- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 23 of 23
-
02-07-2011, 01:40 AM #21
Re: Dominique Strauss-Kahn... Το αιφνίδιο σκάνδαλο!
Μεταξύ μας, μου είναι και ελαφρως συμπαθής ο συναστριακός μου συγκάτοικος!
Μακάρι να βγει κάτι καλό, τουλαχιστον να αποκαλυφθούν κάποια σκοτεινά κίνητρα...
Αν και με προβλημάτισε η παρατήρησή σου για τις όψεις του ζενίθ.
Τελικά, μια Αφρο από μόνη της, δεν τα καταφερνει:toung:!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
02-07-2011, 01:53 AM #22
Τώρα είδα ότι ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του ενεργοποιώντας το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου του. Να πούμε επίσης ότι ο Ουρανός θα γίνει ανάδρομος και θα περάσει άλλες 2 φορές από την Σελήνη του που κυβερνά τον 12ο οίκο του. Νομίζω πως κάπου εκεί θα πάρει το θέμα μια πιο οριστική μορφή. Μέχρι τότε, οι εναλλαγές των δυσανάλογα «καλών» και «κακών» όψεων , δεν θα μας αφήνουν να κατασταλάξουμε σε κάποιο αποτέλεσμα εικασιών γύρω από αυτή την σκοτεινή υπόθεση. :blink:
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-07-2011, 02:59 PM #23
Και η γνώμη ενός μη-ειδικού. Η πιο χτυπητή και ισχυρή διέλευση είναι αυτή του Δία από τον γενέθλιο Ήλιο και Αφροδίτη στον Ταύρο, στα χωρικά ύδατα των οποίων θα παραμείνει μέχρι και τον Μάρτιο του 2012. Το πλανητικό αρχέτυπο του Δία υποδηλώνει, μεταξύ πολλών άλλων, μεγάλες δικαστικές περιπέτειες οι οποίες όμως έχουν αίσια κατάληξη. Είτε δηλαδή επειδή θα αποδειχτεί ότι είναι αθώος και θύμα σκευωρίας, είτε επειδή θα τύχει ευνοϊκής κρίσης πιστεύω ότι τελικά ο μουρντάρης και γκαζοφονιάς Ντομινίκ θα την βγάλει λάδι. Και πάλι βέβαια αυτό που φαίνεται να ήθελαν κάποιοι, να τον βγάλουνε δηλαδή από τη μέση, το καταφέρανε, διότι όσο κι αν ξανανέβει η δημοτικότητά του δεν νομίζω ότι μετά από όλο αυτό θα μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία στη Γαλλία ή κάτι αντίστοιχο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.