s
Μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο... «Το Κύκνειο ¶σμα» - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο... «Το Κύκνειο ¶σμα»

Mπράβο Κατιούλα,πολύ κατανοητό,πολύ καλογραμμένο
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Eυχαριστούμε πολύ!!Εξαιρετικό,Κάτια!
    Διαβαζοντας ότι αυτός ο κύκλος ξεκινησε απο τον Ιούλιο του 2009,μου φάνηκε εξαιρετικά εντυπωσιακό ότι τις τελευταίες μέρες έχουν ενεργοποιηθεί θέματα και σχέσεις μου -διαφόρων ειδών- που ακριβώς μετά τον Ιούλιο του 2009 πήραν μια δυσάρεστη,απροσδόκητη και παρασκηνιακή τροπή!!!!!! Σχεδόν "παγωσαν" τα ζητήματα ακριβώς τότε,και τώρα επίσης ξαφνικά απο προχθές επανήλθαν στο προσκήνιο!!!!!!!σε όλα τα επίπεδα!
    Απίστευτο,όμως!????!!!!

Όνομα:
    Αυγερινός

Quote Originally Posted by evagelia1951 View Post
    :bigsmile:υπεροχω
    evageliaaaaa...ορθογραφίαααα...!!!! :evil::evil::evil:
    "Λάθε βιώσας"

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αψογη, όπως πάντα.

Φιλικά,

Χρυσάνθη

Πολυ ωραιο αρφρο !!! Και σαν να εισουν μεσα στη ζωη μου !!! Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Ζυγο... και η εκλειψη πραγματοποιητε πανο στην Εστια μου (10 -οικος)Μιπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να μου φερει αυτη η συνοδος , αφου σκεφτομαι να πουλησω ενα σπιτακι ( το μοναδικο που εχω , αλλα ειναι μακρια , και δεν μενω εκι) ... ειμαι λιγο- πολυ μπερδεμενη...Ευχαριστω πολυ !!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by pitpit View Post
    Πολυ ωραιο αρφρο !!! Και σαν να εισουν μεσα στη ζωη μου !!! Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Ζυγο... και η εκλειψη πραγματοποιητε πανο στην Εστια μου (10 -οικος)Μιπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να μου φερει αυτη η συνοδος , αφου σκεφτομαι να πουλησω ενα σπιτακι ( το μοναδικο που εχω , αλλα ειναι μακρια , και δεν μενω εκι) ... ειμαι λιγο- πολυ μπερδεμενη...Ευχαριστω πολυ !!!
    Pitpit μου βρήκες άνθρωπο να σου πει για αστεροειδείς. Δεν έχω ιδέα για τους αστεροειδείς και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πειστεί ώστε να αρχίσω να ενδιαφέρομαι σοβαρά. Τους παρακολουθώ χωρίς ποτέ να καταφέρω να εντοπίσω κάποιο συσχετισμό τους με γεγονότα ή και γενέθλια χαρακτηριστικά που δεν δικαιολογούνται πλήρως από τους κλασικούς πλανήτες.

Θα σου πρότεινα μνα μελετήσεις την κατάσταση του 4ου οίκου σου και του κυβερνήτη του. Αφού έχεις ωροσκόπο Ζυγό, λογικά ο 8ος οίκος σου πρέπει να είναι στον Ταύρο και η παρουσία του Δία εκεί, ευνοεί αγοροπωλησίες. Η έκλειψη δεν φτάνει για να βγάλουμε πόρισμα για κάτι τέτοιο. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Αυγερινός

Παιδιά και συμπαθεστάτη συντονίστρια τούτης της σελίδος..έχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία!!!! Κάποιος μου διαγράφει τις παραθέσεις κι αυτό δεν είναι καθόλου ΕΝΤΙΜΟ!!! Οποια κι αν είναι η διαφωνία με τις παραθέσεις και τα μηνύματα..το συζήτάμε πρώτα!!! Δε διαγράφουμε έτσι επειδή μας αρέσει...Ηδη η εποχή φασιστοφέρνει..δεν γνώριζα οτι πέρασε και στα site αυτό...
    "Λάθε βιώσας"

Quote Originally Posted by aygerinos View Post
    Παιδιά και συμπαθεστάτη συντονίστρια τούτης της σελίδος..έχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία!!!! Κάποιος μου διαγράφει τις παραθέσεις κι αυτό δεν είναι καθόλου ΕΝΤΙΜΟ!!! Οποια κι αν είναι η διαφωνία με τις παραθέσεις και τα μηνύματα..το συζήτάμε πρώτα!!! Δε διαγράφουμε έτσι επειδή μας αρέσει...Ηδη η εποχή φασιστοφέρνει..δεν γνώριζα οτι πέρασε και στα site αυτό...
    Αγαπητέ, θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλα στη λίστα για το τι ακριβώς δεν είναι έντιμο.

Δεν είναι έντιμο να εκθέτετε κάποιο μέλος δημόσια επειδή έκανε ορθογραφικό λάθος.
    (το ποστ που διεγράφη ήταν ένα σχόλιο δύο λέξεων για την ορθογραφία προηγούμενου ποστ. Εάν δεν αντέχετε τα ορθογραφικά και ενδιαφέρεστε γενικότερα τόσο πολύ για την ελληνική γλώσσα, καλό θα ήταν να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τις λέξεις, ξεκινώντας πρώτα από τη λέξη φασισμός.)

Δεν είναι έντιμο να χαρακτηρίζετε δημόσια το site κατά τέτοιο τρόπο και να αγνοείτε τους όρους ορθής χρήσης του forum.
    (o χαρακτηρισμός σας προς το site είναι από αβάσιμος έως γελοίος και το ποστ σας που διεγράφη δεν αφορούσε επ' ουδενί σχολιασμό του άρθρου.)

Δεν είναι έντιμο να συνεχίζετε ποστάροντας τα προσωπικά σας παράπονα σε δημόσιο forum, και μάλιστα κάτω από το άρθρο κάποιου.
    (αποπροσανατολίζετε τους αναγνώστες από το θέμα του άρθρου και δε δείχνετε καθόλου σεβασμό τόσο στα μέλη όσο και στον συντάκτη, αντίθετα διακρίνεται αρκετός εγωισμός)

Δεν είναι έντιμο να παραπληροφορείτε και να προκαλείτε σκοπίμως λανθασμένες εντυπώσεις λέγοντας "Κάποιος μου διαγράφει τις παραθέσεις" (πληθυντικός) ενώ στην ουσία μιλάμε για 1 ποστ!

Ήταν υποχρέωσή μας να προστατέψουμε τόσο το μέλος, από την άσκοπη λεκτική σας επίθεση, όσο και τη σωστή ροή του συγκεκριμένου άρθρου, από τις off topic παρατηρήσεις σας. Επειδή όμως τα ποστς μένουν, ακόμα και αν έχουν διαγραφεί, το επαναφέρουμε (post #12), προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως ώστε να δουν όλοι περί τίνος πρόκειται.

γεια σας!!!Το αρθρο σας ειναι πολυ κατατοπιστικο...εξαιρετικο! !! ειμαι ζυγος 12/10 και εχω σελινη και αρη στον καρκινο στην 9η του καρκινου απο το ξημερωμα της 1/7 αρχισαν οι καυγαδες!!με αντρα παιδια δουλεια ... αρχισα να σκιαζομαι!!!!Δεν γνωριζω πολλα για τα αστρα ομως διαβαζω!!!τι να κανω??Σας ευχαριστω!!!!

Όνομα:
    Αυγερινός

Quote Originally Posted by Admin View Post
    Αγαπητέ, θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλα στη λίστα για το τι ακριβώς δεν είναι έντιμο.

Δεν είναι έντιμο να εκθέτετε κάποιο μέλος δημόσια επειδή έκανε ορθογραφικό λάθος.
    (το ποστ που διεγράφη ήταν ένα σχόλιο δύο λέξεων για την ορθογραφία προηγούμενου ποστ. Εάν δεν αντέχετε τα ορθογραφικά και ενδιαφέρεστε γενικότερα τόσο πολύ για την ελληνική γλώσσα, καλό θα ήταν να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τις λέξεις, ξεκινώντας πρώτα από τη λέξη φασισμός.)

Δεν είναι έντιμο να χαρακτηρίζετε δημόσια το site κατά τέτοιο τρόπο και να αγνοείτε τους όρους ορθής χρήσης του forum.
    (o χαρακτηρισμός σας προς το site είναι από αβάσιμος έως γελοίος και το ποστ σας που διεγράφη δεν αφορούσε επ' ουδενί σχολιασμό του άρθρου.)

Δεν είναι έντιμο να συνεχίζετε ποστάροντας τα προσωπικά σας παράπονα σε δημόσιο forum, και μάλιστα κάτω από το άρθρο κάποιου.
    (αποπροσανατολίζετε τους αναγνώστες από το θέμα του άρθρου και δε δείχνετε καθόλου σεβασμό τόσο στα μέλη όσο και στον συντάκτη, αντίθετα διακρίνεται αρκετός εγωισμός)

Δεν είναι έντιμο να παραπληροφορείτε και να προκαλείτε σκοπίμως λανθασμένες εντυπώσεις λέγοντας "Κάποιος μου διαγράφει τις παραθέσεις" (πληθυντικός) ενώ στην ουσία μιλάμε για 1 ποστ!

Ήταν υποχρέωσή μας να προστατέψουμε τόσο το μέλος, από την άσκοπη λεκτική σας επίθεση, όσο και τη σωστή ροή του συγκεκριμένου άρθρου, από τις off topic παρατηρήσεις σας. Επειδή όμως τα ποστς μένουν, ακόμα και αν έχουν διαγραφεί, το επαναφέρουμε (post #12), προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως ώστε να δουν όλοι περί τίνος πρόκειται.
    Αγαπητε-η admin.. Το σχόλιο σχετικά με την ορθογραφία της φίλης το έκανα σε χιουμοσιστικό πλαίσιο!!!!! Και αυτό φαίνεται καθαρά αν το προσέξεις καλύτερα!!!..και στο κάτω-κάτω..σιγά την επίθεση που έκανα στο μέλος...!!!

Για τα υπόλοιπα δε θα σχολιάσω κάτι..Το ορθό όμως ήταν πρίν προβείτε σε διαγραφή σχολίου να με ενημερώσετε για το σοβαρό αυτό παράπτωμα μου!! Σχεδόν την προσέβαλα..Πω,πω..:worried: Απορώ πως υπέπεσα σε τέτοια προσβολή..Με δουλεύετε κύριε ή κυρία μου..?? Εγω προσβλήθηκα που διαγράψατε χωρίς ενημέρωση ή παρατήρηση το χιουμοριστικό σχολιό μου επειδή εγώ έχω πολύ χιούμορ ενώ εσείς δεν έχετε και κάθε τι το παρεξηγείτε!! Οσο για το θέμα της γελοιότητας που αναφέρατε..ξανασκεφτείτε που το αποδίδετε..χωρίς να ξεχνάτε οτι εσείς μου δώσατε το δικαίωμα!! Καλή σας μέρα!!leasantry:
    "Λάθε βιώσας"

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)