- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 36
-
20-08-2011, 10:49 PM #11
Re: Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο;
Mε ηλιο και ωροσκοπο στην φωτια, την τυχη μπορεις να την φτειαξεις μονη σου.
Ο διας στον καρκινο ειναι σ εξαιρετικη θεση και δινει τυχη στο δευτερο μερος της ζωης συνηθως.
Κατι μου λεει οτι εισαι πραγματικα πολυ ανυπομονη, οπως σχολιαζουν και τ αλλα μελη.
Υ.Γ Ο διας στον καρκινο, δινει ενα πολυ καλο <κυτταρο>. Σε βεβαιωνω οτι αυτο ειναι εξαιρετικη τυχη.
Μην ψαχνεσαι αλλου τοσο πολυ.(κατα την γνωμη μου).
-
21-08-2011, 01:42 AM #12
Ευχαριστώ παιδιά που ασχολείστε! :bigsmile:
Ναι ναι, ανυπόμονη πολύ είμαι, και επίσης λίγο σκορποχέρα όπως είπατε (αν και είμαι καλή στο να κάνω οικονομίες με τα λεφτά των άλλων...). Στον 8ο έχω και ¶ρη στον Υδροχόο οπότε "σκορπίζω" λιγάκι.
Είμαι 21 και περνάω μια φάση περίεργη, ανήσυχη... έχω σχεδόν ολοκληρώσει τις σπουδές,
αν και θέλω να προσανατολιστώ διαφορετικά, κι από τη μία θα ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά, από την άλλη θα μου λείπανε οι ανέσεις και τα χαρτζιλίκια!! Από την παράλλη (!), είμαι κλασσική ωροσκόπος Λέων στην 1η μοίρα, σκεπτόμενη "Μακάρι να έκανα καριέρα από το ταλέντο και την ομορφιά μου και μόνο!". Τεμπελιάααα -ανίκητη...
Όσον αφορά την τύχη -παρεπιπτόντως έχω κλήρο τύχης στην 5η του Υδροχόου, 7ος οίκος κι ακμές 5ου και 11ου σε Σκορπιό και Ταύρο με αναχαιτισμένους Τοξότη και Διδύμους αντίστοιχα εξ ολοκλήρου, δηλ.6ος ξεκινάει στην 1η Αιγόκερου-, με ενδιέφερε να μάθω γιατί στη ζωή γενικά τίποτα δε μου βγαίνει με την πρώτη! Πλέον έχω γίνει τόσο απαισιόδοξη, που η αρνητική ενέργεια και το άγχος μου φτάνουν για να σκοντάψω... Επίσης προληπτική και παρανοϊκή... νομίζω ότι το σύμπαν μου πάει κόντρα και μετανιώνω που διάβασα αστρολογίες, κάρμα και ιστορίες, γιατί αν δεν τα γνώριζα, αν δεν είχα πίστη σε τίποτα, δε θα σκεφτόμουν σε κάθε αποτυχία "Γιατίιι μου το κάνεις αυτό;;!!"
:toung:
-
21-08-2011, 02:28 AM #13
Για κανενα δεν ειναι ευκολη η ζωη αγαπητο νεο μελος astrosense:blink:
εισαι 21 ετων εχεις ολη την ζωη απλωμενη στα ποδια σου:bigsmile:
απαισιοδοξια,αρνητικη διαθεση οτι ολα ειναι στραβα και αναποδα και γκαντεμια και προληψεις
οτι φταιει εκεινο η'' το αλλο αν μπορεις βγαλτα απο το μυαλο σου..
η τυχη θα ερθει
οταν εμεις κουνησουμε λιγο το ποπο μας και οταν αυτη το αποφασισει
οσο την κοντραρεις τοσο κοντρα θα σε πηγαινει και αυτη....
κατα την ταπεινη μου αποψη
:bigsmile:
Οσο για τα τυχερα παιχνιδια δεν νομιζεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις ;;
οπως και τοσος πολυς κοσμος που δεν κερδιζει
αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε γκαντεμηδες ε;:bigsmile:
Και οσο για τον Δια τον εχω και εγω σε καταπληκτικες οψεις ..
ομως χρημα απο τζογο δεν ειδα ποτε
εβλεπα την τυχη να μου χαμογελαει σε δυσκολες φασεις στην ζωη μου και να ανοιγονται νεοι οριζοντες και νεοι δρομοι και ευκαιριες
και πιστεψε με ηταν
σαν να επιανα τον πρωτο λαχνο !
Μην εισαι λοιπον τοσο αρνητικη με τον εαυτο σου καλη μου
η ζωη μπροστα σου ειναι και ρουφα σιγα σιγα...
μονομιας και ανυπομονα δεν θα καταλαβεις την ομορφη γευση της...
φιλικα Δεσποινα κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
21-08-2011, 03:45 AM #14
Χιχι, ευχαριστώ για τα τιπς Δέσποινα,
Να επισημάνω πάλι ότι τον τζόγο τον ανέφερα όχι επειδή ασχολούμαι πολύ -100% τυχερά παιχνίδια δεν έχω παίξει ποτέ, δεν είναι το φόρτε μου!-, αλλά επειδή ήταν απλό χαρακτηριστικό παράδειγμα της ατυχίας στην οποία αναφερόμουν.
Λοιπόν μάλλον θα προσπαθήσω να... κουνήσω τον ποπό προς την επιθυμητή κατεύθυνση και θα ελπίζω ο Δίας που μου κρύβεται να δείξει κάτι καλό στην πορεία. :bigsmile:
-
21-08-2011, 10:06 AM #15
Θα συμφωνησω κι εγω με την δεσποινα και θα συμπληρωσω. Πρωτον εισαι πολυ μικρη για να χαρακτηριζεις τον εαυτο σου ως ατυχο. Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου για να διαπιστωσεις αν αυτο αληθευει. Δευτερον η αστρολογια ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο αυτογνωσιας και σε συμβουλευω ετσι να το χρησιμοποιησεις για τα επομενα 10 χρονια:bigsmile:. Τριτον ανεφερες την φραση "γιατι μου το κανεις αυτο" και μου θυμισες τον εαυτο μου πριν αρκετα χρονια:embarrest μεχρι που καποιος μου ειπε "και γιατι οχι?" και μου εξηγησε πως αυτα που εμεις θεωρουμε χτυπηματα της μοιρας ειναι μαθηματα που αν τα αντιληφθουμε σωστα μας εξελισσουν. Στην πορεια της ζωης μου διαπιστωσα πως ειχε δικιο!!!!!!!!!!! Ισως σε εσενα η μοιρα σου θελει να σε κανει να στραφεις περισσοτερο στις ικανοτητες σου και λιγοτερο στην τυχη! Αντι λοιπον να τα βαζεις με την τυχη σου γιατι δεν ψαχνεις στο ωροσκοπιο σου πως μπορεις να αποδωσεις στον επαγγελματικο τομεα μιας και που βρισκεσαι σε ηλικια οπου πρεπει να ανοιξεις τα φτερα σου εκει?
-
21-08-2011, 03:39 PM #16
Ο δικος μου χαρτης ειναι λιγο οτι να ναι θα τον χαρακτηριζα ''οταν η τυχη συναντησε την ατυχια''μεγαλη τυχη σε καποια συγκεκριμενα θεματα και μεγαλη γκαντεμια σε αλλα γενικως ειναι λιγο σκοτσεζικο ντουζ (και εχω προσεξει χαρακτηριστικα οτι δεν υπαρχουν μετρα και σταθμα:nuts δεν ζω ποτε μετριες περιοδους η πολυ δυσαρεστες η καταπληκτικες και τουμπαλιν, με τις πρωτες να κρατανε παντα μεγαλο διαστημα και τις αλλες να μετραω λιγους μηνες και μετα παλι γκαντεμια
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
21-08-2011, 04:24 PM #17
Αν θυμαμαι καλα ο χαρτης σου παρουσιαζει αρκετο ενδιαφερον! Εχεις τον δια να συμμετεχει σε ενα ταυ τετραγωνο και σε 2 ημιαμαξες. Εχεις κοιταξει καθολου τις ερμηνειες sabian των μοιρων απο τους πλανητες που συμμετεχουν στους σχηματισμους αυτους? Πολλες φορες μας δινουν επιπλεον στοιχεια [το εχω τσεκαρει σε χαρτες και δουλευει]. Ισως καταλαβεις τι συμβαινει και επαναλλαμβανονται αυτες οι περιοδοι που ανεφερες.
-
21-08-2011, 05:03 PM #18
-
21-08-2011, 05:38 PM #19
Την ιδια απορια εχω και εγω με τις ημιαμαξες τι ακριβως ειναι? Μετα για τις μοιρες εννοεις τους συμβολισμους που κατα καιρους εχω διαβασει σε καποια site για τις μοιρες? Η μηπως εννοεις αυτο που λεμε κλειστο κυκλωμα δηλ εχω τον ηλιο στην 16 μοιρα ας πουμε που ειναι καρκινισια αρα που εχω τον Καρκινο στο ωροσκοπιο στον 2ο οικο αρα ο ηλιος παει στον 2ο οικο καπως ετσι?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
21-08-2011, 06:08 PM #20
Αρκετές ημέρες διαβάζω τα ποστ σας κι αναρωτιέμαι αν πρέπει να γράψω κάτι ή όχι. Αποφάσισα να γράψω παίρνοντας το ρίσκο κάποιοι από εσάς να πάρετε επί προσωπικού τα όσα διαβάσετε παρακάτω.
Ας δούμε τι ακριβώς είναι η τύχη, γιατί είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από εσάς έχετε παρερμηνεύσει την έννοια της. Όταν μιλάμε για τύχη θα πρέπει να γνωρίζουμε πως μιλάμε για κάτι τυχαίο που ενδεχομένως να μην είναι συμπτωματικό αλλά να έχει τη ρίζα του κάπου αλλού και παράλληλα μοιραίο. Αν η τύχη θα είναι καλή ή κακή εξαρτάται από το γεγονός, το οποίο όμως κρίνεται από το αποτέλεσμα. Εγώ θα προσθέσω πως η τύχη κρίνεται και από τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς.
Για παράδειγμα, μεγάλη τύχη μπορεί να θεωρηθεί ένας πλούσιος γάμος και η απόκτηση παιδιών για μια γυναίκα κι αυτό γιατί, πέραν την ανάγκης της να μοιραστεί τη ζωή της και να γίνει μητέρα, έχει εκπληρώσει το χρέος της απέναντι στην πατρική της οικογένεια ενώ παράλληλα για τα μάτια της κοινωνίας «παίρνει προαγωγή» αφού από Κυρία τάδε έγινε η Κυρία του Κυρίου άσχετα αν ο Κύριος είναι ένας σατράπης.
Επίσης καλή τύχη μπορεί να θεωρηθεί το να κερδίσει κάποιος τον 1ο λαχνό του λαχείου άσχετα αν στην πορεία εκμεταλλευόμενος την καλή του τύχη ξόδεψε και το τελευταίο του ευρώ καταλήγοντας στην τράπεζα της γειτονιάς του για ένα ακόμη δάνειο.
Πάμε τώρα να δούμε το αντίθετο, την κακή τύχη δηλαδή. Κακή τύχη μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος ενός συγγενή μας άσχετα αν αυτός μέσω του θανάτου λυτρώθηκε από τους πόνους. Απόλυτα κατανοητό αφού, ποιος από εμάς είναι σε θέση να χάσει κάποιον δικό του ακόμη κι αν αυτός ο κάποιος υποφέρει; Νομίζω κανείς.
Κακή τύχη επίσης μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως εγώ πήγα και έπαιξα όλο μου το μισθό στο καζίνο και φυσικά τον έχασα. Ωστόσο δεν έφταιγα εγώ αλλά η κακή μου τύχη που δεν γύρισε να μου χαμογελάσει έστω και λίγο, ώστε τουλάχιστον να «βγάλω» τη βενζίνη μου και να γυρίσω πίσω στο κονάκι μου.
Κακή τύχη επίσης μπορεί να θεωρηθεί η απόλυση κάποιου από τον οποίο περιμένει μια ολόκληρη οικογένεια να συντηρηθεί, άσχετα αν στην πορεία αυτός ο κάποιος βρίσκει μια καλύτερη εργασία.
Όλα τα παραπάνω παραδείγματα ξαναλέω δεν τα γράφω για να προσβάλλω ή να υποτιμήσω κανέναν αλλά για να σας δείξω πως ακόμη και η τύχη είναι σχετική. Για να μην πει κανείς ότι γράφω εκ του ασφαλούς θα σας πω, πως κακή τύχη μπορώ να θεωρήσω την πρόσφατη ασθένεια του παιδιού μου. Στις 29 Ιουλίου και εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα ανέβασε πυρετό το αγοράκι μου και πόνους στην καρδιά. Για την κακή μου την τύχη δεν υπήρχαν, όχι μόνο ταξί αλλά και ασθενοφόρα. Η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο ήταν ρητή και κατηγορηματική, «Κυρία μου μόνο 10 ασθενοφόρα υπάρχουν στην Αθήνα ή βρίσκετε κάποιον συγγενή να σας πάει στο νοσοκομείο ή βγαίνετε στην γειτονιά και φωνάζετε κάποιον γείτονα». Και αυτό έκανα, βγήκα στο μπαλκόνι μου αλλά…κανείς πουθενά.
Επίσης κακή τύχη μπορεί να θεωρηθεί πως ενώ, το μωρό μου το πήγα για τον υψηλό πυρετό (41 παρακαλώ) που ανέβασε, το πήραν μέσα από την αγκαλιά μου στο άψε σβήσε για να το βάλουν στην εντατική με καρδιολογικό πρόβλημα ενώ εγώ παρέμεινα έξω αποσβολωμένη μη ξέροντας τι έχει. Το παιδί μου μέσα στην εντατική για δευτερόλεπτα έπαθε ανακοπή, εμένα με άφησαν να το δω από μακριά καλωδιομένο και κοιμισμένο μόνο για δυο λεπτά.
Και πείτε μου τώρα, ποιος από εσάς αμφισβητεί την κακή μου τύχη;;
Εγώ λοιπόν την αμφισβητώ, γιατί για την καλή μου τύχη γύρισε ο γαμπρός μου από ταξίδι και μας πήγε στο νοσοκομείο, γιατί το σπλάχνο μου επανήρθε στη ζωή με τη βοήθεια των γιατρών και των φαρμάκων. Νιώθω τυχερή που το πρόβλημα διαγνώστηκε στα 7.5 του χρόνια και δεν το έχασα ξαφνικά στην μπάλα που πηγαίνει κάθε Δευτέρα και γιατί από δω και στο εξής ξέρουμε τι πρέπει να προσέχουμε και τι όχι. Νιώθω τυχερή γιατί λόγω ηλικίας το παιδί μου δεν καταλαβαίνει την επικινδυνότητα και την σοβαρότητα της κατάστασης ώστε να μελαγχολήσει αν και, δεν το έχει ξεπεράσει και από φόβο μην μπεί ξανά στο νοσοκομείο έρχεται από μόνο του να του πάρω την πίεση και ζητάει να πάρει τα χάπια του. Νιώθω τυχερή γιατί όταν με ρώτησε πόσο καιρό θα παίρνει φάρμακα, είπε "ουάουυ" λόγω άγνοιας και δεν γκρίνιαξε καθόλου που θα είναι υποχρεωμένο να τα παίρνει σίγουρα ως τα 18 του χρόνια. Νιώθω τυχερή γιατί ενώ μέσα στον 5ο μου υπάρχει ο Ποσειδώνας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο μου και επιπλέον ο Δίας κρατάει τα μπόσικα από τον Τοξότη και τον 5ο οίκο τριγωνίζοντας τον Ήλιο μου επίσης.
Φυσικά γνωρίζω πολύ καλά πως μεγαλώνοντας το αγοράκι μου θα παρουσιαστούν προβλήματα από τους περιορισμούς που θα υποστεί αν και από ότι είπαν οι γιατροί θα είναι αρκετά λίγοι (έχω ήδη ξεκινήσει να του λέω πως το πιθανότερο είναι να μην παίζει ποδόσφαιρο τις Δευτέρες) όμως ευελπιστώ πως επειδή είναι μικρούλης θα συνηθίσει και θα κάνει αυτά που πρέπει (Κρόνος στον 4ο σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του) εκτιμώντας το δώρο που λέγεται ζωή.
Όσο για εμένα, ποτέ δεν θα πάψω να φοβάμαι και να τρέμω όμως σκοπεύω να σταματήσω να αναρωτιέμαι γιατί η κληρονομικότητα με προσπέρασε στα 40 μου και πήγε απευθείας στο παιδί μου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι όσο κι αν ψάχνω να βρω τον λόγο δεν θα καταφέρω παρά να χάσω τον χρόνο μου και να φθείρω τον εαυτό μου και μάλιστα σε περίοδο που με χρειάζονται τα παιδιά μου δυνατή.
Δεν ξέρω για ποιους λόγους θεωρείτε τους εαυτούς σας άτυχους και δεν ρωτώ να μάθω, όμως την επόμενη φορά που θα θεωρήσετε άτυχους τους εαυτούς σας σκεφτείτε πόσα παιδιά χάνονται καθημερινά, πόσοι χάνουν τις ζωές τους εξαιτίας των πολέμων, της φτώχειας, ή ακόμη και λάθη γιατρών. Σκεφτείτε πόσα παιδιά ζουν σε ορφανοτροφεία και όλα τέλος πάντων όσα γίνονται εξαιτίας της πραγματικά κακής μας τύχης. Όσο υπάρχει ζωή υπάρχει πάντα καλή και κακή τύχη με τη διαφορά πως την καλή μας τύχη σπάνια την αντιλαμβανόμαστε και πολύ πιο σπάνια την εκτιμάμε.
Εύχομαι να μην έθιξα κάποιον προσωπικά και ελπίζω με το συγκεκριμένο ποστ να επανεξετάσετε (με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή βεβαίως βεβαίως) την πραγματική έννοια της τύχης και........μια παράκληση. Καθημερινά στο νοσοκομείο "Παίδων" ζητούν αίμα, όποιος μπορεί ας διαθέσει λίγο από το χρόνο του δίνοντας αίμα όχι γιατί θα γίνει πιο τυχερός αλλά γιατί θα έχει συμβάλλει στο να γίνουν κάποια παιδάκια περισσότερο τυχερά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.