s
εγκυμοσυνη και διελευσεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 40 of 40
  1. #31

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    να συμπληρωσω και τισ οψεισ του ηλιου ηλιακης επιστροφης:
    ηλιος(σκορπιος) συνοδο με γενεθλιο ηλιο(σκορπιος) 0.00
    ηλιος(-//-) εξαγωνο με σεληνη(αιγοκερως)
    ηλιος χιαστι με β.δεσμο(διδυμοι)
    ηλιος χιαστι με βερτεξ(διδθμοι) και η σεληνη ηλιακης επιστροφης:
    σεληνη ηλ επ( ταυρος) κανει αντιθεση με τον γεν.κρονο(σκορπιο)και με τον ωροσκοπο(σκορπιοσ)
    -//-χιαστι με τον ουρανο (τοξοτη)και τριγωνο με κληρο τυχης(παρθενο)

  2. #32
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    Quote Originally Posted by elskorpios View Post
    καλησπερα ηθελα μια βοηθεια για το ιδιο θεμα..διαβαζω απο δω διαβαζω απο κει αλλα ακρη δεν μπορω να βρω. λοιπων εχω 5ο στους ιχθεις 7ο στον ταυρο η σεληνη μου ειναι στον 3ο οικο αιγοκερω, αφροδιτη στο ζυγο γενεθ.ηλιο και ηλιο ηλιακησ επιστοφης στον σκορπιο και ωροσκοπο σκορπιο.διας ουρανος ποσειδωνας στον τοξοτη.Μια αστρολογος μου ειχε πει οτι τον μα'ι'ο μου βγαινει εγκυμοσυνη αλλα τιποτα ακομη ηρθε και ο αυγουστος! ευχαριστω εκ των προτερων
    Δεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος, αλλά λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες, παίρνοντας στον λαιμό τους εκείνους που κάνουν την δουλειά τους ευσυνείδητα, γιατί υπάρχει και αυτή η μερίδα σίγουρα!
    Η φράση «βγαίνει εγκυμοσύνη» από μόνη της, είναι τουλάχιστον αστεία. Θα στο θέσω αλλιώς. Μπορεί στο χάρτη ενός υπερήλικα να υπάρχουν όψεις που θα μπορούσαν να τον αναδείξουν πρωταθλητή σε κάποιο άθλημα. Αυτό δεν θα πει ότι ο εν λόγω παππούς θα γίνει ξαφνικά σπρίντερ. Ίσως να είναι μία περίοδος σωματικής ευεξίας και να νοιώσει ότι η υγεία του είναι καλύτερη από άλλες φορές. Ίσως να βρει την λύση για κάποια επιπλοκή που ανέκοπτε την ευεξία του, αλλά μέχρι εκεί.
    Δεν ξέρω τι είδε στον χάρτη σου ο\η αστρολόγος που επισκέφτηκες, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι από τις όψεις που παραθέτεις δεν είναι εφικτό να σου δώσει κάποιος μία σοβαρή απάντηση. Η Ηλιακή επιστροφή μόνη της , δεν λέει τίποτα! Ο συνδυασμός των προγνωστικών συστημάτων και η ενδελεχής μελέτη του γενέθλιου χάρτη, μπορεί να προσδιορίσει τις περιόδους που η πιθανότητα απόκτησης παιδιού είναι πιο έντονη.

    Αν μου επιτρέπεις, ανθρώπινα συμπληρώνω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα η επιθυμία σου να σου φέρει ένα γερό μωράκι.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  3. #33
    Join Date
    Sep 2006
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    ο βυθός..
    Posts
    278

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    Μια πληροφορία κι από μένα.Τη χρονιά που έγινα μαμά(2009),εκτός από όλα που συνέβαιναν σε γενέθλιους,προόδους και ηλιακές,οι ακμές των οίκων της ηλιακής ήταν ολόιδιοι με τους γενέθλιους.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

  4. #34

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    ΜΑΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΜΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΜΗΝΥΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

  5. #35
    Join Date
    Sep 2006
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    ο βυθός..
    Posts
    278

