s
Σεμινάρια αστρολογίας - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23
    Όνομα:
    Μυρτώ

Re: Σεμινάρια αστρολογίας

Αγαπητή Κοραλλία,
    παρότι μιλήσαμε και με προσωπικά μηνύματα σου στέλνω και εδώ για να επιβεβαιώσω τη συμμετοχή μου στα σεμινάρια!

Φιλικά,
    Μυρτώ
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Αγαπητοί φίλοι,

έχω στείλει ενημερωτικά προσωπικά μηνύματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά λόγω των εργασιών στο σάιτ είναι πιθανόν κάποιοι να μην τα πήραν. Γι' αυτό θα δώσω τις πληροφορίες για τα σεμινάρια και εδώ.

Τα σεμινάρια θα γίνουν στις 22, 23 και 24 Ιουλίου, από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ. και τις τρεις μέρες. Θα γίνουν στο Olympia conference & seminar hall, που βρίσκεται στην οδό Πριάμου 11, περίπου 100 μέτρα από τον σταθμό του μετρό στον ¶γιο Δημήτριο και λίγο πριν το εμπορικό κέντρο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Όσοι χρειάζονται περισσότερες οδηγίες για να βρουν την αίθουσα μπορούν να πάρουν στο τηλέφωνο 210 9793400.

Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε μου την συμμετοχή σας επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είτε εδώ είτε στο e-mail μου koral.mozora@gmail.com.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και θα τα πούμε σύντομα από κοντά.

Αγαπητά μέλη,

υπενθυμίζω ότι αύριο είναι το πρώτο σεμινάριο. Έστειλα σε όλους τους ενδιαφερόμενους προσωπικά μηνύματα αλλά αν κάποιο μέλος δεν πήρε το μήνυμα λόγω των εργασιών στο σάιτ, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)