s
Κύριες όψεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41
  1. #31
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Κύριες όψεις

    Quote Originally Posted by magiclife View Post
    δεν εχω καταλαβει πληρως την οψη χιαστι...με ενδιαφερει γιατι εχω παρατηρησει οτι εχω παρα πολλες στον γενεθλιο χαρτη μου αλλα και στην συναστρια με τον φιλο μου οπου σχεδον καθε πλανητης μου κανει οψη χιαστι με καποιον δικο του!
    θα μπορουσαμε να πουμε οτι η οψη χιαστι ειναι μικρα(??) εμποδια που θα εχεις παντα να ξεπερασεις?απο την αλλη αυτο δεν ειναι δουλεια των τετραγωνων??
    Η δουλεία των τετραγώνων είναι τα μεγάλα εμπόδια. Είναι μια σταθερή πηγή έντασης όπου δύσκολα βρίσκεται η χρυσή τομή και αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, έρχεται η σύγκρουση.

    Με την χιαστή τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά. Για να το καταλάβουμε καλύτερα ας πούμε ότι ένας πλανήτης είναι στον Κριό και βρίσκεται σε χιαστί με κάποιον πλανήτη στην Παρθένο ή στο Σκορπιό. Αυτά τα ζώδια δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Η Φωτιά και η Παρορμητική φύση του Κριού δεν βρίσκει σημείο επαφής με τη Μεταβλητή ή Σταθερή φύση όπως και με τη Γη ή το Νερό Παρθένου και Σκορπιού αντίστοιχα. Έτσι είναι δύσκολο να υπάρχει συνεργασία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συγκρουστούν κατά μέτωπο.

    Ουσιαστικά είναι μια όψη που δίνει μια άλλη οπτική, ζητάει από την κανονική λειτουργία ενός πλανήτη να εξετάσει κάποιο άλλο ενδεχόμενο, μια άλλη προοπτική. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια σύγχυση, κάποια γκρίνια αφού δεν ξεβολευόμαστε εύκολα. Αλλά καμιά φορά μπορεί να είναι και θετικό αφού ανοίγονται οι ορίζοντες μας. Η κάθε όψη έχει την καλή και την κακής της πλευρά. Όσο αναφορά στη συναστρία, θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη κατανόηση και διάθεση συμβιβασμού.

  2. #32

    Re: Κύριες όψεις

    ]Re: Κύριες όψεις
    Πως ειναι δυνατον να υπαρχει συνοδος οταν ο διας ειναι δυο ζωδια πιο πριν απο τον ουρανο ?Μαλλον εννοεις οτι ο διας βρισκεται στον 4ο οικο στο σκορπιο .Οχι ο 5ος ειναι ο ουρανος στον τοξοτη κ ο 4ος ο διας στο ζυγο. Μεταξυ τους κανουν διας συνοδος ουρανος.(δεν ξερω αν ειναι διαφορετικο ουρανος συνοδος διας που εγραψα παραπανω η ειναι το ιδιο πραγμα)

  3. #33

    Re: Κύριες όψεις

    Δεν μπορει να κανουν συνοδο αν δεν βρισκονται στο ιδιο ζωδιο η εστω καποιος πλανητης στις τελευταιες μοιρες του σκορπιου και ο αλλος στις πρωτες μοιρες του Τοξοτη.

  4. #34

    Re: Κύριες όψεις

    Τωρα μαλλον καταλαβα τι μου λες..αργησα να παρω μπρος αλλα νομιζω οτι το καταλαβα!Κοιταζα σε ποιον οικο βρισκονται κ οχι στο ζωδιο.Ουρανος κ διας ειναι στο ζωδιο του τοξοτη.Παραπανω που εγραφα ειναι οι οικοι που βρισκονται.

  5. #35

    Re: Κύριες όψεις

    [QUOTE=Atrapos;130469]Η δουλεία των τετραγώνων είναι τα μεγάλα εμπόδια. Είναι μια σταθερή πηγή έντασης όπου δύσκολα βρίσκεται η χρυσή τομή και αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, έρχεται η σύγκρουση.


