- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 133
-
07-08-2011, 11:56 PM #41
Re: Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα
Καλησπέρα κι από μένα. Η Έφη έχει δίκιο με την αναζήτηση. Ο λόγος που δεν λέω παράπονα είναι ότι κάνω υπομονή από σεβασμό στο δύσκολο έργο της διαχείρισης. Πολλά λινκ μου βγάζουν τον 404-αδιέξοδος......
Τώρα όμως χρειάζομαι βοήθεια.....
Προσπαθώ να ποστάρω και δεν μπορώ να βρω το <<κουμπάκι>> που υπηρχε παλιά και μεγάλωνε η σελίδα του μηνύματος και μπορούσα να το διαβάσω απροσκοπτα και να κάνω τις διορθώσεις. Δεν υπάρχει ή δεν το βρίσκω;
ΕυχαριστώΑνάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
08-08-2011, 12:01 AM #42
Νομίζω ότι για τα λινκς είπαμε ήδη που οφείλεται το 404
Σε ότι αφορά το κουμπάκι που μεγαλώνει το πλαίσιο της απάντησης θα το βρεις πλέον κάτω δεξιά στη γωνία του πλαισιού της απάντησης. δεν ειναι κουμπάκι ακριβώς αλλά κάποιες πλάγιες γραμμές σε τριγωνικό σχημα. αν πας εκεί πάνω και τραβήξεις προς τα κάτω θα δεις ότι το πλαίσιο της απάντησης μεγαλώνει...Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
08-08-2011, 12:05 AM #43
Ουφ, ανακούφιση!!!! Θεϊκό!!!!! Το βρήκα κι ευχαριστώ
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
08-08-2011, 12:42 AM #44
Ο νέος έντιτορ είναι σούπερ. Πάει ο καιρός που γράφαμε ένα τεράστιο μήνυμα και το χάναμε. Τώρα υπάρχει η δυνατότητα ανακτησής του σε λίγα δευτερόλεπτα.
Δημιουργία πινάκων δεν υπήρχε και έκανε τη ζωή μας δύσκολη. Τώρα υπάρχει
Δυνατότητα να έρχεται το κείμενο έτοιμο διαμορφωμένο από το word, και πολλά άλλα, όπως νέες παλέτες χρωμάτων κ.λπ.
Μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα και να πειραματιστείτε με τις λειτουργίες του.
Πατάτε πρόσθετες επιλογές όταν ανοίγει η γρήγορη απάντηση για να βλέπετε μεγάλο έντιτορ με χαμογελάκια και άλλα που επιθυμείτε.
Διορθώθηκε
Πάτησα Αναλυτική Αναζήτηση
Αναζήτηση για > Λέξεις Κλειδιά "Αντισκιές" > Αναζήτηση μόνο σε τίτλους
Αποτελέσματα. Δοκιμάστε το
-
08-08-2011, 12:56 AM #45
Το δοκιμασα και οπως ανεφερα σ αλλο ποστ, δινει περιοριμενες απαντησεις.
Π,χ τωρα, μου εδωσε μονο μια απαντηση της κυριας Σιμου, ενω γνωριζω οτι υπαρχει ενα αρθρο του κυριου Παιζη.
Υπ οψιν, οτι εχω προσπαθησει με διαφορους τροπους και στο παρελθον, για διαφορα αρθρα.
-
08-08-2011, 01:32 AM #46
Έφη, αν προσέξεις στον τίτλο του μοναδικού αποτελέσματος που σου έδωσε, θα δεις ότι ο τίτλος είναι χωρίς τόνους. Ούτε εσύ βάζεις τόνους ενώ η αναζήτηση λειτουργεί καλύτερα με τονισμένες τις λέξεις εφόσον έτσι γράφονται όλοι οι τίτλοι των άρθρων και οι περισσότεροι των συζητήσεων. Προσπάθησε να γράψεις κανονικά τη λέξη και θα δεις ότι το άρθρο που ζητάς θα βγει και μάλιστα πρώτο στα αποτελέσματα
-
08-08-2011, 01:35 AM #47
Και οπτικά
-
08-08-2011, 02:25 AM #48
-
12-08-2011, 01:16 PM #49
Ρε παιδιά αυτό το “Real Name” που εμφανίστηκε στα μηνύματα, νομίζω σήμερα, και που ταυτίζεται με το «Όνομα», εξυπηρετεί κάτι; Καταρχήν θα μπορούσε να είναι «Όνομα» και «Ψευδώνυμο». Ύστερα στο προφίλ μας απ’ ότι βλέπω μόνο «Όνομα» μπορούμε να γράψουμε, το οποίο φαντάζομαι αντιστοιχεί στο “Real Name”. Το άλλο «Όνομα» ή «Ψευδώνυμο, μπορούμε να το δηλώσουμε κάπου άλλου; Βέβαια δεν βλέπω τη σκοπιμότητα του αφού ήδη έχουμε το username.
Μιας και άρχισα τις κακίες μου να πω και το άλλο που ήθελα καιρό το πω αλλά το άφηνα. Πριν τις αλλαγές στο forum, στην κεντρική σελίδα υπήρχε ένα link για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα και σου έλεγε πόσα είναι αυτά. Οπότε ήξερες αν υπάρχουν και αντίστοιχα πάταγες το Link για να τα δεις. Τώρα το «μη αναγνωσμένα» έγινε “What’s New” αλλά το πατάς χωρίς να ξέρεις αν υπάρχει κάτι. Κι αν δεν υπάρχει σε βγάζει σε μια τυφλή σελίδα όπου πρέπει να πάς πίσω για να συνεχίσεις. Νομίζω θα βελτίωνε τη λειτουργικότητα αν ξέραμε από πριν αν υπάρχουν νέα μηνύματα και αν μπορούσαμε από εκεί να συνεχίσουμε τη πλοήγηση ακόμα κι αν δεν υπάρχουν μηνύματα.
Ευχαριστώ
ΥΓ. Τα ‘πα και ησύχασα. Τώρα μπορώ να πάω διακοπές:bigsmile:
-
12-08-2011, 02:59 PM #50
Να πας διακοπές αγόρι μου γιατί τα μάτια σου κάνουν πουλάκια. Που είναι το Real Name. Έχεις αποδείξεις; :toung:
Αρχικά είπαμε ότι η ιστορία θα τραβήξει το λιγότερο 30 ημέρες. Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνο το πραγματάκι με τα μη αναγνωσμένα, αν και η λειτουργία του Whats'New είναι πολύ πιο χρηστική (αλλά εγώ είμαι ήδη σε διακοπές και δεν κάθομαι να εξηγώ γιατί).
Να βλέπουμε και τις προσθήκες ε; http://www.myhoroscope.gr/natal.php (ψευδο-dial) - ιδανικός για επανασυνδέσεις....!
Απάντησα και ησύχασαDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.