s
Η έκρηξη στις 11/7 στη Κύπρο και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    45

    Η έκρηξη στις 11/7 στη Κύπρο και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις

    Γεια σας,
    Περίμενα ότι κάποιος/α απο τους αστρολόγους του site θα αφιέρωνε λίγο χρόνο στην τραγωδία που έπληξε στην Κύπρο στις 11 Ιουλίου με την έκρηξη στη ναυτική βάση και την απώλεια 13 ανθρώπων. Μια έκρηξη που προκάλεσε πέρα από τον πόνο για την απώλεια ανθρώπων, αλυσιδωτές αντιδράσεις στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου. Οι καθημερινές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων Κυπριών αποτελεί πραγματικό φαινόμενο σε μια καθόλα εφησυχασμένη και υπνώττουσα κοινωνία. Οι Κύπριοι επιτέλους ξύπνησαν και απαιτούν σεβασμό και αλλαγές εδώ και τώρα. Οι καρέκλες των κυβερνώντων τρίζουν και φαίνεται ότι τρίζει και το συνολικό πολιτικό σύστημα. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια πραγματική μετάλλαξη της κυπριακής κοινωνίας. Από αστρολογικής πλευράς θεωρώ ότι σοβαρό ρόλο έχουν παίξει οι εκλείψεις αλλά και ο Πλούτωνας.
    Ας μας διαφωτίσει κάποιος σοφότερος αστρολογικά.

    Ευχαριστώ
    Ευαγγελίνα

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Η έκρηξη στις 11/7 στη Κύπρο και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις

    Αγαπητή Ευαγγελίνα,

    Εσύ καλά κάνεις και ζητάς τέτοια άρθρα – αναλύσεις για περιστατικά όπως αυτό στην Κύπρο. Νομίζω και η taurine είχε ζητήσει πρόσφατα κάτι τέτοιο. Ωστόσο θα πρέπει να πούμε καταρχήν ότι είναι δύσκολο να γραφτούν άρθρα κατά παραγγελία αφού πρέπει να υπάρχει η διάθεση, ο χρόνος κλπ.

    Πριν ένα χρόνο περίπου είχα γράψει ένα άρθρο για την Κύπρο, που μπορείς να το βρεις εδώ
    http://www.myhoroscope.gr/showthread...F0%F1%EF%F2+50
    μαζί με τον γενέθλιο χάρτη της.

    Όταν έγινε το γεγονός, την περασμένη εβδομάδα, ο Δίας (Ταύρος 6ο ) ήταν σε αντίθεση με το γενέθλιο Ποσειδώνα και ο Ποσειδώνας (Ιχθείς 0ο )σε σύνοδο με το γενέθλιο Χείρωνα. Ο προοδευμένος Ήλιος (Ζυγός 12ο) ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με το γενέθλιο Κρόνο. Ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τον προοδευμένο ¶ρη (Καρκίνος 7ο) και ο ¶ρης (Δίδυμοι 14ο) σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και τετράγωνο με τους γενέθλιους Δεσμούς της Σελήνης. Όλες αυτές οι όψεις ήταν με ανοχή 1-2 μοίρες.

    Όλα αυτά θα μπορούσα να τα αναλύσω και να φτιάξω ένα ωραίο αρθράκι. Δεν το έκανα, καταρχήν γιατί θα έβγαιναν κάποιοι να πουν: «να, γίνεται το γεγονός και εκ των υστέρων έρχεται και κάνει αναλύσεις» και πραγματικά βαριέμαι να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

    Ο βασικός όμως λόγος είναι ότι δεν πιστεύω πως αυτό είναι το ζητούμενο για την Κύπρο. Για πολλά χρόνια η Κύπρος θα έχει τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο των ανοιχτών εχθρών και το τετράγωνο του με τον Ουρανό (κυβερνήτης του Μεσουρανήματος) θα γίνει από τον 11ο οίκο των φιλικών χωρών και ελπίδων του κράτους. Η κατάσταση γίνεται πιο εκρηκτική με την παρουσία του προοδευμένου ¶ρη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Επίσης η διέλευση του Ποσειδώνα από τον 10ο οίκο και οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει με Πλούτωνα / Αφροδίτη στην αρχή της Παρθένου, μπορεί να δώσουν την επιθυμία για υπέρβαση αλλά δεν ξέρω αν θα δώσουν κι ένα ρεαλιστικό πλάνο. Οι εντάσεις (και) για την Κύπρο θα είναι πολλές τα επόμενα χρόνια και είναι ένα ζητούμενο αν θα διατηρηθεί ο έλεγχος ώστε οι απαραίτητες αλλαγές να γίνουν με σύνεση.

    Πιστεύω ότι για αυτά τα πράγματα θα πρέπει να μιλήσει ένα άρθρο για την Κύπρο κι όχι για την ανάλυση του γεγονότος της περασμένης εβδομάδας, όσο τραγικό κι αν ήταν.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads