- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 32
-
08-08-2011, 11:58 AM #11
-
08-08-2011, 12:01 PM #12
-
08-08-2011, 01:21 PM #13
Re: Μια σύντομη ανάσα αισιοδοξίας απο τον "προστάτη" Δία
Μια διέλευση του Δία δύσκολα μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο από μια «ανάσα» κι αυτή παροδική, όταν υπάρχουν τόσες εστίες έντασης σ’ ένα ωροσκόπιο. Οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι Ουρανός / Πλούτωνας και όπως καλά γνωρίζουμε το οικονομικό παιχνίδι δεν βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας πια. Υπάρχει μια ευρύτερη οικονομική κρίση με την οποία ασχολούνται άλλοι. Για την Ελλάδα το ζήτημα δεν είναι να διορθώσει τα οικονομικά της αλλά να ξεπεράσει το αδιέξοδο στο οποίο έφτασε. Και για να το πω με κομπιουτερίστικους όρους μάλλον χρειάζεται ctrl-alt-delete και επανεκκίνηση.
Είναι γεγονός ότι οι διαφορετικοί γενέθλιες χάρτες προκαλούν κάποια σύγχυση αλλά έχει δίκιο ο Heracles V. όταν λέει πως αφού στην Αμερική έχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές θα ήταν περίεργο στην Ελλάδα (όπου πολύ λίγοι ασχολούνται με την πολιτική αστρολογία) να έχουμε καταλήξει κάπου. Και πάντως το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν αποτελεί κάποια ισχυρή ένδειξη για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου χάρτη. Το ότι ψηφίστηκε το «μεσοπρόθεσμο» όταν ο Δίας έμπαινε στον 7ο οίκο δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Στην άλλη εκδοχή του χάρτη (με τους Διδύμους στον Ωροσκόπο) ο Δίας βρίσκεται στον 8ο οίκο και κυβερνάει τον 7ο. Έχει λοιπόν πολύ μεγαλύτερη σχέση, από τη γενέθλια θέση του, με τα λεφτά των άλλων, τα χρέη κλπ.
Είναι βέβαια πραγματικά πολύ μεγάλη κουβέντα το θέμα της εγκυρότητας ενός χάρτη. Πάντως δεν νομίζω ότι μας «συμφέρει» ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος. Έχει τον Πλούτωνα κυβερνήτη του Ωροσκόπου και με τις όψεις που κάνει (τετράγωνο με γενέθλια θέση του και με Ουρανό) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να τον έχουμε και κυβερνήτη του Ωροσκόπου.
-
08-08-2011, 01:39 PM #14
Kαλημέρα και καλή βδομάδα !
Επειδή βλέπω ότι κάποιας μορφής παρανόηση εξακολουθεί να υφίσταται νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινήσεις.
Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς άρθρων πάνω στο ωροσκόπιο της Ελλάδας και αναφέρεται στην επίδραση της διέλευσης του Δία απο την ακμή του 7ου οίκου στον υπο μέλετη χάρτη. Είναι δηλαδή απλά ένα απόσπασμα το οποίο δεν προσφέρεται για εξαγωγή γενικότερων συμπερασμάτων. Να διευκρινησω λοιπόν ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εκτός απο τη διέλευση αυτή του Δία, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός άλλων πλανητικών επιρροών οι οποίες λειτουργούν προς μια απόλυτα αντιδιαμετρική προς αυτή του διελάυνοντος Δία κατευθυνση. Στις επιρροές αυτές έχω ήδη αναφερθεί απο το 2008 και 2009 σε αυτές τις αναρτήσεις
http://cosmo-biology.blogspot.com/20...-isuranus.html
http://cosmo-biology.blogspot.com/2009/09/4-2008-2.html
και την γενική μου πρόβλεψη για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μακροπροθεσμα την έχω δώσει το Μάιο του 2010 εδώ ----> http://cosmo-biology.blogspot.com/20...g-post_08.html
Μη μπερδευεστε απο τη σύγκριση που έκανα μεταξύ του S.A Δία κατά την περίοδο της οικονομικής βοήθειας που έλαβε η χώρα μας μέσω του σχεδίου Μάρσαλ και της τωρινης διελεύσης του Δία. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η δυναμική μιας Κατευθυνσης δεν εχει καμμιά σχέση με τη δυναμική μιας Διελευσης. Πιο απλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έκρηξη μιας βόμβας ( Δευτερεύουσα Πρόοδος ή Κατεύθυνση Ηλιακού Τόξου) με την έκρηξη που προκαλεί μια στρακαστρούκα ( Διέλευση πλανήτη)
Όι μακροπρόθεσμες επιδράσεις μπορούν να διαπιστωθούν απο τον καθένα με μια απλή ματιά στο μεσαίο κύκλο στον πρώτο χάρτη, το χάρτη δηλ ο οποίος παρουσιάζει το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας. Απλά παρατηρήστε τις θέσεις του προοδευμένου Ήλιου - Ερμή και Μεσουρανήματος έχοντας κατά νου ότι η κίνηση και των τριών αυτών ωροσκοπιακών παραγόντων είναι περίπου μία μοίρα το χρόνο ( ο Ερμής λίγο παραπάνω). Σημειώστε τώρα τη θέση του γενέθλιου Κρόνου στην 15η του Λέοντα. Αν το κάνατε αυτό έχετε ήδη προσέξει ότι 3 απο τους πιο σημαντικούς παράγοντες σε ένα χάρτη, σε οποιόδηποτε χάρτη, τείνουν προς την ταυτόχρονη εμπλοκή τους με τη γενέθλια τοποθέτηση του Κρόνου. Και εδώ δε μιλάμε για απλές διελεύσεις αλλά για προόδους οι οποίες δίνουν το "στίγμα" μακρόχρονων περιόδων και εποχών και όχι άπλά σύντομων χρονικών περιόδων, οπως συμβαίνει με τις διελέυσεις.
Όσοι κατανοούν το τι σημαίνει να έχεις ταυτόχρονα τους προοδευμένους Ήλιο - Ερμή και Μεσουράνημα σε επαφή με τον Κρόνο καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της κατάστασης και το τι μας περιμένει τα επόμενα χρόνια.
Η γενική μου πρόβλεψη για την Ελλάδα είναι ότι ακολουθεί μια ιδαίτερα τεταμένη περίοδος κοινωνικής έντασης και αναταραχής ( προσέξτε τη θέση της προοδευμένης Σελήνης η οποία είναι έτοιμη να εισέλθει στον Υδροχόο). Ο χειμώνας που έρχεται γενικά και το 2012 ειδικότερα θα είναι το καθοριστική περίοδος η οποίο θα δείξει με ποιό τρόπο θα εξελιχθουν τα πράγματα. Αλλά εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας ευχάριστης εξέλιξης αφού η Κρόνια περίοδος ξεκινά απο το 2013 και θα κρατήσει τουλάχιστον μια πενταετία.
Έχω σοβαρούς λόγους να ανησυχώ για το τι πρόκειται να συμβεί επειδή οι Ουράνια περίοδος ( στην οποία βρισκόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια) δείχνει να διακοπτεται απότομα, , πριν πάρει τη σκυτάλη ο Κρόνος. Και αυτό ακριβως το απότομο "πέρασμα" απο μια κατάσταση αναταραχής (Ουρανός) προς μια κατάσταση αυταρχισμού και καταστολής (Κρόνος) είναι που μου δίνει την αίσθηση ότι είμαστε μπροστά σε γεγονότα ιστορικών διαστάσεων...Μαζί με αυτό υπάρχει και κάτι άλλο, ένα γενικότερο "ιστορικό πρότυπο" το οποίο φαίνεται ότι είναι έτοιμο να επαναληφθεί, και στο οποίο επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε μελλοντικο άρθρο.
Πέρα απο την επέκταση της οικονομικής κρίσης υπάρχει και ένα ακόμα θέμα εξίσου σημαντικό και το οποίο έχει σχέση με τη μορφή του πολιτευματος μας. Το γεγονός της τοποθέτησης του Κρόνου στο 10ο οίκο με ανησυχεί ιδιαίτερα και η αλήθεια είναι ότι αν ζούσαμε σε μια άλλη εποχή η εκτίμηση μου θα ήταν ότι πάμε ολοταχώς για Δικτατορία. Διστάζω να το πω απλά επειδή ζούμε στο 2011 και μια τέτοια προοπτική - αυτή τη στιγμή- φαίνεται απίθανη.
Παρόλαυτα είμαι απολύτως σίγουρος ότι οδεύουμε προς μια πρωτοφανή αυταρχικοποίηση του Πολιτευματος και των θεσμών γενικότερα. Απλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ απο που θα προέλθει αυτή η νέα κατάσταση αφού η Ουράνια περίοδος η οποία έφερε τα "πάνω-κάτω" δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του 2012 θα αλλάξουν σε μεγαλο βαθμό το "τοπίο". Για να το πω πιο λαικά "η ρουλέτα γυρίζει ακόμα σα τρελή και η μπίλια δεν έχει κάτσει "...
Ελπίζω οι - δυστυχώς όχι ευχάριστες - αυτές διευκρινήσεις να ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα ( αν και η σημερινη αντίθεση του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική ως προς αυτό)
Αυτά λοιπόν προς το παρον, περισσοτερες λεπτομέρειες και εξηγήσεις στα άρθρα που θα ακολουθήσουν. Καλη σας μέρα !The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *
-
08-08-2011, 01:52 PM #15
Φίλε Αtrapos συμφωνώ μαζί σου ότι η είσοδος του διελ. Δία στον 7ο δεν αποτελεί απο μόνη της ισχυρή ενδειξη για την εγκυρότητα του χάρτη. Αν θες τις πραγματικά πολύ ισχυρές ενδείξεις μπορείς να τις βρείς στις ακόλουθες αναρτήσεις του ιστολογίου --->
http://cosmo-biology.blogspot.com/2008/06/2_17.html
http://cosmo-biology.blogspot.com/2008/06/3.html
http://cosmo-biology.blogspot.com/20...g-post_24.htmlThe important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *
-
08-08-2011, 01:56 PM #16
Δεν νομίζω ότι ο ωροσκόπος στον Σκορπιό είναι το ίδιο δύσκολος με τον ωροσκόπο Δίδυμοι. Αντίθετα, στην παρούσα φάση τον βρίσκω σκάλες ευνοϊκότερο. Καλύτερα από το να έχουμε κυβερνήτη ωροσκόπου και 2ου οίκου τον Ερμή, ανάδρομο στον 10ο\Υδροχόο και τον τράνζιτ Ποσειδώνα ντάλα σύνοδο πάνω του, ενώ ο Δίας , κυβερ. 7ου και 8ου , μέσα στον 8ο και στις μοίρες συνόδου με τον τράνζιτ Πλούτωνα , τετράγωνο Ουρανού από Κριό.
Πιστεύω δε, ότι ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα -αν τελικά ο χάρτης με ωροσκόπο Δίδυμο είναι ο επικρατέστερος- θα φέρει προβλήματα και αναθεωρήσεις μέσα στον κρίσιμο Αύγουστο και τίποτα δεν θα μπορεί να θεωρηθεί οριστικό , πριν από τις 10 με 12 Σεπτέμβρη.(γύρω από το θέμα των ανακοινώσεων του Ιούλη, όχι για την κρίση στο σύνολό της)
Φυσικά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιπαρέρχομαι τις απόψεις των υπολοίπων.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
08-08-2011, 03:37 PM #17
Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα που δεν βοηθάει να τα συζητάμε ταυτόχρονα. Ένα είναι τα προβλήματα της χώρας που είναι εμφανή και στις δύο εκδοχές του ωροσκοπίου και άλλο είναι το ζήτημα της επιλογής του εγκυρότερου γενέθλιου χάρτη, που είναι μια μεγάλη συζήτηση την οποία δεν πρέπει να κάνουμε αποσπασματικά. Και σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνει αφού τα δύο ωροσκόπια μοιάζουν αρκετά, μιας και μιλάμε για την ίδια μέρα, ενώ έχουν αντίστροφο Μεσουράνημα – Ναδίρ. Είναι δηλαδή δύσκολο να υπάρχει μια διέλευση στο ένα ωροσκόπιο που να μην επηρεάζει και το άλλο. Για παράδειγμα οι θέσεις που αναφέρεις, φίλε Heracles V., για προοδευμένο Ήλιο / Ερμή ισχύουν και στο άλλο ωροσκόπιο. Γι’ αυτό μια τέτοια συζήτηση θα πρέπει να εξετάσει τη γενέθλια οικοθεσία που μας μοιάζει καταλληλότερη ενώ για τις διελεύσεις μάλλον θα πρέπει να επικεντρωθεί κυρίως στον Ωροσκόπο. Και θα πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσουμε τους κανόνες. Για παράδειγμα εγώ δεν θεωρώ «στρακαστρούκα» μια διέλευση ενός αργού πλανήτη.
Πάντως ακόμα κι αν είχαμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε πιο από τα δύο ωροσκόπια μας βολεύει, η επιλογή μοιάζει να είναι ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη.
-
09-08-2011, 12:26 PM #18
Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες,
φίλε Αtrapos ένας απο τους λόγους που σε παρέπεμψα στα συγκεκριμένα και όχι σε κάποια άλλα άρθρα είναι και αυτός. Η σύνοδος της προοδευμένης Σελήνης με το γενέθλιο ¶ρη συμπίπτει χρονικά με την εκδήλωση κάποιου καταστροφικού σεισμού μόνο στο χάρτη με ωροσκόπο την 5η Σκορπιού. Αν υπάρχει κάποιος που έχει σπουδάσει στατιστική και είναι ικανός να υπολογίσει τις πιθανότητες να συμβαίνει αυτό τυχαία, ας το κάνει. Εγώ στατιστικολόγος δεν είμαι, αλλά αίσθηση μου είναι πως οι πιθανότητες είναι μια προς αρκετά εκατομύρια.
Απο εκεί και πέρα εγώ είμαι ανοιχτός για συζήτηση πάνω στο οτιδήποτε. Και βέβαια - όπως πολύ σωστά επισημαίνεις - η κοινή γλώσσα και το ξεκαθαρισμα των κανόνων είναι ένα προ-απαιτούμενο σε μια τετοια συζήτηση. Αυτό όμως είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο αφού οπως σου είναι γνωστό η αστρολογική γλώσσα διαθέτει πάρα πολλές "διαλέκτους".
Σε σχέση με το χαρακτηρισμό "στρακαστρούκα". Αυτός πήγαινε περισσότερο στη συγκεκριμένη διέλευση του Δία η οποία λόγω πολλαπλών σοβαρών αντιθετικών επιρροών δεν μπορεί να δώσει μακρόχρονα αποτελέσματα. Κατά κάποιο τρόπο είναι σα να ρίχνεις ένα σπίρτο σε μια λίμνη. Θα σβήσει αμέσως.
Οι δικοί μου κανόνες σε σχέση με τις διελεύσεις είναι οι εξής :
Οταν το γενέθλιο, οι πρόοδοι και οι κατευθύνσεις είναι σε συμφωνία με το χαρακτήρα μιας διέλευσης τότε ναι, ακόμα και μια διελευση του ταχύτατου Ερμή μπορεί να αποδειχθεί "δυναμική" και να δώσει "αποτέλεσμα" στην πραγματική ζωή.
Όταν το γενέθλιο, οι πρόοδοι και οι κατευθύνσεις είναι σε "διαφωνία" με τη φύση μιας διέλευσης τότε το αποτέλεσμα της θα είναι μηδαμινό. Εδώ περιλαμβάνω όλες τις διελεύσεις, ακόμα και αυτές των "αργών".
Όταν το γενέθλιο, οι πρόοδοι και οι κατευθύνσεις είναι ουδέτερες/αδιάφορες σε σχέση με τη φύση της διελεύσης τότε η δυναμική της διέλευσης εξαρτάται αποκλειστικά απο τη δυναμική του διελαύνοντος πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη. Όμως μια τέτοια διέλευση σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να δώσει τα αποτελεσματα που δίνει μια διελευση η φύση της οποίας υποστηρίζεται τόσο απο το γενέθλιο όσο και απο τις προόδους.
Αυτό που εννοώ είναι ότι η δυναμικότητα μιας διελεύσης δεν εξαρτάται μόνο απο τη θέση στο χάρτη και την ταχύτητα κίνησης του ίδιου του διελαύνοντος πλανήτη, αλλά και απο την κατάσταση του στο ατομικό ωροσκόπιο τόσο γενεθλιακά όσο και προοδευτικά.
Η συγκεκριμένη τώρα διελεύση του Δία υποστηρίζεται απο το γενέθλιο ( γεν. Δίας τρίγωνο με ακμή 7ου) αλλά είναι σε πλήρη αντίθεση με τις προοδευτικές κινήσεις στο χάρτη της Ελλάδας. Ως συνέπεια η διελεύση γίνεται μεν "αντιληπτή" (= οι συμφωνίες των Βρυξελών) αλλά το αποτέλεσμα της δεν μπορεί παρά να έχει βραχύβιο χαρακτήρα.
αυτά για σήμερα, καλή σας μέρα !The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *
-
09-08-2011, 01:02 PM #19
Ηρακλή, αν και δεν απευθύνεσαι σε μένα, η τοποθέτησή σου αυτή με βρίσκει τόσο σύμφωνη που δεν μπορώ παρά να το επισημάνω. Είναι μία αντικειμενική αλήθεια αυτή, πάνω και πέρα από την ουσία της συζήτησης και χαίρομαι που την παρέθεσες συμπυκνωμένα, γιατί είναι χρήσιμο να επαναλαμβάνεται για τα νεότερα ή αν θες, λιγότερο έμπειρα μέλη. Η γενέθλια υπόσχεση είναι το «Α» που κρίνει την πορεία προς το «Ω».
Καλή σου μέρα.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
09-08-2011, 02:56 PM #20
Αγαπητέ Heracles V., έχω υπόψη μου τις μελέτες που έχεις κάνει και με κάθε ειλικρίνεια σου λέω Μπράβο που ασχολείσαι με το ωροσκόπιο της Ελλάδας γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες έρευνες. Δεν ήθελα να ασχοληθώ εδώ με τα ευρήματα σου στα οποία με παρέπεμψες γιατί η κουβέντα θα οδηγηθεί αλλού και είναι κρίμα για το άρθρο σου. Αλλά αφού επιμένεις, να πω κι εγώ κάτι για να υποστηρίξω αυτό που έλεγα ότι τα δύο ωροσκόπια μοιάζουν αρκετά και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να τα συγκρίνουμε.
Και στα δύο ωροσκόπια υπάρχει ένα Τ-τετράγωνο στα μεταβλητά με αντίθεση Σελήνης – ¶ρη και τετράγωνα με Αφροδίτη. Στον χάρτη με ωροσκόπο Σκορπιό είναι ακριβείας η αντίθεση Σελήνη – ¶ρη και υπάρχει σημαντική ανοχή στα τετράγωνα ενώ στον χάρτη με ωροσκόπο Δίδυμους είναι ακριβείας το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτη και υπάρχει σημαντική ανοχή στις όψεις με τον ¶ρη. Πάντως και στα δύο ωροσκόπια λειτουργεί αυτός ο σχηματισμός στα Μεταβλητά και κάθε διέλευση / πρόοδος κλπ που «χτυπάει» έναν πλανήτη ουσιαστικά ενεργοποιεί όλο το σχηματισμό.
Στη μελέτη σου λοιπόν αναφέρεις πως όταν γίνεται ένας σεισμός με την προοδευμένη Σελήνη πάνω στον γενέθλιο ¶ρη, τότε ο σεισμός έχει μεγάλες καταστροφές. Όπως σημειώνεις κι εσύ δεν είναι η συγκεκριμένη όψη που προκαλεί το σεισμό αλλά κατά κάποιο τρόπο μεγαλώνει τις καταστροφές. Καταρχήν να πω ότι είναι άλλη όψη η προοδευμένη Σελήνη να βρεθεί πάνω στο γενέθλιο ¶ρη και άλλη όψη ο προοδευμένος ¶ρης να βρεθεί πάνω στη γενέθλια Σελήνη. Θέλω να πω μη το συνδυάζουμε έτσι απλοϊκά: ¶ρης (κακεργέτης) + Σελήνη (λαός) = μαζικοί θάνατοι. Αν ο ¶ρης από κάποια πρόοδο «χτυπήσει» τη γενέθλια Σελήνη να καταλάβω τον κίνδυνο αλλά όταν ο λαός (Σελήνη) ενεργοποιεί το γενέθλιο ¶ρη δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να έχουμε μαζικές καταστροφές και μάλιστα από σεισμό. Βέβαια στη μελέτη σου δείχνεις ότι αυτό ισχύει με σημαντική συχνότητα αλλά όπως στον χάρτη που εξετάζεις σχηματίζεται αυτή η σύνοδος Σελήνης / ¶ρη, έτσι και στον άλλο χάρτη με Ωροσκόπο Δίδυμους σχηματίζεται αντίθεση Σελήνης με τη γενέθλια θέση της. Και στους δύο χάρτες βέβαια ενεργοποιείται το Τ-τετράγωνο στα Μεταβλητά, για το οποίο μίλησα πριν. Γι’ αυτό λέω ότι δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε μια επίδραση πλανήτη στον ένα χάρτη που να μην ενεργοποιεί κάτι και στον άλλο.
Τώρα σχετικά με την επίδραση των διελεύσεων δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τη «διαφωνία» με το γενέθλιο και τις προόδους. Για να πω ένα παράδειγμα: έστω ένας γενέθλιος χάρτης με τον Ουρανό στον 9ο σε τρίγωνο με τον Ήλιο. Από πρόοδο ο Ουρανός δεν θα έχει μετακινηθεί καθόλου. Ας πούμε ότι από κατεύθυνση (ηλιακό τόξο) θα έχει βρεθεί στον 11ο σε εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία. Αν από διέλευση ο Ουρανός βρίσκεται στον 4ο οίκο σε τετράγωνο με έναν γενέθλιο Κρόνο στον 1ο, θεωρείς, αν κατάλαβα καλά, ότι το αποτέλεσμα θα είναι μηδαμινό επειδή ο Ουρανός έχει θετικές όψεις στο γενέθλιο και από κατεύθυνση. Επέτρεψε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου. Σαφώς και είναι κεφαλαιώδους σημασίας η γενέθλια θέση. Φυσικά και το αποτέλεσμα ενισχύεται όταν διαφορετικά προγνώστηκα συστήματα δίνουν μια κοινή τάση. Αλλά και αυτό να μην ισχύει, εγώ προσωπικά δεν θα αδιαφορούσα για μια τέτοια διέλευση του Ουρανού.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.