- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 38 of 38
-
18-03-2011, 05:29 PM #31
-
19-03-2011, 12:50 AM #32
Re: Καρκίνος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Έλα τι? είμαι εκτός θέματος??? για το ερωτικό προφίλ του καρκίνου δε μιλάμε? Αν θέλεις να πεις κάτι πεσ' το με λεξούλες για να το καταλάβω γιατί αυτό το σφυριγματάκι δεν το βρίσκω και τόσο ευγενικό... εκτός αν αυτό είναι το στύλ σου γενικότερα.
..Κάνω το σχόλιο γιατί είδα ότι δεν είσαι απλό μέλος
-
19-03-2011, 01:23 AM #33
Αν ήσουν εκτός θέματος απλά δεν θα έβρισκες το μήνυμά σου. Το σφυριγματάκι σημαίνει ότι όντως κάτι δεν πάει καλά, και αυτό είναι πως ο τρόπος που βλέπεις τον σύντροφό σου είναι αποτέλεσμα όσων γράφεις στην παράθεση και όχι του Ηλιακού ζωδίου του Καρκίνου σαν σύνολο. Με μια άλλη γυναίκα ο καλός σου θα συμπεριφερθεί πολύ μα πολύ διαφορετικά. Πχ με μια Υδροχόα Τοξοτίνα ή Δίδυμη οι ζήλειες του θα τον τρώνε σαν σαράκι και δεν θα βρίσκει το σταθερό ψυχικο μαξιλάρι που δίνει ο Ταύρος για να καθησυχάσει τις ανασφάλειές του. Peace, και όταν δεν είσαι σίγουρη να είσαι πιο ευγενική
. Mind over matter.
.
.
> >
-
19-03-2011, 09:04 PM #34
εχεις απόλυτο δικιο γιατι και ο πρωην ηταν διδυμος με ωροσκοπο παρθένο και ηταν πολυ ξενέρωτος στο σεξ...αρα ο παρθένος φταίει.
-
22-03-2011, 02:11 AM #35
-
16-04-2011, 10:15 AM #36
-
12-07-2011, 07:41 PM #37
Ειμαι καρκινος και ο,τι κ οπου και να διαβασω σε καμια περιπτωση δεν ταιριαζει με τον τοξοτη,,αμαν με παιρνει απο κατω!!!! :/
-
19-08-2011, 09:18 AM #38
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΣΤΡΕΙΔΙΑ:bigsmile:
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ.:toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.