- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: 8 οικος
-
07-08-2011, 09:39 PM #11
Re: 8 οικος
Την ωρα που εγραφες την απαντηση στην Parkat, εγραφα κι εγω την δικη μου οποτε διαβασα τωρα οτι γραφτηκε.
Οταν αναφερομαι σε παθη, μπορει να ειναι κι αυτες οι επιθυμιες μας που απλα δεν βρισκουν διεξοδο και μας ταλαιπωρουν.
Σκεφτομαι παντα κατ αρχην, οτι μιλαμε για ενα μεσο ορο ανθρωπου, γι αυτο δεν θελω να πω <βαθεια ενοχικο ατομο> κ.λ.π.
Συμπληρωνω οτι αφου ο κυβερνητης του 8ου κανει καλες οψεις, μια χαρα μου φαινεται οτι τα σκεφτεται ο ανθρωπος τα πραγματα.
-
07-08-2011, 11:00 PM #12
Καλησπέρα Έφη και Στέλλα(μου).
Έφη μου διακρίνω ένα άγχος και σου απαντώ γιατί έχεις δίκιο για τον ανάδρομο. Όμως καλοκαίρι είναι και κανείς πιστεύω δεν θα μείνει μεταξεταστέος επειδή είχε το θάρρος να εκφράσει μια γνώμη. Κι εγώ σπουδάστρια είμαι και ακόμη μελετάω......
Στο ποστ της Στέλλας δεν αναφέρεται πράγματι σύνοδος αρη-σελήνη κρόνου. Ζήτησα τη διευκρίνηση διότι με την αρχική περιγραφή και με γέφυρα τη λίλιθ ίσως να υπήρχε στέλλιουμ. Όμως τελικά και η λίλιθ με τον κρονο σε απόσταση τόση, νομίζω δεν υφίσταται σύνοδος.
Στέλλα μου, λυπάμαι αν σου τα είπα μαζεμένα, αλλά μάλλον εσύ χρειαζόσουν μια πρώτη απλή προσέγκιση.....
Λοιπόν.... από όσα έχω μάθει..... όταν υπάρχει συγκέντρωση πλανητών ή σημείων (όπως η Λίλιθ) σε έναν οίκο, αυτός ο οίκος είναι σημαντικός στην ζωή του ανθρώπου.
Μία πρώτη ματιά και εκτίμηση μπορείς να πάρεις.....
Μεταμορφώνοντας και μεταλλάσσοντας: Πλανήτες στον 8ο οίκο
Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ
8ος Οίκος – Σεξ – Θάνατος – Αναγέννηση
Τώρα όσο αφορά τη σύνοδο Σελήνης ¶ρη, ο κακεγέρτης ¶ρης χρωματίζει τη Σελήνη κι εντείνει το συναίσθημα. Αντί να είναι μια γλυκειά και ασφαλής σελήνη, γίνεται εκρηκτική, εσωστρεφής, ανασφαλής, μια τελειομανία και μια επίκριση (παρθένος) που βράζει εσωτερικά και απομονώνει το άτομο, νομίζω......
......Θα επανέλθω γιατί δυσκολεύομαι στο ποστάρισμα με τα νέα <<κόλπα>> των μηνυμάτων..... (Ένα ποστ, μία ώρα... σόρρυ.... κι εσείς εν τω μεταξύ συνεχίζατε τη συζήτηση.......)Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
07-08-2011, 11:34 PM #13
Parkat μου, πραγματι συμφωνω με την ερμηνεια της σεληνης-αρη που αναφερεις.
Ομως η ιδια οψη, ερμηνευεται ως οψη ψυχικης δυναμης, στην κοσμολογια υποδεικνυει μια σκληρα εργαζομενη γυναικα κ.ο.κ
Η ψυχικη εκφραση φαινεται μπλοκαρισμενη στον 8ο, αλλα για τον αρη θα διαφωνησω εστω κι αν ειναι στην παρθενο. Πιστευω οτι χειριζεται καλα τα θεματα του 8ου, μεσα στα οποια ειναι οι εσωτερικες αναζητησεις και συγκρουσεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.