- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 43
Thread: 3ος Οίκος.
-
11-04-2008, 11:18 AM #21
-
11-04-2008, 12:21 PM #22
Re: 3ος Οίκος.
θέλω κι εγώ να ρωτήσω κάτι : τι σημαίνει όταν κάποιος έχει σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο Σκορπιο στον 3 οίκο και στον ίδιο οίκο πέφτουν ο Αρης και ο Κρόνος ενώ απέναντι στον 9ο, βρίσκονται ο Ηλιος και η Αφροδίτη στον Ταύρο? από μια πρώτη βιωματική παρατήρηση ο άνθρωπος αυτός έχει μια δυσκολία στο να εκφράζει τα βαθύτερα συναισθήματά του....
-
11-04-2008, 02:18 PM #23
"Θα συμφωνήσω με την σκόρπιον σε αυτό:bigsmile:.
Σε μεγάλο βαθμό πιστευω οτι οι ποιότητες του εμπεριεχομένου ζωδίου εκδηλώνονται και είναι εμφανείς- ίσως όχι με τον ευθύ ή άμεσο τρόπο που εκφράζεται το ζώδιο της ακμής, όμως παρόλα αυτά θεωρώ οτι εκδηλώνονται. Απλά , κρίνοντας απο τον εαυτό μου τουλάχιστον, η εκδήλωση του εμπεριεχομένου δεν γίνεται συνειδητά. Αν η ακμή δίνει την γενική κατεύθυνση της λειτουργίας μας σε ενα τομεα τότε το εμπεριεχόμενο ίσως δίνει την ουσία, η οποία εκδηλώνεται ενστικτωδώς.:unsure: Πάντοτε βέβαια σε συνάρτηση με τους κυβερνήτες,τους πλανητες εάν περιέχονται και τις όψεις τους:bigsmile:"
Ισως η εκδηλωση ή οχι να εξαρταται και απο τις γενικοτερες τασεις του γενεθλιου και κατα ποσον ο κυβερνητης του ζωδιου οντας μεσα σ αυτο, κανει οψεις,... θετικες ή αρνητικες αδιαφορο. Ισως επισης, να αποτελει και μια προκληση για το ατομο να ελευθερωσει το "φυλακισμενο" δυναμικο του.
Επισης, μπορει σημαντικο ρολο να παιζει το ζωδιο και η δυναμικοτητα του κυβερνητη του!
Σιγουρα παντως δεν ακυρωνεται η επιδραση του! :nuts:
**Εχει μεγαλο ενδιαφερον να παραθεσουμε την εικονα που εχουμε για τετοιες περιπτωσεις ειδικα απο προσωπικη εμπειρια. Πως θεωρουμε οτι βιωνουμε μια τετοια περιπτωση.Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
11-04-2008, 03:44 PM #24
Και οταν ο 3ος ειναι κενος ... και στον 9ο υπαρχει ο ηλιος ( στην παρθενο συγκεκριμενα ) και η σεληνη στον 9ο ( αλλα στον ζυγο ) ? καλο και κακο συναμα ? :blink:
-
13-04-2008, 03:57 PM #25
Γενικότερα όταν ένας οίκος είναι κενός δεν σημαίνει ότι παραμένει και ανενεργός.Εκτός από τις διελεύσεις που ενεργοποιούν ανάλογα τον κάθε οίκο,κοιτάμε και το ζώδιο στο οποίο είναι η ακμή,και μετά κοιτάμε τον κυβερνήτη του δηλαδή σε ποιο ζώδιο είναι τις όψεις του κλπ.:idea:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
10-05-2008, 05:59 PM #26
Ο άνθρωπος εξελίσσεται μαθαίνοντας και κάνοντας καινούρια πράγματα, όσο μικρά κι αν αυτά θεωρούνται
Σκέψη και πράξη, Λόγος και Έργο.
Ενεργούμε σύμφωνα με τον τρόπο που σκεπτόμαστε, και αυτό που σκεπτόμαστε σχετικά με τον κόσμο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που ενεργούμε.
Πράξη και κίνηση. Το 3ο σπίτι μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την ενέργειά μας και την προσωπική μας δύναμη. Αυτό που θα "θερίσουμε" τελικά είναι ότι είδους ενέργεια έχουμε βάλει στο τρίτο σπίτι. Αυτό που εκπέμπουμε, αυτό και θα λάβουμε.
Είναι ο τρόπος που κατευθύνουμε την ενέργειά μας σε αρμονία με ότι θέλουμε να πετύχουμε; Συμβαδίζει ή άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε;
Να υποθέσω πως με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και σε μία συναστρία;(η Αφροδίτη μου σε απόλυτη συζυγία με τον Ερμή μου και σε συζυγία 4 μοιρών με τον Κρόνο μου, βρίσκονται στον 3ο του οίκο) Στον σύζυγο μου "έδειξα" τον τρόπο να προβάλλει αυτό που πραγματικά είναι γιατί τα λόγια του δεν συμβάδιζαν με τις πράξεις του.Αρχικά είχα τρελλαθεί - λέω βλαμμένο είναι το άτομο; στη συνέχεια κατάλαβα οτι δεν μπορούσε να εκφραστεί με τον λόγο.
Παρεπιπτόντως το άρθρο είναι καταπληκτικό. Πολλά συγχαρητήρια!!!
-
10-05-2008, 08:51 PM #27
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
10-05-2008, 08:55 PM #28
-
31-07-2011, 07:08 AM #29
Γεια σας!Προσπαθω αλλα βεβαια ματαια να ερμηνευσω κ να δω τις τασεις στα επαγγελματικα..αλλα δεν βγαζω ακρη.Λοιπον, ειμαι λεων με λεων.Ο 6ος οικος ειναι κενος(στον αιγοκερω).Στον 3ο οικο στην παρθενο εχω τον πλουτωνα και τον κρονο.Ο ερμης ειναι στον λεων και το μεσουρανημα στον κριο.Οι οψεις που κανουν ειναι1)ερμης τριγωνο ποσειδωνας(στον 5ο οικο στον τοξοτη)2)ερμης εξαγωνο πλουτων.3)ερμης τριγωνο μεσουρανημα.4)κρονος συνοδος πλουτων.5)κρονος αντιθεση μεσουρανημα.6)κρονος εξαγωνο ποσειδωνας.7)ποσειδωνας εξαγωνο πλουτων.8)ποσειδωνας τριγωνο μεσουρανημα.9)πλουτων αντιθεση μεσουρανημα..Τελειωσα..Με μια γρηγορη πολυ γρηγορη ματια,με το ματι ενος εμπειρου τι δειχνουν ακριβως αυτες οι οψεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
31-07-2011, 01:47 PM #30
Ατυχώς στην αστρολογία η φράση γρήγορη ματιά =λάθος συμπεράσματα και δεν νομίζω ότι θέλεις κάτι τέτοιο.
Αν θες να δεις κάτι στα "γρήγορα", τότε κοίτα τους 10ο \ 6ο , τους κυβερνήτες τους , τις διελεύσεις μέσα από τους οίκους αυτούς και τις όψεις των κυβερνητών τους.
Κάνε μία σούμα και τα λέμε ξανά.:bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.