοδο αρη (παρθενο-8 οικο)
συνοδο δια
εχω μια αισθηση κοιταζωντας τον χαρτη του οτι ο πρωτος γαμος του ηταν καλυτερος απο τον επερχομενο 2 για εκεινον..περιμενω την γνωμη σας...
-
07-08-2011, 08:58 PM #2
Re: δευτερος γαμος
γεια σας ειμαι καιρο μελος στο σαιτ και αποφασισα να γραψω πρωτη φορα..και να ρωτησω..
ειμαι χωρισμενη..
εχω ακμη εβδομου οικου στους διδυμους
και μεσα στον εβδομο οικο εχω τον βορειο δεσμο (διδυμους) και την αφροδιτη(στον καρκινο)
αυτο συμβαινει γιατι η ακμη του ογδοου οικου ειναι στις 25 μοιρες και 44 του καρκινου
η ερωτηση μου αφορα τον δευτερο γαμο μου..
εχω ακουσει οτι οταν εχεις ακμη 7 σε διπλο ζωδιο οπως εγω τεινεις να κανεις και δευτερο γαμο..
η ακμηυ του ενατου οικου
ειναι στην παρθενο και εχω μεσα την σεληνη
οι δυο οικοι παρατηρησα εχουν τον ιδιο κυβερνητη τον ερμη ο οποιος ειναι στον ταυρο και στον πεμπτο οικο
ο ερμης κανει μονο ενα εξαγωνο με την αφροδιτη
και η σεληνη τριγωνο με ηλιο(διδυμους) και με αρη(διδυμους)
και ενα τετραγωνο με τον ποσειδωνα
πιστευεται οτι θα εχω μια καλυτερη δευτερη τυχη..?
η απλα θα επαληθευτει η γνωστη παροιμια.."εβγαλε τα ρουχα του ο μανολιος και τα βαλε αλλιως"
-
07-08-2011, 09:49 PM #3
Ο ερμης ειναι κυβερνητης του πρωτου γαμου, αλλα ειναι και κυβερνητης του δευτερου, που σημαινει οτι κανει τις ιδιες οψεις με τους αλλους πλανητες.
Δεν θελω να σ απογοητευσω βεβαια ,αλλα να σου επισημανω να εισαι προσεκτικη,ειδικα αν επιβεβαιωνετε ιδια οικοθεσια και με καποιο αλλο συστημα, εκτος απο το Placidus.
Μηπως ξαναπαντρευτεις τον ιδιο κυριο?
Δεν κανω πλακα, αλλα σου απαντω βασιζομενη στην προσωπικη μου εμπειρια, που εχοντας αυτη την οικοθεσια και με την αναλογη επιδραση του πλουτωνα, κατα καιρους μου δοθηκε πολλες φορες αυτη η ευκαιρια.
Παντως και το ζωδιο του καρκινου φαινεται να παιζει ιδιαιτερο ρολο στην ζωη σου.
(αφροδιτη στον καρκινο στον 7ο και σεληνη στον 9ο).
Υπαρχει ενα πολυ προσφατο αρθρο του κυριου Αρχου στο σαιτ, το οποιο αναφερεται στα προσωπα που μας ελκυουν κι εχει σχεση με την ακμη του 7ου.
Ειναι αδυνατον να θυμηθω τον τιτλο.:embarrest
-
07-08-2011, 10:05 PM #4
Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης του 2ου γάμου του είναι η Αφροδίτη (τοποθετημένη σε ένα ζώδιο που αγαπά την ελευθερία όπως είναι ο Υδροχόος) η οποία προσβάλλεται με τετράγωνο από τον Ουρανό, φοβάμαι ότι και να υπάρξει δεύτερος γάμος μπορεί να φέρει μαζί του και δεύτερο διαζύγιο... Για τον συγκεκριμένο χάρτη σημαντικές είναι και οι όψεις του Ήλιου, μιας και ο Λέοντας είναι εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οίκο και μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την επόμενη κατά σειρά σύζυγο. Αν και σε γενικές γραμμές δέχεται ευνοΐκές όψεις, αυτό το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρο...
Βέβαια όλα αυτά είναι μια ερασιτεχνική άποψη από μια μάλλον απαισιόδοξη Αιγοκερίνα, οπότε... ¶σε που με αυτό το κατεβατό όψεων μπερδεύτηκα και λίγο (δεν βοηθά και ο ανάδρομος...)
-
07-08-2011, 11:35 PM #5
καλησπερα sagivi,
καταρχας,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..
πω η αληθεια ειναι πως μια τετοια εκδοχη δεν την ειχα σκεφτει και με τρομαζει οφειλω να ομολογησω..
σε ποιο αλλο συστημα θα μπορουσα να κοιταξω;
τουλαχιστον η δευτερη φορα αν υποθεσουμε οτι θα γινει ετσι εχει περισσοτερες πιθανοτητες απο την πρωτη;
οσο αφορα το ζωδιο του καρκινου ..
υπαρχει ενας ανθρωπος ο οποιος εχω γνωρισει και εχει ωροσκοπο καρκινο..ειναι αιγοκερως στο ζωδιο.
η αληθεια ειναι γενικα πως με τους καρκινους τα βρισκω πολυ
λιγο η γκρινια τους ειναι ενα τρωτο σημειο αλλα ουδεις τελειος!
θα το ψαξω το αρθρο..που μου προτεινες:toung:
και παλι ευχαριστω..!
-
08-08-2011, 12:09 AM #6
Οτι ανεφερα για την οικοθεσια ειναι μια προσωπικη μου διαπιστωση, απο τον χαρτη τον δικο μου και αρκετους χαρτες φιλων, που υπαρχει η δυνατοτητα να μιλησουμε ανετα για πολλα θεματα.
Προσωπικα κοιταζω το συστημα ισων οικων και το συστημα Κωχ.
-
08-08-2011, 12:17 AM #7
Μια εκδοχη ανεφερα, σχετικα με τον δευτερο γαμο.
Δεν σημαινει οτι θα γινει ετσι. Γι αυτο τονισα και τα περι προσωπικης εμπειριας.
Μια αλλη εκδοχη ειναι, οτι και ο δευτερος συζυγος θα φερει στοιχεια απο τους διδυμους και τον ερμη (επικοινωνιακος,πιθανον με νεανικη παρουσια η συμπεριφορα), και στοιχεια απο τον ταυρο.(ισως πιο σταθερος απο ενα διδυμο, πιο αισθησιακοςκ.λ.π).
-
08-08-2011, 01:21 AM #8
ναι εχεις δικαιο sagivi
και εγω απλα το διαβασα και μου ρθε λιγο κεραμιδα -κολλησα και εστιασα...εκει!
στο συστημα κοχ εριξα και γω μια ματια
δινει ακμη εβδομο παλι στους διδυμους με ερμη στον ταυρο (πεμπτο)
αφροδιτη στον καρκινο(εβδομο)
βορειο δεσμο στους διδυμους(εβδομο)
ακμη ενατου δινει στον λεοντα ομως αντι της παρθενου
με ηλιο στους διδυμους στον εκτο οικο
και σεληνη μεσα στον ενατο στην παρθενο
ηλιος τριγωνο σεληνη
ηλιος συνοδο αρης(διδυμους)
αντιθεση διας(τοξοτη)
αντιθεση ουρανος (τοξοτη)
χιαστι κρονος(ζυγο),ποσειδωνας(τοξ οτη)
και σεληνη.. τριγωνο με ηλιο
τριγωνο με αρη
τετραγωνο ποσειδωνα
-
21-08-2011, 11:22 AM #9
-
21-08-2011, 11:52 AM #10
Στέλλα μου,
Το μέλλον μας το διαμορφώνουμε μόνοι μας..... Κι όταν υπάρχει επίγνωση γινόμαστε συνειδητοί διαμορφωτές του αλλιώς οι υποσυνήδειτες τάσεις μας και οι τάσεις του ωροσκοπίου μας οδηγούν.
Πράγματι πάντα υπάρχει ένα μοτίβο μέσα μας στην επιλογή του συντρόφου-σύζυγου-εραστή. Ο ήλιος για την γυναίκα, το ζώδιο, ο οίκος και οι όψεις δείχνουν πολλά. Επίσης βοηθούν η μελέτη του 7ου και ο ¶ρης..... Κάνε μιά παρατήρηση οι άντρες που σου άρεσαν ή όχι τι κοινά είχαν.....
Οπότε προσοχή!!!! Αν το επαναλαμβανόμενο μοτίβο σου, σου φέρνει δυστυχία, βρες τρόπο να το αλλάξεις....Είτε αλλάζοντας το είδος των κυρίων που προσεγγίζεις, είτε αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο συμπεριφοράς και θεώρησης των σχέσεων..... είτε και τα δύο.....
Κι αν δεν μπορείς μόνη σου εσύ ή η όποια ενδιαφερόμενη υπάρχουν και οι σύμβουλοι-ψυχολόγοι, που έχουν τα εργαλεία και την τεχνογνωσία να μας βοηθήσουν, ώστε να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του ήλιου μας και να είμαστε ισορροπημένοι και ευτυχείς.
Μπορεί η αστρολογία να μας βοηθά στο ταξίδι της επίγνωσης και της αυτογνωσίας, αλλά πολλές φορές χρειαζόμαστε ειδικούς σύμβουλους να μας στηρίξουν στις αλλαγές μας που αποφασίζουμε να πραγματοποιήσουμε..... με σκοπό την ολοκλήρωσή μας και την ισορροπία μας....Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.