    Η κάθε όψη έχει την καλή και την κακής της πλευρά. =QUOTE]

    οσον αφορα την οψη χιαστι ναι τωρα το βλεπω οτι ετσι δειχνει να ειναι απο οσο μπορω να δω στον εαυτο μου αλλα και ιδιαιτερα στη σχεση μου!!!!
    τωρα οσον αφορα τα τετραγωνα ποια μπορει να ειναι ειναι η καλη πλευρα?δεν υπαρχει εδω μια αντιφαση με το "δυσκολα βρισκεται η χρυση τομη ..αναποφευκτη συγκρουση"??Αν υποθεσουμε οτι απτη συγκρουση μπορει να βγει κατι καλο(?) πως μπορει να γινει αυτο αφου το τετραγωνο παντα θα ειναι εκει και θα υπαρχει?αρα θα υπαρχει συνεχεια συγκρουση!
    θα το αναφερω μονο ως παραδειγμα:εχω τετραγωνο ηλιου ποσειδωνα στον γενεθλιο.Αυτο μπορει να σημαινει οτι εξδανικευω ή ωραιοποιω καταστασεις και ανθρωπους ή οτι τελοσπαντων ειμαι λιγο στον κοσμο μου. Αν συνειδητοποιουσα οτι ετσι ειναι και προσπαθουσα να μην το κανω τοτε ο χαρτης μου δε θα ειχε αυτο το τετραγωνο!συμπεριφερομαι ετσι επειδη ακριβως υπαρχει αυτη η οψη.Πως ειναι δυνατον να γινω κατι αλλο αφου αυτη θα υπαρχει παντα?ακουγεται μοιρολατρικο και δε μ αρεσει αλλα πως θα ξεπερασεις το αξεπεραστο?

  6. #36
    Join Date
    Oct 2010
    Όνομα:
    Μέλια
    Posts
    4

    Re: Κύριες όψεις

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι σε αυτό το άρθρο η χιαστί αναφέρεται ως κύρια όψη, ενώ σε άλλες πηγές που ανέτρεξα, η χιαστί όψη σαφώς συμπεριλαμβάνεται στις δευτερεύουσες. Υπάρχει κάποια διαφοροποίηση που μου ξεφεύγει στην αναζήτησή μου;

  7. #37

    Re: Κύριες όψεις

    @ magiclife:Δεν υπαρχουν τελειοι ανθρωποι γι αυτο δεν υπαρχουν και τελειες σχεσεις.Δεν θα βρεις συναστρια χωρις κανενα τετραγωνο ουτε ειναι ευκολο να συμβει αυτο σε γενεθλιο.

    Το καλυτερο ειναι γνωριζοντας τις αδυναμιες μας να μην αφηνουμε τον εαυτο μας να παρασυρεται .

    Αφου εχεις αυτη την οψη ηλιου-ποσειδωνα ,γνωριζωντας τους οικους που ειναι και κυβερνουν μπορεις να καταλαβεις που βρισκεται "το ελλατωμα " σου ωστε να βαλεις αναχωμα .Αφου σαν προσωπικοτητα ζεις τα συννεφα διπλοτσεκαρε τα πραγματα τα οποια αποφασιζεις .Μαθε να ζεις με τις αδυναμιες σου και ζητα βοηθεια απο φιλους η συγγενεις που πιστευεις οτι θα σου δινουν μια νηφαλια εικονα της πραγματικοτητας.Και χρησιμοποιησε την φαντασια σου δημιουργικα .

  8. #38

    Re: Κύριες όψεις

    Οταν η σεληνη έχει μονο 2 όψεις χιαστι με ποσειδωνα και πλουτωνα σημαινει πως εχω γεννηθει με σεληνη σε κενη πορεια ή λόγω του οτι υπαρχουν αυτές οι όψεις αναιρείται η κενή της πορεία?

  9. #39
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Κύριες όψεις

    Quote Originally Posted by stavri7 View Post
    Οταν η σεληνη έχει μονο 2 όψεις χιαστι με ποσειδωνα και πλουτωνα σημαινει πως εχω γεννηθει με σεληνη σε κενη πορεια ή λόγω του οτι υπαρχουν αυτές οι όψεις αναιρείται η κενή της πορεία?
    Έχεις γενηθεί με Σελήνη μια χαρούλα! ¶σε την κενή πορεία και τους λοιπούς ψύλλους στα άχυρα όταν κοιτάς τον γεν.χάρτη σου, στο στάδιο μάθησης που είσαι. Μελέτα τον οίκο και το ζώδιο της Σελήνης καλύτερα,σε συνδιασμό με τις όψεις που έγραψες. Αυτά έχουν να σου πουν κάτι πραγματικά σοβαρό.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  10. #40

    Re: Κύριες όψεις

    Τα έχω μελετησει,απλα μου γεννηθηκε αυτη η απορια να μη την εκφρασω??Το μια χαρουλα που το δες βρε Κατια μου απο όλους τουσ πλανητες η όψη γινεται με τον πλουτωνα και τον ποσειδωνα ευτυχώς που τη γλύτωσα απο τον κρονο

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads