- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 36
-
20-08-2011, 05:20 PM #1
Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο;
Γεια σας παιδιά,
είναι η πρώτη φορά που υποβάλλω ένα ερώτημα εδώ... :bigsmile:
Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζετε ποιες θέσεις πλανητών ή όψεις μπορεί να επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την τύχη ενός ατόμου... ποια στοιχεία ενός ωροσκοπίου μπορούν να δώσουν "εύνοια" - αναφέρομαι στην απλή καθημερινότητα εως και στα τυχερά παιχνίδια.
[Δε θα δώσω έκταση στο προσωπικό μου ενδιαφέρον πάνω στο ερώτημα, απλά θα αναφέρω ότι έχω ένα δυνατό αλλά ιδιαίτερα αρνητικό ωροσκόπιο, κι αναρωτιέμαι από πού μπορεί να προέρχεται αυτό που συχνά ονομάζουμε "γκαντεμιά"...]
-
20-08-2011, 07:07 PM #2
Re: Ενδείξεις τύχης και ατυχίας σε ωροσκόπιο;
αγαπητη astrosense,
για το θεμα που εθιξες εχω την αισθηση απο τα λιγα που ξερω οτι... αυτο που βοηθαει πολυ ενα ωροσκοπιο να βγαλει την θετικοτητα του-και κατε επεκταση ισως και τυχη...γιατι εξαρταται πως εμηνευει καθενας τον "ορο" τυχη
ειναι...
η καλη τοποθετηση πλανητων μεσα στον χαρτη απο ζωδιο και οικο..και κατεπεκταση οι οψεις που δεχονται...
αν για παραδειγμα ενας καλα τοποθετημενος διας ο οποιος σχετιζεται με την τυχη...δεχεται αρνητικες οψεις απο "κακεργετες"πλανητες οσο καλη τοποθετηση και αν εχει δεν θα μπορει να δωσει το 100% οσο και να το θελει...
ετσι ας υποθεσουμε πως καποιος εχει τον δια στον τοξοτη στην καλυτερη θεση απο οικο στον 9 οικο δηλαδη στην φυσικη του θεση..αλλα αυτος κανει δυσκολες οψεις με πλουτωνα η αρη...οσο ακι να το θελει ο διας ...να δωσει μπλοκαρεται...
σιγουρα οποιοαδηποτε επιπροσθετει θετικη οψη μετριαζει αυτη την αρνητικη επιρροη...
να σου πω εντελως ενημερωτικα οτι οψεις του δια μεταξυ...ηλιου-αφροδιτης-ερμη-σεληνης ακομα και αρνητικες να ναι δεν επηρρεαζουν τοσο εναν καλα τοποθετμενο δια..γιατι θεωρουνται φιλικοι πλανητες προς τον δια
δυσκολες οψεις ομως μεταξυ του δια με τον αρη-πλουτωνα τον επηρεαζουν και τον μπλοκαρουν παρολη την θετικη του τοποθετηση...
επισης, οσο πιο καλα τοποθετημενος ειναι ενας πλανητης ακομα και κακεργετης να ναι σιγουρα δεν κανει τοσο μεγαλη ζημια απο οταν βρισκεται σε πτωση η φθορα...
-
20-08-2011, 07:57 PM #3
Ευχαριστώ stellamou για την περιεκτική απάντηση!
Τώρα θα μπω σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά αναφερόμενη στο Δία, μου δημιούργησες μία απορία:
Είμαι Κριός με ωρ. Λέοντα. Έχω Δία στον Καρκίνο, σε τρίγωνο ακριβείας με την Αφροδίτη μου στους Ιχθείς... βρίσκονται όμως στον 12ο και 8ο οίκο αντίστοιχα... Πώς το βλέπεις αυτό;
Πολλές φορές τα βάζω με την τύχη μου... νιώθω πως είναι γραφτό να μου τη "φέρνει". Σπάνια μου βγαίνει κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια, ενώ για να καταλάβεις, είμαι το άτομο που μπορεί να παίξει στοίχημα (λέμε τώρα!:unsure3 ή 6 ή 9 παιχνίδια και να χάσει μόνο το 1, έτσι για σπάσιμο... γενικά το στυλ "σου παίρνει την μπουκιά απ' το στόμα".