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    Είναι τόσα πολλά,και δεν θέλω ν'αραδιάζω κατεβατά,και τα χω ξαναγράψει κιόλας,αλλά θα πω μερικά..
    Στο ηλιακό τόξο λοιπόν τη χρονιά πο έμεινα έγκυος είχα Ηλιο-Αφροδίτη-Μεσουράνημα στον Κριό,όπου είναι και ο γενέθλιος Αρης μου.Αρης και ωροσκόπος έπεφταν στον 2ο οίκο μου των αποκτημάτων-παιδί,φυσικό απόκτημα.Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο(χμμ,τότε παντρεύτηκα επίσης).Ωροσκόπος έβγαινε Λέων,δεν ξέρω αν έχει να κάνει,αλλά είναι κι ο Ηλιος του συζύγου.Και ο Αρης λιονταρίσιος.Ακμή 5ου στον Σκορπιό,όπου έχω γενέθλια Σελήνη,Ουρανό,και Β.δεσμό.
    Στην ηλιακή ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο μου σε καλή όψη με Σελήνη.Ο Δίας στον 7ο,και η Σελήνη εδώ έβγαινε στον Λέων και στον 2ο οίκο μου.Ο Αρης έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο μου(Καρκίνος),και η Αφροδίτη σύνοδο με την Αφροδίτη μου.Ωροσκόπος έβγαινε Ιχθύς-όπου έχω γενέθλιο Ηλιο.Η ακμή του 2ου οίκου μου έβγαινε στον Κριό,και του 5ου οίκου στον Καρκίνο-ωροσκόπος μου.Στον 5ο επίσης έπεφτε ο κλήρος τύχης.
    Αυτά,νομίζω έχουμε και πολλά κοινά στους γενέθλιους μας.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

  6. #36

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ! [ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!] ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΚΟΜΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ? ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ Η ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ. ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 5 ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.

  7. #37
    Join Date
    Sep 2006
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    ο βυθός..
    Posts
    278

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    Μπερδεύτηκα με την ερώτηση σου.Η γενέθλια Σελήνη μου είναι στον 5ο και στο Σκορπιό,και της ηλιακής επιστροφής λίγο πριν μείνω έγκυος έβγαινε στον 2ο και στο Λέοντα.Η ακμή του 5ου οίκου της ηλιακής έβγαζε ωροσκόπο Καρκίνο,τον ωροσκόπο μου δλδ,ναι μάλλον η Σελήνη παίζει μεγάλο ρόλογι'αυτό και την αγαπώ!
    Θα σου στείλω pm να βρούμε κοινά..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

  8. #38

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    ΟΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!! ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΕΡΜΗΣ!!!

  9. #39

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    Δεν ειναι οτι εχω ανχωθει αλλα εχουμε συμπληρωσει χρονο που ξεκινησαμε τις προσπαθειες χωρις αγχος και προγραμμα.Μου αρεσει πολυ η αστρολογια και τωρα εχω αρχισει και διαβαζω καιθελω να ασχοληθω αλλα γνωριζω ελαχιστα και δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να δω.Απο αυτα που σου εγραψα βλεπεις κατι καλο?αν θελεις πες μου συγκεκριμενα τι στοιχεια πρεπει να γραψω

  10. #40
    Join Date
    Sep 2006
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    ο βυθός..
    Posts
    278

    Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

    Αγαπητό μέλος elskorpios..
    Kατ'αρχήν θα πας πάνω πάνω εκεί που λέει ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ για να φτιάξεις τον γενέθλιο χάρτη σου-κάτι που είναι πολύ απλό.Αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Θα πας μετά πάνω δεξια,στη μηχανή αναζήτησης,και θα γράψεις εγκυμοσύνη ή έγκυος ή παιδιά ή σχετικές λέξεις.Θα βρεις πολλές παλαιότερες συζητήσεις που αφορούν στο θέμα,και θα πάρεις μια ιδέα.
    Προς το παρόν,και όλα τα παραπάνω να διαβάσεις και το ποστ της Κάτιας,και κοιτάξεις την ηλιακή σου επιστροφή-πάλι απ'τους χάρτες σου-θα πάρεις άλλη μια ιδέα.
    Θα ρωτήσεις και πιο ξεκάθαρα,και είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιος θα σου πει μια γνώμη-και όχι πρόβλεψη,για να στηριχτείς σ'αυτό.
    Ταυτόχρονα,μιας και προσπαθείτε ένα χρόνο,ο γυναικολόγος σου δεν μπορεί να μη σου έχει αναφέρει σε κάποια επίσκεψη ότι είσαι υγιής για εγκυμοσύνη..και αν όχι κανετε μια βολτίτσα με το μέλλοντα μπαμπά και το κοιτάτε.Δεν είναι να τα παίρνεις από φόβο αυτά.Ξέρεις πως το σώμα σου τώρα μπορεί να σκέφτεται"δεν μένω έγκυος",και να κάνει ακριβώς αυτό?
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads