s
Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 42

Re: Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει?

Πιστέυω πως ο Δίας στον Ταύρο σημαίνει ενίσχυση των οικονομικών.

Quote Originally Posted by κριος273 View Post
    Πιστέυω πως ο Δίας στον Ταύρο σημαίνει ενίσχυση των οικονομικών.
    Μπορεί να είναι και ενίσχυση, ειδικά αν εχεις ακμή 2ου στις πρώτες 10 μοίρες του Ταύρου, αν ο κυβερνήτης του 2ου κάνει καλές όψεις με το Δία, και αν απουσιάζουν οι κακεργέτες από βαρείς σχηματισμούς.

Σε άλλα ωροσκόπια όμως αυτός ο Δίας με κακές όψεις,μπορεί να σημαίνει πλεονεξία, αλόγιστη σπατάλη,απώλεια κλπ.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

αυτο γενικα το λετε η συγκεκριμενα?
    για τις δυσκολες οψεις του δια στο ωροσκοπιο μου τι πιστευετε?
    (τετραγωνο με ηλιο, αντιθεση με σεληνη)

Quote Originally Posted by Freya! View Post
    αυτο γενικα το λετε η συγκεκριμενα?
    για τις δυσκολες οψεις του δια στο ωροσκοπιο μου τι πιστευετε?
    (τετραγωνο με ηλιο, αντιθεση με σεληνη)
    Με όσα λίγα ξέρω, θα πρέπει να μελετήσεις στην οικοθεσία του ωροσκοπίου σου, τον 2ο και τον κυβερνήτη του, σε όψεις με το Δια, και επικουρικά με την Αφροδίτη ή τα φωτα. Από μόνη της μια όψη δεν ερμηνεύεται.

Πολύ χρήσιμο είναι να δεις και το προοδευτικό σου σε συνδυασμό με τις διελεύσεις του Δία.
    Θα το βρεις από τη μπάρα με το δωρεάν ωροσκόπιο και από τους χάρτες πρόγνωσης.
    Βήμα βήμα, θα το μελετήσεις.
    Είναι λίγο ζόρικο αρχικά, αλλά αξίζει τον κόπο η προσπάθεια. (Σαν Ταύρος που είσαι,λογικά δεν σου λείπει η επιμονή)
    Καλή επιτυχία:bigsmile:
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Ακομα χειροτερα!!!
    Εχω 2ο οικο στον καρκινο και η σεληνη μου κανει αντιθεση με τον Δια.....
    Επισης η σεληνη, οπως και ο διας μου κανουν τετραγωνο με τον ηλιο
    επισης εχω σεληνη τριγωνο με ερμη και αφροδιτη, δεν ξερω αν εχει σχεση...
    Απ οτι βλεπω θα πρεπει να παρακαλαω να ξεκουμπιστει ο Διας απο τον Ταυρο?
    Μα τοοοοσο ατυχη????
    Απο χαρτες προγνωσης δεν ξερω αλλα θα προσπαθησω να κατατοπιστω
    Αν μπορειτε να βοηθησετε λιγακι ακομα θα το εκτιμουσα παααααααααρα πολυ!!!

Δίας στον Ταύρο

Τωρα με τον Δια στον ταύρο....ενας ταυρος γ' δεκαημερου με Δία στον υδροχόο πως επηρρεάζεται??:embarrest

Re: Δίας στον Ταύρο

Εγω δηλ με την αντιθεση ακριβειας ηλιου Πλουτωνα να την αγκιζει ο Διας του χρονου τον Απριλιο να μην περιμενω τπτ ε?Βεβαια αυτη την περιοδο ειμαι πιο αισιοδοξη που ο Διας εκανε εξαγωνο με τον Δια, τριγωνο με τον Ουρανο και τωρα συνοδο με τον ερμη και μολις ξαναγυρισει ορθοδρομος τον Ιανουαριο θα ξανακανει αυτες τις οψεις + το εξαγωνο του Δια με τον Αρη και τον Ποσειδωνα... Και να ρωτησω και κατι αλλο ο αναδρομος Αρης στην Παρθενο θα ενεργοποιησει ενα μεγαλο τριγωνο που εχω στο ωροσκοπιο μου (που μου ειχαν πει καποτε οτι οποιος πλανητης περνα απ τις 10 εως τις 14 μοιρες της παρθενου δημιουργει ενα εξακτινο αστερι στο ωροσκοπιο μου) μπορει να με ευνοησει αυτος ο σχηματισμος?
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ [ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ]. ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!:toung:

Quote Originally Posted by ktisila View Post
    ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ [ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ]. ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!:toung:

στον 5ο θα ειναι ο Αρης και για λιγο αρχικα στον 4ο και θα κανει αντιθεση με τον Αρη ,τριγωνο με την συνοδο Ηλιου Ερμη και ποσειδωνα Ουρανου, εξαγωνο με Δια και Πλουτωνα (Οπου οι προαναφερθεντες πλανητες σχηματιζουν ενα μεγαλο τριγωνο η χαρταετο δεν ξερω πως το λενε στο γενεθλιο) ο Διας θα ειναι στο 12ο για αυτο δεν περιμενω τπτ ηλικο καλες χρονιες ηταν τον 8 και το 9 γ μενα με τον Δια στον Αιγοκερω και μετα στον υδροχοο στο μεσουρανημα μου
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ:toung:. ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΑΡΗ ΣΤΟΝ 5 ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 'Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ 'Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread