s
[Συζήτηση] Έρωτες της Πανσελήνου... Η δύναμη των αντιθέτων!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Έρωτες της Πανσελήνου... Η δύναμη των αντιθέτων!

    Από τα παλιά χρόνια οι ερωτευμένοι έβρισκαν ρομαντική τη Σελήνη στο απόγειό της Ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι μαζεύονται για να δουν την Κυρά της Νύχτας και αφήνονται στην μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Για τα ερωτικά όμως ζητήματα, στην πραγματικότητα η περίοδος της πανσελήνου είναι περίοδος πιο πολύ ευκαιριών μέσα από εντάσεις παρά μία ρομαντική στιγμή χαλάρωσης και ηρεμίας. Ουσιαστικά η πανσέληνος δεν είναι τίποτα άλλο στον αστρολογικό χάρτη από την αντίθεση του Ήλιου με την Σελήνη. Αυτή η αντίθεση όμως σημαίνει πάρα πολλά, καθώς μέσω αυτής της όψης το ασυνείδητο και οι συναισθηματικές μας ανάγκες έρχονται σε αντίθεση με το Εγώ και το συνειδητό μας ταξίδι. Οι δε σχέσεις που δημιουργούνται στην Πανσέληνο πολλές φορές αναδεικνύουν πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας στην έκφραση. Αυτό σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές τα άτομα δεν μπορούν να συμβιβάσουν τις εσωτερικές τους ανάγκες με τις εξωτερικές τους παρορμήσεις. Αυτή η δυστοκία της έκφρασης μπορεί να οδηγήσει σε καθίζηση την ίδια την σχέση, μην αφήνοντας στα άτομα την δυνατότητα να κάνουν πολλά, εμποδίζοντας την ανάπτυξη του δυναμικού της σχέσης στον μέγιστο δυνατό βαθμό.


    Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Έρωτες της Πανσελήνου... Η δύναμη των αντιθέτων!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  2. #2

    Re: Έρωτες της Πανσελήνου... Η δύναμη των αντιθέτων!

    Πολύ καλό το άρθρο σας ευχαριστούμε πολύ! Ο όρος σας "συναισθηματική αναπηρία" που αναφέρετε στον Καρκίνο-Αιγόκερω δεν θα μπορούσε να είναι πιό ακριβής!!!!!

  3. #3

    Re: Έρωτες της Πανσελήνου... Η δύναμη των αντιθέτων!

    Πολυ ενδιαφερον αρθρο.. Το τετραγωνο ηλιου-σεληνης εχει καποια σχεση με τα παραπανω? ειδικα οταν στους γενεθλιους χαρτες των 2 ερωτικων συντροφων υπαρχει αυτη η οψη και η σχεση εγινε παλι σε οψη τετραγωνου ηλιου-σεληνης; δεν ξερω αν ειναι ασχετο αυτο που ρωταω:unsure:

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.
    Location
    Αθήνα - Κρήτη
    Posts
    794

    Re: Έρωτες της Πανσελήνου... Η δύναμη των αντιθέτων!

    Nancy όπως είχε παρατηρήσει κάπου η Κάτια οι άνθρωποι που έχουν παρόμοιες όψεις στους προσωπικούς τους χάρτες "αναγνωρίζονται" μεταξύ τους ασχέτως συναστρίας κλπ. Επίσης σύμφωνα με τα λόγια του Μητσάκου σε μία σχέση πρώτα εξετάζουμε τα ωροσκόπια του καθενός χωριστά ώστε να καταλάβουμε τί ποιότητας άνθρωποι είναι και ύστερα προχωράμε σε σύνθετο και συναστρία (κατά την ταπεινή γνώμη μου ο σύνθετος παίζει πιο βαρύνοντα ρόλο στις πιο διαπροσωπικές σχέσεις). Οπότε, οι γνωστοί σου ανακάλυψαν ο ένας την εικόνα του στον άλλον προφανώς, και οι αντίστοιχες ουράνιες συνθήκες προσέδωσαν μία ακόμα οικεία νότα. Τώρα, για την πορεία και ποιότητα της σχέσης δεν μπορεί κανείς να κρίνει από τον χάρτη πρώτης γνωριμίας και μόνο. Όμως - τα τετράγωνα κατά γενική ομολογία είναι πιο δύσκολα χειραγωγήσιμα από τις αντιθέσεις που συμπληρώνουν.


    Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τον κύριο ¶ρχο εάν η αντίθεση Ήλιου - Σελήνης μπορεί, πέρα από τον πρώτης γνωριμίας, να ερμηνευθεί με παρόμοιο τρόπο και στους συναστριακούς ή τους σύνθετους χάρτες.


    .
    Mind over matter.

    .
    .
    > >

  5. Κι εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να υπερτονισω οσα αναφερθηκαν πιο πανω. εχω στο γενεθλιο χαρτη μου αντιθεση ηλιου-σελήνης στα ζωδια αιγοκερω-καρκινου αντιστοιχα και βιωνονται αισθητα οσα αναφερονται στο αρθρο για τη γνωριμια υπο πανσεληνο. θα ηθελα απλως να συμ΄πληρωσω, κυριως για θεματα γνωσης-ερευνας, οτι η μητερα μου εχει στο γενεθλιο χαρτη της συνοδο ηλιου-σεληνης (παρθενο), εγω αντιθεση ηλιου σεληνης, και η αδερφη μου παρομοιες οψεις σεληνης με αλλες της μητερας μου...τυχαιο...?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads