- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 30
-
04-03-2011, 11:55 AM #21
Re: οψεις σεληνης στο γεννεθλιο χαρτη
Φισερμαν έχεις ιδιαίτερες θέσεις στην σελήνη για τις οποίες θα μιλήσω οπόταν μπορώ . Αν θες άσε σε ιδιαίτερο μήνυμα ημερομηνία και ώρα να "το δω".
-
01-08-2011, 01:58 AM #22
Re: Εραστές και Σύζυγοι
καλησπερα:toung: εγω εχω σεληνη και λιλιθ στον 5 (και τα 2 σε ταυρο).Τι σημαινει η λιλιθ? ποσο μαλλον στο ιδιο ζωδιο και οικο με σεληνη και σε αντιθεση με ηλιο( σκορπιος)
-
04-08-2011, 01:25 AM #23
Re: Εραστές και Σύζυγοι
μαλιστα ωραια για την λιλιθ μονη της:blink: εγω που εχω λιλιθ και σεληνη στο ιδιο ζωδιο και οικο?
-
04-08-2011, 04:50 AM #24
Αν και εδώ το θέμα μας είναι η κανονική Σελήνη, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου τα έχεις κατανοήσει και σου λείπει μόνο η ερμηνεία του υποθετικού σημείου Λίλιθ για να κλείσεις τις ερμηνείες σου?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
05-08-2011, 12:43 AM #25
προσπαθω
πχ η αντιθεση σεληνης- ηλιου που εχω ξερω τι σημαινει (30-10-85 10,45 πρωι αθηνα)
-
05-08-2011, 03:30 PM #26
Mareled μην δίνεις τόση βαρύτητα στη Λίλιθ. Διάβασε το ωραίο άρθρο που σου έδωσε link η Κάτια για να έχεις μια εικόνα του τι αντιπροσωπεύει το σημείο αυτό στο χάρτη σου και δώσε βάρος στις πιο ουσιαστικές και πρωταρχικές ενδείξεις του ωροσκοπίου σου.
Για παράδειγμα η αντίθεση Ήλιου- Σελήνης είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική όψη γιατί αφορά τα 2 φώτα - τα δύο από τα τρία δηλαδή πιο σημαντικά στοιχεία του χάρτη σου (το άλλο είναι ο ωροσκόπος).
Δεν είναι τόσο εύκολο να πεις 'ξέρω τι σημαίνει' γιατί άλλο είναι αυτά μπορεί να έχεις διαβάσει για αυτήν την όψη στη βιβλιογραφία και στην αρθογραφία κί άλλο να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις βιώσει εσύ η ίδια την όψη εσύ στη ζωή σου, στη συμπεριφορά σου, στις σχέσεις σου κτλ
Τις προηγούμενες μέρες γινόταν εδώστο φόρουμ μια συζήτηση για το τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης..Ρίξε μια ματιά για να πάρεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να δω πως θα στο κάνω link.
Φιλιά
ΜυρτώPour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
05-08-2011, 03:38 PM #27
Θα ήθελα να συμπληρώσω ακόμη - μιας και παραθέτεις τα στοιχεία γεννήσεώς σου - πως η αντίθεση ήλιου - σελήνης δεν ισχύει γιατί έχουν αρκετά μεγάλη απόσταση τα δύο σώματα αυτά και είναι πολύ εκτός ανοχής...
Αν όμως σε ενδιαφέρουν πραγματικά τα φώτα (πρέπει να σε ενδιαφέρουν ) δώσε βάση στο τετράγωνο που κάνει ο Ήλιος σου με το Δία και τη σύνοδο με τον Πλούτωνα (και δη στο Σκορπιό!!) και για τη δυνατή Σελήνη σου στον Ταύρο, δώσε σημασία στην αντίθεσή της με τον Κρόνο.Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
05-10-2014, 02:20 AM #28
Γεια σας!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει...
Θεωρητικα οι οψεις Σεληνης-Δια θεωρουνται "τυχερες" σωστα?Ομοιως και για οψεις Ηλιου-Δια
Τι γινεται ομως σε περιπτωσεις αντιθεσεων και τετραγωνων?Ισχυει το αντιθετο?οτι ειναι ατυχες δηλαδη?
Ειναι προτιμοτερο σε ενα ωροσκοπιο να μν εχομε καθλου οψεις η να εχουμε δυσαρμονικες οψεις Σεληνης η Ηλιου-Δια?
-
05-10-2014, 03:12 AM #29
Αλλη μια ιστορία που μας έρχεται από τα παλιά χρόνια. Τυχερός άτυχος. (αν και πρόσεξα τα εισαγωγικά). Θα έλεγα καλύτερα να λέμε αρμονικές δυσαρμονικές.
Τι είναι τα τετράγωνα; Οψεις πλανητών που βρίσκονται σε διαφορετικό στοιχείο και ζώδια με ίδια ποιότητα.
Μέσα στο φόρουμ σίγουρα υπάρχουν άρθρα για πλανήτες χωρίς όψη.
Εάν μια όψη είναι "καλότυχη" ή "κακορίζικη" θα την δείξει μια ματιά συνολική σε ένα ωροσκόπιο και όχι η γενίκευση. Γιατί δηλαδή να μην πούμε ότι ο Δίας πλανήτης της υπερβολής σε όψη εξαγώνου ("τυχερή") με τη Σελήνη, η θρέψη, δεν θα μας δώσει κάμποσα κιλάκια που θα μας φέρουν εκτός του επιθυμητού μας βάρους και άντε μετά να κάνεις γυμναστική ειδικά αν είσαι στην ηλικία μουDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
05-10-2014, 05:07 PM #30
Αντιλαμβανομαι οτι οι οψεις δεν ειναι κατι απολυτο, οτι πχ εφοσον εχεις την ταδε οψη σημαινει αυτοματα το ταδε γεγονος.
Απλα διαβαζοντας ενα αρθρο το οποιο ελεγε οτι οι οψεις Δια με τα φωτα ειναι καλο για ενα χαρτη (ολες οι οψεις ανεξαρτητως) μπηκα στη διαδικασια να αναρωτηθω....
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και πολλες γνωσεις οποτε θεωρουσα πως ο Διας με το τετραγωνο με τον Ηλιο και την αντιθεση που σχηματιζει με τη Σεληνη μου ειναι πολυ ασχημα τοποθετημενος, οποτε με το αρθρο που διαβασα σκεφτηκα οτι ισως να μην ειναι ετσι...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.