s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 205
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 205 of 350 FirstFirst ... 105 155 195 201 202 203 204 205 206 207 208 209 215 255 305 ... LastLast
Results 2,041 to 2,050 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

γεια ειμαι η μάιρα και εχω ενθουσιαστει με το site σας! χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by mairaceae View Post
    γεια ειμαι η μάιρα και εχω ενθουσιαστει με το site σας! χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα!!!
    Καλώς μας ήρθες Μάιρα και καλη πλοηγηση στο:horoscope:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σε όλους. Είμαι καινούργια στο site και στην αστρολογία γενικότερα. Κάθε φορά που θεωρώ ότι κάτι έμαθα :bigsmile:, ανοίγονται άπειρες νέες πληροφορίες για μελέτη που μπλοκάρω:unsure:. Ελπίζω να βρω βοήθεια εδώ και να μπορέσω κι'εγώ κάποτε να βοηθήσω με τη σειρά μου. Ευχαριστώ

Αυτό το site αυτό μου φαίνεται το πιο πλήρες από τα άλλα που μπαίνω και με τα καλύτερα links.

καλημερα σ ολους!!!ειμαι καινουρια κ παντελως ασχετη,αλλα εχω διαθεση ν μαθω!!!ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!

γεια σας !

Quote Originally Posted by asteropi View Post
    Γεια σε όλους. Είμαι καινούργια στο site και στην αστρολογία γενικότερα. Κάθε φορά που θεωρώ ότι κάτι έμαθα :bigsmile:, ανοίγονται άπειρες νέες πληροφορίες για μελέτη που μπλοκάρω:unsure:. Ελπίζω να βρω βοήθεια εδώ και να μπορέσω κι'εγώ κάποτε να βοηθήσω με τη σειρά μου. Ευχαριστώ
    Quote Originally Posted by lillybel View Post
    καλημερα σ ολους!!!ειμαι καινουρια κ παντελως ασχετη,αλλα εχω διαθεση ν μαθω!!!ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!
    Quote Originally Posted by velxd View Post
    γεια σας !
    asteropi, lillybel και velxd καλώς ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικό σάιτ..... Θα το διαπιστώσετε αυτό μέσα στην αστροπαρέα μας. Καλή μελέτη και καλή περιήγηση στη γειτονιά των άστρων.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

καλημέρα, μια αμηχανία την έχω, δεν είμαι του χώρου από άποψη γνώσεων αλλά με ενδιαφέρει αυτή η προσέγγιση, πολύ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by vrahos View Post
    καλημέρα, μια αμηχανία την έχω, δεν είμαι του χώρου από άποψη γνώσεων αλλά με ενδιαφέρει αυτή η προσέγγιση, πολύ
    Καλώς μας ήρθες vrahos:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπέρα σας.
    Καλώς σας βρίσκω.
    Χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι κοντά σας!!!!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 55 users browsing this thread. (0 members and 55 guests)