s
Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 42

Re: Δίας στον Ταύρο

Με τσεκαρες βλεπω χουχου ναι αλλα αφου ο Διας θα ευνοει τον κυβερνητη του 5ου μου τον Ερμη δεν θα ειναι επιβοηθητικο?Λες να μην κανω επιπολαιες κινησεις..?Σημειωταιον ομως προσεξα οτι μαζι με τον Δια θα εισελθει κ η αναδρομη αφρο στους διδυμους του χρονου στο ωροσκοπιο μου και θα τετραγωνισει τον διελαυνοντα Αρη στην παρθενο στον 5ο κ τ γενεθλιο οποτε παλι ψιλομπλεξιμο (θα δουμε ομως)
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ. [ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ:bigsmile:]. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Quote Originally Posted by ktisila View Post
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ. [ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ:bigsmile:]. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Πες τα Χρυσοστομη για τον Κερατα τον Δια (για την ακριβεια η Ηρα η κερατου αλλα λογου χαρη το ειπα) ξερεις ποσες φορες μου εχει φουσκωσει τα μυαλια ο Διας με την ευνοια του και εχω κανει μα*****μπιιιιιιιιιιιπ (καταλαβες):toung: και εχω συμπεριφερθει με τροπο που χανω πασα ιδεα με τον εαυτο μου, πως μπορεσα και το εκανα αυτο η το ειπα κλπ...Και δεν περιμενα οτι θα ελεγα ποτε ζητω ο Κρονος που με κρατα σε μια ισορροπια τουλαχιστον!!!!Ναι στον 12ο ειναι ο Ερμης και ο ωροσκοπος στους διδυμους (και ωρα 7:35 το πρωι εχω γεννηθει) ναι ειμαι μυστικοπαθεις και λογω 12ου αλλα και λογου ενισχυμενου Πλουτωνα σε ακριβειας αντιθεση με τον Ηλιο και την Ερμη και με αυτοαποκαλω ''κρυφοσκορπιο'':blink: γενικα δεν μπορει να με καταλαβει ευκολα καποιος, αλλο ειμαι και αλλο δειχνω και οχι παντα ηθελημενα...
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ:bigsmile:. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ! [ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!] ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ 'Η ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙ! ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει?

Πριν λιγες μερες γυρισε αναδρομος, τεμπελιαζοντας ουσιαστικα και μουλαρωνοντας φυσικα στο ταυρο.
    Τι σημαινει στην πραξη και κυριως σε συλλογικο επιπεδο, νομιζω μας το εδειξε σε ολο το μεγαλειο . . . της χοντραδας του.
    Οταν πριν λιγους μηνες σχηματισε εξαγωνο με τον ποσειδωνα, ολοι σπευσαμε να νιωσουμε ελπιδα για την κατασταση της χωρας, ακομη και γραφουσα σε παλαιοτερο ποστ.
    Υπολογισα ομως χωρις τον ξενοδοχο, δηλαδη τον κρονο απο το ζυγο και το χιαστι τους.
    Αναλυτικοτερα: Οι οποιες συζητησεις περι αξιοποιησης της δημοσιας περιουσιας, πηγαν περιπατο, αγκαζε με τον ποσειδωνα. Αντιθετα, ο διας αναδρομος,δογματικος και ακαμπτος απο τον ταυρο αποφασισε και διεταξε επιπλεον υπερογκες περικοπες μεσω εκτακτης φορολογιας, αδιακριτως,συνεπικουρουμε ος απο τον πλουτωνα στον αιγοκερω. Ο χοντρος ομως δεν χορτασε,και αποφασισε να . . . αξιοποιησει την ιδιωτικη περιουσια των πολιτων. Οπως και να το κανουμε, ειναι πιο ευκολο να εισπραξει χαρατσι απο αυτους. Μισθωτοι, συνταξιουχοι, δ.υ, και οσοι ειχαν το θρασος να αγορασουν ενα κεραμιδι με στεγαστικο, θα βρεθουν στην κοιλια του Δια.
    Ετσι, εχουμε το εξης αποτελεσμα. Εισαι μισθωτος η δ.υ,η συνταξιουχος, πληρωνεσαι 1000 ευρω, εχεις 2 παιδια, και ενα τριαρι? Οχι, εισαι πλουσιος,και για τιμωρια σου θα πληρωνεσαι 550 ευρω, τα παιδια σου ας μην τα γεννουσες, και για το σπιτι που αγορασες με δανειο θα το παραχωρεις μεσω εισφορων στο κρατος. Και αν δεν σου αρεσει, υπαρχει η εφεδρεια, η εξοδος και η απολυση.

Καταλαβατε τωρα τι σημαινει ΠΡΑΚΤΙΚΑ η εισοδος του Δια στον Ταυρο? Αρχισαν ηδη να τριζουν οι δομες συθεμελα. Φανταστειτε και την εισοδο του Ουρανου εκει σε λιγα χρονια..
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Αγαπητη μου Taurine..Δεν ειναι λιγο παραξενο ομως για ολο αυτο κακο που περιγραφεις να φταιει μονο ο Διας ? Θελω να πω οτι ο Διας στον Ταυρο βρισκεται σε καλη θεση . Επειδη γενικα με την αφροδιτη ο διας εχει μια αγαπησιαρικη σχεση η οποια ναι μεν δινει υπερβολη και επιπολαιοτητα οταν σχηματιζει τετραγωνα η αντιθεσεις μαζι της ωστοσο δειχνει παντα αισιοδοξια και καλη καρδια .

Τωρα που ειναι αναδρομος ουσιαστικα θα επρεπε να βγαζει μια νωχελικοτητα ,καθυστερησεις και υπερβολες με την εννοια ομως της σπαταλης.

Νομιζω οτι προηγουμενες οψεις και αποφασεις που παρθηκαν εξαιτιας αυτων ευθυνονται για το σημερινο αποτελεσμα και οχι η αναδρομικοτητα του κακομοιρου Δια στο ζωδιο της αφροδιτης Ταυρο .

Φανταζεσαι αν γινεται τετοιος χαμος για το ζωδιο του Ταυρου αν ηταν αναδρομος στον Αιγοκερω που βρισκεται σε πτωση τι θα επρεπε να γινει ?

Για τον ουρανο θα συμφωνησω .Φερνει ανατροπες και ξεριζωνει συθεμελα καταστασεις .Περισσοτερο ομως τον φοβαμαι στον κριο ,που ειναι ζωδιο με "πρωτογονες " διαθεσεις παρα στον ταυρο που ως ζωδιο σταθερο μπορει να του δωσει επιτελους και μια ωθηση ωστε να ξεκουνησει ορισμενα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν.

Φυσικα και δν φταιει απο μονος του. Ειπαμε πως η αρχη του τελους ηταν η αντιθεση κρονου ουρανου στον αξονα παρθενου ιχθυ, που σηματοδοτησε τη μεγαλη αδικια.

Το θεμα ειναι πως το χοντρυνε πολυ απο τη θεση του ο Διας, γιατι προτιμησε τα ετοιμα παρα τα δικαια. Προτιμησε μισθωτους, συνταξιουχους κλπ, προτιμησε ολους εμας που ματωσαμε να φτιαξουμε ενα κεραμιδι και τωρα ερχεται ο χοντρος καβαλα στο βοδι και τα θελει ολα.

Προσωπικα, προτιμω το Δια στην Παρθενο και στον Κριο. Αν μη τι αλλο, δειχνει προσηλωση σε στοχους και δικαιοσυνη. . .
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Περισσότερο φταίει ο γενέθλιος Δίας της Ελλάδας, στον Αιγόκερω στο 8ο σπίτι και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, παρά ο τράνζιτ Δίας στον Ταύρο. Ο τράνζιτ Δίας στον Ταύρο τριγωνίζει αυτό τον καιρό τον γενέθλιο Δία κι αυτό δείχνει ότι φορολογικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση μπορεί να είναι αιματηρά για τον λαό αλλά θα αποδώσουν για το κράτος.

Πολυ σωστη η παρατηρηση σας. Ο Διας απο τον 8ο σε τετραγωνο με τον πλουτωνα δειχνει ισως και τον διαρκη εξωτερικο δανεισμο.
    Αυτος ο Διας ομως τωρα μου φαινεται πως κανει τους φτωχους φτωχοτερους και τους πλουσιους πλουσιοτερους.Και σιγουρα δεν μπορει οι συνταξιουχοι και οι μισθωτοι να πληρωσουν τις ατασθαλιες ενος χρεωκοπημενου κρατους.
    Δεν ειναι τυχαιο που η εκκλησια, τα θρησκευτικα ιδρυματα γενικα, και οι πρεσβειες εξαιρουνται απο τα φορολογικα βαρη. Ολοι αυτοι οι φορεις, αστρολογικα δεν συμβολιζονται με το Δια?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Ολες οι χωρες ομως στηριζουν το οικονομικο τους συστημα στον εξωτερικο δανεισμο. Το τριγωνο του διελαυνοντα πλουτωνα απο τον αιγοκερω με τον διελαυνοντα δια στον ταυρο δεν θα μπορουσε να φερει νεες οικονομικες δομες? Ηδη βλεπουμε να συζητουν για το επομενο βημα της ευρωπαικης ενωσης και την δημιουργια πιο ουσιαστικου μηχανισμου ληψης αποφασεων.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)

Tags for this Thread