- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 12 of 12
-
21-07-2011, 10:46 PM #11
Re: Διελεύσεις & μεταμόρφωση - Μετατρέψτε την κρίση σε θεραπεία
Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι.Συγχαρητήρια για τη νέα μορφή του site, η οποία βοηθάει το μάτι να εστιάσει πιο εύκολα στα ενδιαφέροντα θέματα, απ'ότι πριν.
Πριν από 2 χρόνια η Αφροδίτη από πρόοδο συνάντησε τον γενέθλιο Πλούτωνα και ομολογώ πως ήταν και είναι τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Δυστυχώς αυτή η οψη κρατάει ακόμα γιατί προχώρησε μια μοίρα και ο Πλούτωνας, ρίχνοντάς με σε κατάθλιψη, την οποία προσπαθώ να κρύψω, για να μην κάνω πράγματα που μόνο καταστροφή θα φέρουν. Το Νοέμβριο επιτέλους η Αφροδίτη από πρόοδο πάει στη 0ο του Ζυγού και ξεφεύγει από τον Πλούτωνα.Το ερώτημά μου είναι: Θα μπορέσω να ξαναβρω τον παλιό εαυτό μου ή με προετοιμάζει για τα επόμενα 9 χρόνια οπου η Αφροδίτη από πρόοδο θα συναντήσει το γενέθλιο Ουρανο;
Σας ευχαριστώ πολύ και να περνάτε καλά, όσο και όσοι μπορείτε!!
-
22-07-2011, 01:03 AM #12
Re: Διελεύσεις & μεταμόρφωση - Μετατρέψτε την κρίση σε θεραπεία
Αγαπητή lilapause πιστεύω πως ο σκοπός της ζωής είναι μια εξελικτική πορεία. Κάποιοι αλλάζουν συνεχώς, ενώ άλλοι λίγες φορές αλλά καλές φορές, πάντα όλα εξαρτώνται απο την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του καθενός μας! Σίγουρα πέρασες άσχημα και εύχομαι σε κάτι καλύτερο και πιο χαρούμενο, απλά νομίζω πως ο παλιός σου εαυτός δεν πρόκειται να επιστρέψει στον βαθμό που τον ζητάς, καθώς υπέστης μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, η οποία σαφώς σε άλλαξε εσωτερικά (ίσως και εξωτερικά δεν γνωρίζω...).
Επομένως σίγουρα ορισμένα στοιχεία ενδέχεται να τα ξαναβρείς αλλά να γίνεις όπως ήσουν νομίζω πως; πρακτικά είναι αδύνατο, εκτός αν βρεις τον τρόπο να διαγράφεις πράγματα απο τη μνήμη σου οριστικά. Αν το καταφέρεις πές το και σε εμάς. Νομίζω πως όλοι θα θέλαμε να διαγράψουμε κάτι απο το παρελθόν...:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.