- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 59 of 59
-
24-11-2010, 08:45 PM #51
Re: Καρμικές σχέσεις. Πώς να τις διακρίνουμε
καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω σε μια συναστρία όταν ο Β. Δεσμός του ενός "πέφτει" στον 8ο οίκο του άλλου τι ακριβώς σημαίνει;
Επίσης, υπάρχει κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται στους Δεσμούς της Σελήνης ή ότι έχει σχέση με το κάρμα;
-
24-11-2010, 10:46 PM #52
και κατι αλλο !οταν ο β.δεσμος του ενος πεφτει στον 7ο οικο του αλλου συντροφου και ο β.δεσμος του αλλου πεφτει στον 9ο οικο του αλλου συντροφου ?
-
04-12-2010, 09:18 PM #53
Καλησπερα, σαββατιατικα και με πιασαν οι αναζητησεις μου...
Να ρωτησω και γω τι σημαινει οταν 2 ατομα εχουν στα ιδια ζωδια Βορειο και Νοτιο Δεσμο?
Ευχαριστω προκαταβολικα...
-
04-12-2010, 09:31 PM #54
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-12-2010, 09:45 PM #55
ευχαριστω...
αν και κυριως με ενδιαφερει τι σημασια εχει για το ερωτικο ταιριασμα
-
04-12-2010, 09:55 PM #56
Ότι έχετε κοινές καρμικές επιταγές να εκπληρώσετε στη ζωή σας, ανάλογες του οίκου που βρίσκονται για τον καθένα. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο να φτάσει στην εκπλήρωση του βορείου του, με τους τρόπους που υποδεικνύει ο οίκος στον οποίο «πέφτει» ο Βόρειος δεσμός του ενός στον χάρτη του άλλου . :bigsmile:
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
04-12-2010, 10:07 PM #57
Να' στε καλα ,κατι αρχιζω και καταλαβαινω σιγα σιγα
-
11-08-2011, 01:32 PM #58
Ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να σας ρωτησω κατι. Παρατηρωντας τους δεσμους της σεληνης τους δικους μου και του συντροφου μου προκυπτουν τα εξης.
Ο β. δεσμος μου ειναι στον αιγοκερω στον 11ο οικο μου και ο νοτιος βεβαια στον καρκινο στον 5ο οικο μου οπου κανει συνοδο με την αφροδιτη του.
Αντιστοιχα ο δικος του β. δεσμος ειναι στο ζυγο στον 5ο οικο του σε συνοδο με τον πλουτωνα του και το δικο μου ουρανο, ενω ο νοτιος στον κριο και στον 11ο οικο του σε συνοδο με τον Ερμη μου και το Χειρωνα μου.
Επιπλεον παρατηρω και κατι αλλο, ο δικος μου β. δεσμος πεφτει στον 8ο οικο του και ο νοτιος μου στον 2ο δικο του και τουμπαλιν δηλαδη ο δικος του β. δεσμος στον 8ο δικο μου και σε συνοδο μαλιστα με την ακμη του και τον ουρανο μου οπως προειπα ενω ο νοτιος δικος του πεφτει κατ αντιστοιχια στον 2ο δικο μου.
Τελος ισχυει οτι το τετραγωνο του πλουτωνα του ενος με το β. δεσμο του αλλου ειναι μια πολυ ισχυρη οψη? Διοτι εχουμε κι απο αυτη!
Υπαρχει καποια ερμηνεια για ολα αυτα η καποιο αρθρο στο σαιτ που θα μπορουσε να με βοηθησει γιατι μου φαινονται αρκετα πολυπλοκα!
-
11-08-2011, 01:48 PM #59
μπορείς να διαβάσεις και αυτό το άρθρο
http://php56.astrowin3.org/forum/showthread.php?7706 :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.