s
[Συζήτηση] Διελεύσεις & μεταμόρφωση Μετατρέψτε την κρίση σε θεραπεία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Re: Διελεύσεις & μεταμόρφωση - Μετατρέψτε την κρίση σε θεραπεία

Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι.Συγχαρητήρια για τη νέα μορφή του site, η οποία βοηθάει το μάτι να εστιάσει πιο εύκολα στα ενδιαφέροντα θέματα, απ'ότι πριν.

Πριν από 2 χρόνια η Αφροδίτη από πρόοδο συνάντησε τον γενέθλιο Πλούτωνα και ομολογώ πως ήταν και είναι τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Δυστυχώς αυτή η οψη κρατάει ακόμα γιατί προχώρησε μια μοίρα και ο Πλούτωνας, ρίχνοντάς με σε κατάθλιψη, την οποία προσπαθώ να κρύψω, για να μην κάνω πράγματα που μόνο καταστροφή θα φέρουν. Το Νοέμβριο επιτέλους η Αφροδίτη από πρόοδο πάει στη 0ο του Ζυγού και ξεφεύγει από τον Πλούτωνα.Το ερώτημά μου είναι: Θα μπορέσω να ξαναβρω τον παλιό εαυτό μου ή με προετοιμάζει για τα επόμενα 9 χρόνια οπου η Αφροδίτη από πρόοδο θα συναντήσει το γενέθλιο Ουρανο;

Σας ευχαριστώ πολύ και να περνάτε καλά, όσο και όσοι μπορείτε!!

Όνομα:
    Κώστας

Re: Διελεύσεις & μεταμόρφωση - Μετατρέψτε την κρίση σε θεραπεία

Αγαπητή lilapause πιστεύω πως ο σκοπός της ζωής είναι μια εξελικτική πορεία. Κάποιοι αλλάζουν συνεχώς, ενώ άλλοι λίγες φορές αλλά καλές φορές, πάντα όλα εξαρτώνται απο την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του καθενός μας! Σίγουρα πέρασες άσχημα και εύχομαι σε κάτι καλύτερο και πιο χαρούμενο, απλά νομίζω πως ο παλιός σου εαυτός δεν πρόκειται να επιστρέψει στον βαθμό που τον ζητάς, καθώς υπέστης μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, η οποία σαφώς σε άλλαξε εσωτερικά (ίσως και εξωτερικά δεν γνωρίζω...).
    Επομένως σίγουρα ορισμένα στοιχεία ενδέχεται να τα ξαναβρείς αλλά να γίνεις όπως ήσουν νομίζω πως; πρακτικά είναι αδύνατο, εκτός αν βρεις τον τρόπο να διαγράφεις πράγματα απο τη μνήμη σου οριστικά. Αν το καταφέρεις πές το και σε εμάς. Νομίζω πως όλοι θα θέλαμε να διαγράψουμε κάτι απο το παρελθόν...:bigsmile:

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread