s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 201
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 201 of 350 FirstFirst ... 101 151 191 197 198 199 200 201 202 203 204 205 211 251 301 ... LastLast
Results 2,001 to 2,010 of 3493
    Όνομα:
    Άννα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by MALOU123456 View Post
    τοsite ειναι πολυ καλα οργανωμενο,τελεια εμπεριστατωμενο,ασυγκριτο με αλλα.ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι μελος του.MALOU123456
    :bigsmile::welcome: και στην παρέα μας!!! Καλή περιήγηση
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Γειά χαρά σε όλους!Μ'αρέσει πολύ η αστρολογία και προσπαθώντας να μάθω κάποια πράγματα ανακάλυψα το site σας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by inoall View Post
    Γειά χαρά σε όλους!Μ'αρέσει πολύ η αστρολογία και προσπαθώντας να μάθω κάποια πράγματα ανακάλυψα το site σας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Καλώς μας ήρθες!!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
    Εδώ μπορούμε να συστηθούμε. Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
    Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.

Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"

Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
    Από εδώ θα διαγράφονται!

Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.

Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
    [list][*] Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι[*] Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα[*] Παρόντες και παρούσες...[*] [URL="http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1042"]Απο που μ

Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
    1. Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    2. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
      Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.

γεια σας ...
    θα ελεγα οτι ξερω ελαχιστα πραγματα σε σχεση με την αστρολογία ...όμως θέλω να μαθω..και διαβαζω αρκετα. Ειμαι ζυγος με σεληνη στο καρκινο 9,και κατι. Νομίζω οτι ειμαι σε φαση δυσκολη!!!! Σας ευχαριστω.

Όνομα:
    Μαρία

Ε που θα πάει,θα περάσουν και τα δύσκολα.Διάβασε το άρθρο για την έκλειψη στον Καρκίνο,θα σ'ενδιαφέρει.Κι οι Ζυγοί δεν είναι στα καλύτερα τους,υπομονή..:bigsmile:
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

γεια σας!!! πολυ καλο το site!!

μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω μια νεα δημοσιευση?

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by vikaki11 View Post
    γεια σας!!! πολυ καλο το site!!

μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω μια νεα δημοσιευση?
    Καλημέρα και καλώς μας ήρθες!

Θα ψαξεις να βρεις ποιο ειναι το θεμα που σε ενδιαφέρει και εκει θα θεσεις την απορια σου .
    Δ.Κ

γεια σας!! είμαι η κατερίνα και είμαι και γω νέο μέλος!! πρέπει να ομολογήσω πως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την αστρολόγια και την θεωρούσα απάτη, αλλά από την στιγμή που άρχισα να ψάχνομαι με αυτό το θέμα παρατηρώ πως, κυρίωσ όσα έχουν σχέση με την ανάλυση χαρτών, ισχύουν!!!

Καλώς όρισες Katrin σίγουρα όλοι εδω μέσα ψάχνουμε μόνο το αληθινό. Καλό διάβασμα και ψάξιμο!!!
    Victory

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by katrin@ View Post
    γεια σας!! είμαι η κατερίνα και είμαι και γω νέο μέλος!! πρέπει να ομολογήσω πως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την αστρολόγια και την θεωρούσα απάτη, αλλά από την στιγμή που άρχισα να ψάχνομαι με αυτό το θέμα παρατηρώ πως, κυρίωσ όσα έχουν σχέση με την ανάλυση χαρτών, ισχύουν!!!
    Καλωσόρισες στην μεγάλη παρεα μας!!!!
    καλη πλοήγηση σου εύχομαι στο καλύτερο αστρολογικο σαιτ!!
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 92 users browsing this thread. (0 members and 92 guests)