s
Ήλιος τετράγωνο Σελήνη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 38
  1. Re: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη

Hλιο - τετράγωνο με Σελήνη έχω και γω. Ηλιο στο Λιονταρι και σελήνη στον Ζυγό. Μα όσο και να φαίνεται ότι μπορεί να είναι τα πράγματα αναίμακτα , καθε άλλο.. Η σελήνη στον 4ο οίκο και ο Ηλιος στον 12ο . Τι να πω πιστεύω ότι κονταροχτυπιούνται.

Re: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη

Έχοντας κι εγώ το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης (Ήλιος στον Καρκίνο, Σελήνη στο Ζυγό) νιώθω να συγκρούεται η έντονη ανάγκη μου για στενή συναισθηματική εγγύτητα με τον Έναν με την επιθυμία μου για ελευθερία και συναναστροφή με τον κόσμο. Σα διχασμένη προσωπικότητα αισθάνομαι και ο ωροσκόπος μου στον Αιγόκαιρω δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα...

3. Re: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη

Quote Originally Posted by Summerwhisper View Post
    Έχοντας κι εγώ το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης (Ήλιος στον Καρκίνο, Σελήνη στο Ζυγό) νιώθω να συγκρούεται η έντονη ανάγκη μου για στενή συναισθηματική εγγύτητα με τον Έναν με την επιθυμία μου για ελευθερία και συναναστροφή με τον κόσμο. Σα διχασμένη προσωπικότητα αισθάνομαι και ο ωροσκόπος μου στον Αιγόκαιρω δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα...
    Xα! Σε νιώθω ! Νομίζω τελικά από όλα όσα ειπώθηκαν, το ζητούμενο είναι να βγάλεις όλα όσα νιώθεις, αλλά με μέτρο..και το καθένα εκεί που πρέπει..

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Σχετικά με το τετράγωνο Ηλιου/Σελήνης σε Λέοντα/Ζυγό επειδή είναι ασύμβατο ίσως να μην έφερνε τόσες δυσκολίες αν ο Ηλιος δεν ήταν στον 12ο. Ο Ήλιος είναι αυτό που πρέπει να εκφράσουμε για να νιώσουμε ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι, είναι οι πραγματικές και ουσιαστικές μας ανάγκες. Σε ένα οίκο εσωτερικό όπως ο 12ος ίσως δυσκολεύει στο να αντληφθούμε ποιοί πραγματικά είμαστε, να εκδηλώσουμε τα θετικά μας και να λύσουμε τα αρνητικά μας.

Τέλος επειδή Ηλιος/Σελήνη ανάμεσα στα άλλα, δείχνει και τον τρόπο που βιώσαμε τους γονείς μας, ένα τετράγωνο μεταξύ τους δείχνει και μια διαφορά χαρακτήρων των γονιών που το παιδί την βιώνει αντιφατικά και ως ενήλικας την προβάλλει στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

5. Re: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη

Quote Originally Posted by vogue View Post
    Τέλος επειδή Ηλιος/Σελήνη ανάμεσα στα άλλα, δείχνει και τον τρόπο που βιώσαμε τους γονείς μας, ένα τετράγωνο μεταξύ τους δείχνει και μια διαφορά χαρακτήρων των γονιών που το παιδί την βιώνει αντιφατικά και ως ενήλικας την προβάλλει στις διαπροσωπικές του σχέσεις.
    Πωω.. εντελώς πραγματικό. :weird:

Όνομα:
    Μυρτώ

Αν δούμε το θέμα λίγο πιο πρακτικά θα έχει ενδιαφέρον να συσχετίσουμε τη σχέση των γονέων μεταξύ τους και πως αυτή έχει επηρεάσει το άτομο από τα παιδικά του ακόμη χρόνια.. Ένα τετράγωνο στα Φώτα δίνει εσωτερική σύγκρουση όχι μόνο γιατί άλλα του ζητάει το ηλιακό ζώδιο ως προς την αυτοπραγμάτωση και άλλα η Σελήνη ως προς τις ψυχικές απαιτήσεις, αλλά κι επειδή υπάρχει πολύ έντονο το ενδεχόμενο το μικρό παιδί να έχει εκλάβει τη σχέση των γονιών ως ανταγωνιστική.
    Στην περίπτωση που τα 2 Φωτα βρίσκονται σε ζώδια παρορμητικά νομίζω ο ανταγωνισμός είναι εντονότερος για μια Σελήνη (μάνα) στον Αιγόκερω που είναι και λίγο ο μεθοδικός στρατηγός που οργανώνει την οικογένεια χωρίς να αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια στο παιδί για συναισθηματικές εκδηλώσεις και ο Ήλιος (πατέρας) στον Κριό δεν θα ρίξει και πολύ νερό στο κρασί του, ούτε θα αφήσει να τον 'καπελώσουν' εύκολα.
    Αυτά βέβαια είναι αρκετά γενικευμένα, όμως το τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης δίνει θέματα στις σχέσεις με το άλλο φύλο επειδή η σχέση των γονιών έχει ληφθεί ως συγκρουσιακή.
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    Μυρτώ

ουπς! Τώρα είδα πως κάτι παρόμοιο γράφτηκε και απ'τη Έλενα πιο πάνω!Νυστάζω λίγο!!!
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

8. Re: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Στην περίπτωση που τα 2 Φωτα βρίσκονται σε ζώδια παρορμητικά νομίζω ο ανταγωνισμός είναι εντονότερος για μια Σελήνη (μάνα) στον Αιγόκερω που είναι και λίγο ο μεθοδικός στρατηγός που οργανώνει την οικογένεια χωρίς να αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια στο παιδί για συναισθηματικές εκδηλώσεις και ο Ήλιος (πατέρας) στον Κριό δεν θα ρίξει και πολύ νερό στο κρασί του, ούτε θα αφήσει να τον 'καπελώσουν' εύκολα.
    Έχω πάθει σοκ, προσωπικά είναι ακριβώς έτσι με μαμά Παρθένο και μπαμπά Λέοντα.. πωπω... για όλα υπάρχει μια εξήγηση τελικά!!

Όνομα:
    irene

και εγω εχω τετραγωνο ηλιου σεληνης. φφφ! δυσκολη οψη πραγματικα. ειναι οντος εσωτερικη συγκρουση κτλ. καμια φορα και εγω δεν ξερω πως να εκφραστω ηλιος στον ταυρο στον 3ο σεληνη λεων στον 7ο. ωραια ως εδω αλλα οταν καποιος εχει αντιθεση τι γινετε? μπορειτε να μου πητε κ εμενα να μαθω ??? χιχιχι ηλιοσ δυδιμοι 2ος και σεληνη τοξοτη 8ος???????????????
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Τραμπάλα γίνεται..... και κακός χαμός.:bigsmile: Ο άνθρωπος δεν ξέρει να συνεργάζεται και νομίζει ότι του φταίνε οι άλλοι. Μια ασχολείται με τα οικονομικά του, τα λεφτά του και τις αξίες του σαν να είναι δυό ξεχωριστοί ανθρώποι και από την άλλη ψάχνει να μάθει γιατί τα λεφτά των άλλων είναι πάντα καλύτερα.....και γενικά ψάχνει πολύ μέσα του την ουσία..... αλλά και την περιουσία των άλλων...... χιχιχι Ειρήνη μου..... Τράμπα τραμπαλίζομαι, πέφτω και τσακίζομαι..... εκτός αν ήδη μεγάλωσε κι έμαθε να ισορροπεί και να προσέχει. Αν όχι υπομονή....... Αλλά ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας που είναι το τετράγωνο. Όταν συναντάς εμπόδια, αντιδράς απότομα;
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread