s
[Συζήτηση] Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 121 to 130 of 143

Re: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial

δηλαδή εγώ που έχω Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 7 οίκο και την ακμή του εβδόμου στον Τοξότη θα μείνω μόνη μου???.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by GUY MARTIN View Post
    Εχω γεννηθει, 26-02-1962, ωρα 0800 Καλαματα, που οφειλεται οτι εχω δυσκολιες σε γαμο ??

Ευχαριστω

Η λογική του forum είναι να μην κοιτάμε χάρτες αλλά τα μέλη να μάθουν αστρολογία διαβάζοντας τα άρθρα, να φτιάξουν τους χάρτες τους και ό,τι συγκεκριμένη, αστρολογική απορία έχουν να ρωτάνε.
    Για δυσκολίες στο γάμο ξεκίνα από τον 7ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σου, τους πλανήτες (αν υπάρχουν) μέσα και τον κυβερνήτη του ζώδιου στην ακμή του.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by taurus_24 View Post
    δηλαδή εγώ που έχω Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 7 οίκο και την ακμή του εβδόμου στον Τοξότη θα μείνω μόνη μου???.

Αν διάβασα σωστά το άρθρο, λέει ότι με Τοξότη στον 7ο μάλλον θα κάνεις πολλούς γάμους. Εσύ που το είδες ότι θα μείνεις μόνη σου;
    Ας μη ξεχνάμε ότι όλο το άρθρο στηρίζεται σε μια θεωρεία ενός αστρολόγου που έζησε πριν από ένα αιώνα και η θεωρεία του (ή μάλλον οι αφορισμοί του) ακόμα δεν έχουν αποδειχτεί.
    ¶λλωστε όπως λέει και ο συγγραφέας, ο Ποσειδώνας τότε ήταν πολύ καινούργιος πλανήτης και τον αντιμετώπιζαν με καχυποψία.
    Απλά με Ποσειδώνα στον 7ο καλό είναι να μην αφήσεις τη ζωή σου να περάσει περιμένοντας το πριγκιπόπουλο.
    Κατά τα άλλα, καμιά ανησυχία.:noworry::noworry::noworry:

ευχαριστώ πολύ...ναι το διάβασα και πολλοί γαμοι για μένα φαίνεται δύσκολο λόγω του ότι δε χωρίζω εύκολα με τον ηλιο στον ταύρο έχω ένα κόλλημα στο θέμα διαζύγιο (αν παντρευτώ).δε περιμένω το πριγκιπόπουλο απλά συνειδητά και ίσως όχι κάποιες φορές με έλκουν δύσκολες καταστάσεις ανθρωποι μάλλον κακοι να το πω κομψα και γενικά η ζωή μου ειναι κάτι σαν να βλέπω τόλμη και γοητεία.Εχω στο χάρτι μου έντονο ποσειδώνα.κανω λάθη δε σκέφτομαι πάντα λογικά δε συμβιμάζομαι και βαριεμαι εύκολα (ωροσκόπος στο δίδυμο)για όλα αυτά φοβάμαι ότι δε θα φτασω στο γάμο και μολις ειδα και το άρθρο............:embarrest

Έχω γεννηθεί 11/10/1962, ωροσκόπο Αιγόκερω - Είχα μια σχέση μακροχρόνια που από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε ερωτική επαφή και ένα γάμο που από ένα σημείο και μετά πάλι δεν είχαμε καθόλου ερωτική επαφή - Υπάρχει κάτι στο ωροσκόπιο μου που να δείχνει κάτι τέτοιο; Τι μπορεί να δείχνει την σεξουαλική επαφή σε ένα χάρτη; Έχω Αρη στον 7ο οίκο, Ήλιο και Σελήνη σε τετράγωνο. Επίσης, μου έχουν πει ότι επειδή έχω Αρη στον 7ο θα πάρω διαζύγιο.

Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ...

ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΌ ΜΙΑ 5ΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΊΩΣΗ K ΠΛΈΟΝ ΈΧΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΔΎΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΊΩΣΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΈΝΤΕΚΑ ΜΉΝΕΣ .... ΠΟΥ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΊΕΣ?

14/08/1985, 02:45 πμ, ΑΛΒΑΝΙΑ, SHKODER (ΣΚΟΝΤΕΡ)
    Last edited by xhe; 12-12-2011 at 08:45 AM.

εχω γενννηθει 30-5-1989 εχω ωροσκοπο διδυμο. Και μιας και αναφερεστε στο 7 οικο εγω εχω ακμη στον τοξοτη που απο τι διαβασα πιο πανω σημαινει πολλοι γαμοι.
    Επισης εχω κρονο, ουρανο και ποσειδωνα αναδρομοι και οι 3... Ποσο ευκολο ειναι να προκυψει ενας γαμος μελλοντικα με αυτους τους πλανητες στον 7 οικο;; γιατι αν παρω απο απλες σχεσεις τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα δεν καταφερα ακομη να κανω μια 'σοβαρη' σχεση....
    Οι οψεις που προκυπτουν:
    Κρόνος Χιαστί Ήλιος 4.16
    Κρόνος Χιαστί Δίας 3.28
    Κρόνος Σύνοδος Ποσειδώνας 1.01
    Κρόνος Εξάγωνο Πλούτωνας 0.24
    Κρόνος Τετράγωνο Λίλιθ 0.57
    Κρόνος Εξάγωνο Βέρτεξ 0.82

Ουρανός Χιαστί Ήλιος 4.36
    Ουρανός Τετράγωνο Σελήνη 0.49
    Ουρανός Χιαστί Ερμής 4.86
    Ουρανός Αντίθεση Χείρων 1.39
    Ουρανός Εξάγωνο Μεσουράνημα 3.22

Ποσειδώνας Χιαστί Ήλιος 3.14
    Ποσειδώνας Τετράγωνο Σελήνη 7.02
    Ποσειδώνας Χιαστί Δίας 4.29
    Ποσειδώνας Σύνοδος Κρόνος 1.01
    Ποσειδώνας Εξάγωνο Πλούτωνας 1.25
    Ποσειδώνας Τετράγωνο Λίλιθ 0.44
    Ποσειδώνας Εξάγωνο Βέρτεξ 0.19

Δεν ζηταω να δειτε το χαρτη μου γιατι κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. Απλα θα ηθελα καποιος απο εδω να μου πει ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι με αυτους τους πλανητες στον 7 οικο να μπορεσω να κανω μια σχεση και μελλοντικα να προκυψει γαμος.

Ξεχασες να αναφερεις τις οψεις του δια που ειναι κυβερνητης του 7ου και επεισης οι τρεις πλανητες που βρισκονται στο 7ο ποιους οικους κυβερνουν . Επισης μην διενις πολυ σημασια σε οψης οπως ποσειδωνας τετραγωνο με λιλιθ η κροονος εξαγωνο με βερτεξ γιατι ειναι πολυ δευτερευοντα στοιχεια στο χαρτη και εχουν λιγη σχετικα σημασια.

Δωσε τα στοιχεια που λειπουν και το βλεπουμε ξανα το θεμα

Όνομα:
    Έρρικα

εμένα ο ερμής ως κυβερνήτης του 7ου είναι σε σύνοδο με ωροσκοπο κρόνο και σελήνη στον 1ο οίκο.

Θα μπορούσε να σημαίνει αυτό πως ένας ενδεχόμενος γάμος θα έχει διάρκεια και σταθερότητα λόγω του κρόνου?

και επίσης ότι είναι πιθανόν να παντρευτώ στην 1η επιστροφή κρόνου στον τοξότη? (δεδομένου ότι ενεργοποιούνται οι 3 παραπάνω σύνοδοι)
    ο 7ος οίκος μου έιναι άδειος. Μόνο ο χείρων είναι μέσα αλλά δε μου κάνει...
    Ευχαριστώ
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Quote Originally Posted by mirjana View Post
    Έχω γεννηθεί 11/10/1962, ωροσκόπο Αιγόκερω - Είχα μια σχέση μακροχρόνια που από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε ερωτική επαφή και ένα γάμο που από ένα σημείο και μετά πάλι δεν είχαμε καθόλου ερωτική επαφή - Υπάρχει κάτι στο ωροσκόπιο μου που να δείχνει κάτι τέτοιο; Τι μπορεί να δείχνει την σεξουαλική επαφή σε ένα χάρτη; Έχω Αρη στον 7ο οίκο, Ήλιο και Σελήνη σε τετράγωνο. Επίσης, μου έχουν πει ότι επειδή έχω Αρη στον 7ο θα πάρω διαζύγιο.
    Αν και εχει περασει ΠΟΛΥΣ καιρος απο τοτε που ποσταρησες την ερωτηση . Δεν σημαινει οτι οποιος εχει αρη στο 7ο θα παρει ντε και καλα διαζυγιο . Δεν αρκει η υπαρξη ενος πλανητη σε ενα οικο για να φερει ενα γεγονος . Και μαλιστα οταν ο καθε οικος σχετιζεται με ενα σωρο θεματα. Ενας αρης στον 7ο δειχνει γενικα καυγαδες η εντονο ανταγωνισμο με τους αλλους ,ειτε αυτος ειναι συντροφος ειτε αυτοι ειναι στενοι φιλοι και συνεργατες .Ουτε η υπαρξη του αρη στον 7ο υποδηλωνει οτι υπαρχει προβλημα στην ερωτικη ζωη καποιου (αντιθετα μαλιστα δειχνει "ερωτικη ατμοσφαιρα" αναμεσα σε εσενα και στους αλλους ) βεβαια αυτο εξαρταται απο τι οψεις ο Αρης δεχεται στο χαρτη μας (παραδειγμα αρης σε σκληρη οψη με τον κρονο ) η τι οψεις δεχονται οι κυβερνητες του αξονα (2ο -8ο). Να προσθεσω οτι και μια γυναικα που θα εχει δυσκολη οψη μεταξυ σεληνης-κρονου η αφροδιτη-κρονου η ακομα και σεληνης-αφροδιτης ,θα αισθανεται μπλοκαρισμενη στο να χαλαρωσει να απολαυσει την σεξουαλικοτητα της .

Επισης δεν ειναι αναγκη να φταις εσυ για το θεμα της σεξουαλικης ζωης σου .Μπορει και οι ανδρες που επελεξες να ειχα ασχημες οψεις στο προσωπικο τους χαρτη η ακομα και η συναστρια σας να εδειχνε δυσκολη σεξουαλικη ζωη ( ασχημες οψεις αρη-κρονου η κρονου -αφροδιτη σε συναστρια η συνθετο).

Μην αγχωνεσαι λοιπον .

Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)

Tags for this Thread