- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
-
04-07-2011, 10:17 PM #1
διας στην 22 μοιρα σημαινει ενεργοποιηση στα 22α γενεθλια?
Καλησπέρα. Κατα καιρους εχω διαβασει σε καποια αρθρα κ συζητησεις αστρολογικες, κατι σχετικα με ενεργοποιηση των πλανητων του γενεθλιου χαρτη καποιου αναλογα με τη μοιρα στην οποια βρισκεται αυτος και την ηλικια. Για να καταλαβαιτε, εγω ας πουμε εχω τον Δια στον 7ο γενεθλιο οικο μου, στις 22,57 μοιρα των διδυμων. Εχει καποια βαση η αποψη που εχω διαβασει πως ''τα γεγονοτα/συνθηκες'' που προσφερι ο γενεθλιος διας στον 7ο θα ενεργοποιηθουν τωρα που εκλεισα τα 22 μου χρονια? Καποιος απο τους αστρολογους ή τους γνωστες εχει καποια αποψη πανω σε αυτο? Ευχαριστω..
-
04-07-2011, 11:33 PM #2
Re: διας στην 22 μοιρα σημαινει ενεργοποιηση στα 22α γενεθλια?
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οι πλανήτες δεν ενεργοποιούνται στην ηλικία που αντιστοιχεί στην μοίρα που βρίσκονται. Οι πλανήτες όμως αντιστοιχούν σε ηλικίες. Για παράδειγμα, ο Δίας αντιστοιχεί στην δεκαετία των 50 μας περίπου.
-
08-07-2011, 01:18 AM #3
Αγαπητή Κοραλλία,
εξήγησε μας λίγο αυτό που λες πιο πάνω για να το καταλάβουμε. Πως επηρεάζει ο Δίας τους ... πενηντάρηδες...? Πως ενεργοποιείται?
Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
-
08-07-2011, 07:45 PM #4
:bigsmile:ΘΕΛΩ την Εύνοια του Δια αγαπημένος μου πλανήτης λατρεμένος θα έλεγα και την ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!!!!
Δεν μπορώ και δεν θέλω να περιμένω άλλο......:embarrest......
Αν και πρέπει να παραδεχθώ πως καθόλου δεν με έχει αδικήσει....
Εντούτοις ξέρω πως μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
08-07-2011, 09:22 PM #5
Μίσο λεπτό να το βρώ να το κάνω ποστ
Σελήνη -Ανάπτυξη 4 έτη 1 ως 4 ετών Η παιδική ηλικία
Ερμής - Εκπαίδευση 10 έτη 5 ως 14 ετών Η σχολική ηλικία
Αφροδίτη - Συναίσθημα 8 έτη 15 ως 22 ετών Η ηλικία των συναισθημάτων
Ήλιος - Αρρενωπότητα 19 έτη 23 ως 42 ετών Η ηλικία της ένταξης στο κοινωνικό σύστημα, ο πολίτης
¶ρης - Επιδίωξη 15 έτη 43 ως 57 ετών Η ηλικία των αγώνων στη ζωή
Δίας - Σκέψη 12 έτη 58 ως 69 ετών Η ηλικία της γνωμοδότησης και της εκτίμησης των πραγμάτων
Επειδή στα 50κάτι βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά νομίζω πιο πολύ σαν τον Δία σου.
-
03-08-2011, 07:41 PM #6
-
03-08-2011, 08:57 PM #7
Στελλακι μου, ο Lilly στο βιβλιο του μετραει, οπως αναφερεις κι εσυ, απο τον 12ο 11ο 10ο κ.λ.π και δινει 6-7 χρονια σε καθε οικο. Προυποθεση ειναι, να φαινεται απο τον χαρτη μακροζωια.
Επισης στην εποχη μας, με την παρεμβαση της ιατρικης μπορει να ειναι και παραπανω.
Σε παρακαλω μην με ρωτησεις περι μακροζωιας, δεδομενου οτι πιστευω πως το τελος της ζωης μας, ειναι το μονο πραγματικα <μοιραιο> γεγονος. Παντως ο β. δεσμος στον 1ο οικο, δινει αυτη την προοπτικη, (μακροζωια), απ οσα εχω διαβασει.:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.