- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
02-05-2006, 02:22 PM #111
Re: Ωροσκόπια μελών.
Λοιπόν να επαναλάβουμε ότι σειρά έχει η lila pause (Ρένα) : 5/12/1976, 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, Αθήνα. Αν μπορείς, αγαπητή Ρένα, να παραθέσεις και το χάρτη σου θα βοηθούσες πολύ πιστεύω όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.
Να επαναλάβω, για πολλοστή φορά, ότι μετά την πρώτη δεκάδα όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι χωρίς νόημα. Μόνο όταν τελειώσει η πρώτη δεκάδα θα ξεκινήσει η δήλωση συμμετοχής για την επόμενη δεκάδα και μόνο τότε.
-
03-05-2006, 12:27 PM #112
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΡΤΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ!!!:embarrest :embarrest
-
03-05-2006, 12:31 PM #113
Originally Posted by GORDANA
-
03-05-2006, 01:23 PM #114
Originally Posted by lila pause
Δες εδώ Οι θέσεις των πλανητών σας σελίδα 21.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
03-05-2006, 01:27 PM #115
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
09-05-2006, 08:19 PM #116
Λοιπον, ολοι θελουμε να αναλυθουμε χωρις να αναλυσουμε, ελπιζω συντομα να γραψω κατι για σενα Lila Pause... η προσπαθεια μετραει κ η ανταλαγη αποψεων... σορυ για την αποχη μου με τρεχει η δουλεια...
Καλο Μαιο σε ολους ο ηλιος λαμπει τα πουλακια κελαιδουν :Ρ
-
10-05-2006, 12:02 PM #117
Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψή μου για το θέμα. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα και θα βοηθούσε και εμάς τους αρχάριους στην αστρολογία να κατανοήσουμε την αστρολογική τέχνη στην πράξη εφ΄όσον φυσικά υπήρχε η έγκριση του μέλους που θα αναλυθεί, μιας και θεωρώ ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα τα οποία εαν θέλει κάποιος μπορεί να μοιραστεί με τους άλλους.
-
10-05-2006, 12:04 PM #118
Α! και τα στοιχεία μου είναι 3 Ιανουαρίου 1972, ώρα 3:30 π.μ. στη Θεσσαλονίκη.
-
12-05-2006, 12:45 PM #119
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!
-
14-05-2006, 04:33 AM #120
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο: είσαι όμορφη(σχετικά πάντα:bigsmile: ).
Ο Πλούτων στον 1ο οίκο σου δίνει μια κάποια προσωπικότητα, κάποιο δυναμισμό ας πούμε. Έχει και καλές όψεις, καλό..
Ο Κρόνος στον 11ο οίκο αλλά με καλές όψεις: Λοιπόν, δεν κάνεις εύκολα φιλίες αλλά όταν κάνεις είναι σταθερές και μακροχρόνιες. Δεν έχεις μεγάλες φιλοδοξίες αλλά ας πούμε ρεαλιστικές(το πολύ) και είσαι σταθερή όταν θέλεις να φτάσεις ένα στόχο.
Ο Δίας στον 9ο οίκο: Είσαι αρκετά έξυπνη, σ' αρέσουν τα μακρινά ταξίδια, οι σπουδές, οι φιλοσοφίες κλπ
Έχεις έντονο 3ο οίκο, τί σημαίνει αυτό; Σχετίζεται με επικοινωνία και κοντινά ταξίδια βασικά. Και αδέρφια, ξαδέρφια.. Δε μ' έχει απασχολήσει μέχρι τώρα αυτός ο οίκος:unsure:
Ο Ουρανός στο 2ο οίκο: Ξαφνικά και άτακτα εισοδήματα. Δεν ευνοείται το να είσαι υπάλληλος εκτός αν είναι κάτι ασυνήθιστο πχ αστροφυσικός
Αυτά περίπου..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.