Σίγουρα έχει να κάνει και με άλλες όψεις πλανητών μου που έχω διαβάσει ότι φέρνουν ατυχίες (π.χ. έχω Ήλιο στον 10ο σε αντίθεση με Σελήνη στον 4ο, κι οι δύο τους τετραγωνίζονται από τον Κρόνο εις την Αίγα!).
-
20-08-2011, 08:01 PM #4
Ο Δίας από μόνος του δεν προσδιορίζει την τύχη αλλά το large, το πολύ και την επέκταση, θετική ή αρνητική. Για τον Δία υπάρχει ένα πολύ καλό πρόσφατο άρθρο
Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!
Επίσης πληροφορίες για την τύχη δίνει και ο κλήρος της τύχης που θεωρείται μικρότερης ισχύος από τον Δία
Ο κλήρος της τύχης
Τυχερές επίσης θεωρούνται οι τοποθετήσεις στον 11ο οίκο, ενώ για τα τυχερά παιχνίδια κοιτάμε τον απέναντι 5ο οίκο.Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
20-08-2011, 08:11 PM #5
Originally Posted by astrosense;131202
Πολλές φορές τα βάζω με την τύχη μου... νιώθω πως είναι γραφτό να μου τη "φέρνει". Σπάνια μου βγαίνει κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια, ενώ για να καταλάβεις, είμαι το άτομο που μπορεί να παίξει στοίχημα (λέμε τώρα!:unsure:) [UΑνάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
20-08-2011, 09:07 PM #6
Θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο όπως είπα, επομένως χάνω (ήταν παράδειγμα, για να κερδίσεις πρέπει όλα να τα πιάσεις, απλά εγώ σε ό,τι κάνω φαίνεται πως κόβομαι στο παραπέντε, στις λεπτομέρειες, κλπ)...
Τότε ίσως είμαι κακιά στην προετοιμασία!
-
20-08-2011, 09:32 PM #7
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ timing. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΨΕΙΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
.
-
20-08-2011, 10:02 PM #8
Κριαράκι και προετοιμασία; Δεν συνάδουν!!! Ανυπομονησία με αίγλη βασιλιά (ωροσκόπος Λέων) Κι αυτή η Αφρο στους ιχθύς πρέσβειρα της ανιδιοτελούς αγάπης, μήπως είναι σκορποχέρα, ότι της δίνει ο Πλούτωνας (8ος οίκος-χρήματα των άλλων)????
Πάντως για να επιμένεις στο θέμα της τύχης, ίσως αν διάβασες και ο άρθρο που σε παρέπεμψα, να είδες ότι ο Δίας στον 12ο ευνοεί την ανάπτυξη της υπομονής σε συνδιασμό με την πίστη. Για να παίζεις συχνά και επιμένεις και πιστεύεις.... Και Δίας στον Καρκίνο σε καλή όψη με την Αφρούλα σου στον 8ο, ίσως προϊδεάζει για κληρονομιά από τους γονείς. Αλλά κι η τύχη αν έρθει, κρυφά θαρθεί από εκεί που μάλλον δεν το περιμένεις..... Λές??? Πάντως καλύτερα θα ήταν η οψη να έπιανε γωνιακούς οίκους.... Αλλά κι έτσι πρόσεχε την σκορποχέρα..... Κοίτα 11ο και 5ο, κυβερνήτες ακμών και αν έχουν πλανήτες μέσα και τις όψεις τους.....Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
20-08-2011, 10:17 PM #9
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
20-08-2011, 10:36 PM #10
Αυτο διορθωνεται ευκολα! Εχω υιοθετησει τα κεφαλαια γιατι δυσκολευομαι λιγο στον υπολογιστη με τους τονους...:embarrest γι'αυτο τουλαχιστον θα μου επιτρεψεις να τους αποφυγω:bigsmile:. Οσον αφορα τον δια ως δεικτη τυχης πιστευεις πως εκτος του να δουμε τον οικο στον οποιο βρισκεται καθως και τις οψεις που σχηματιζει θα λειτουργουσε αν κοιτουσαμε και τον οικο που κυβερνα και αν ναι οι ερμηνειες της θεσης του σε οικο στο αρθρο στο οποιο παρεπεμψες θα ηταν αντιστοιχες και για τον οικο κυβερνησης? Ελπιζω να μην τα εγραψα πολυ μπερδεμενα............
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.