- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 97 of 97
-
28-05-2011, 02:19 PM #91
-
29-06-2011, 12:24 AM #92
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Ax αυτός ο Πλούτωνας εμενα περνώντας από τον δευτερο οίκο (απέναντι από τον 8ο) και σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και Κρόνο στον 8ο διελαύνων με τσάκισε πριν 8 περίπου χρόνια. Είναι ακόμα στον 2ο και για τα οικονομικά δεν το συζητάω τώρα είμαι χαλαρα στο μηδέν:bigsmile: αλλά η επίδραση του στην ψυχολογία ήταν και είναι αστα να πάνε ακόμα άσχημα,κάποια στιγμή έκανε 2 τρίγωνα με σελήνη κ ερμή και δύο εξάγωνα με αρη και δια η αλήθεια είναι οτι δεν τα πολυκατάλαβα Ομως ,τώρα που ειναι ανάδρομος και ξανασχηματίζει αυτές τις θεσεις καθώς και μια αντίθεση με τον βόρειο δεσμό στον 8ο αλλά και ένα εξάγωνο με τον ωροσκόπο το οποίο θα φανει όταν γυρίσει ορθοδρομος άρχισα να ψάχνομαι πιο πολύ σε εσωτερικό επίπεδο συν το οτι αρχίζω να συνειδητοποιώ τί μου συμβαίνει και κατά πόσο ευθύνομαι εγω αλλά και άλλοι.Σημειωτέον οτι ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου και στον 12ο στον γενέθλιο,οπότε καταλαβαίνετε τις δοκιμασίες.Σε εμένα ήρθε με την μορφή φοβιών,βγήκαν στην επιφάνεια πράγματα που δεν πίστευα και εγώ η ίδια οτι με έχουν στοιχιώσει τόσο πολύ.Τόσα χρόνια ανακούφιση πουθενά.Εδώ όμως και εναμυσι μήνα παραδόξως έχω αρχίσει και αλλάζω την διατροφή μου προς το καλύτερο,νιώθω σαν κάτι να με σπρώχνει προς το καλύτερο παρόλα αυτά έρχονται έτσι οι συνθήκες που αναγκάζομαι να διακόψω μετα από χρόνια και φαρμακευτική αγωγή αλλά και καφέ:nuts:περιττό να σας πω οτι τα νεύρα μου είναι κρόσια.Το θέμα είναι το εξής οτι όλα αυτά γίνονται μέσα από άσχετες καταστάσεις σαν να με πιέζει ένα αόρατο χερι.Δεν έχω ιδιαίτερο έλεγχο απλά προκύπτουν.Αυτό που με απασχολεί περισσότερο από όλα είναι οτι ξεκίνησα μια νέα θεραπεία για όλα τα ψυχολογικά που με βαραίνουν και θέλω να ελπίζω οτι τωρα θα επέλθει η πολυπόθητη αναγέννηση.Για αυτό θα ήθελα και την γνώμη των ειδικών αλλά και όποιου θέλει .Να σημειώσω οτι ο Διας ,ο Αρης ,ο Πλουτωνας και ο Κρόνος βρίσκονταν στον 12ο στον γενέθλιο(Αρης κυβερνήτης του 6ου σε αντίθεση με σελήνη στον 6ο εξ'ου και τα μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα.)Ελπίζω τώρα που έκανα την κίνηση με τον Δία σε σύνοδο με την σελήνη στον 6ο και σε αντίθεση με τον γενέθλιο Δία και Αρη στον 12ο να δω μια καλύτερη ημέρα.Συγνώμη αν σας κούρασα και περιμένω την γνώμη σας
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
29-06-2011, 12:51 AM #93
Παρασκευή, με όλα αυτά τα 6ος\12ος κα τους πλανήτες που γράφεις, η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως κουραστικό γιατί δεν υπάρχει ένας χάρτης και ο καθένας προσπαθεί να σχηματίσει μια υποτυπώδη εικόνα που την εμπλουτίζεις με πάρα πολλές πληροφορίες. Δεν γίνεται έτσι να βγάλεις εύκολα άκρη και φυσικά δεν γίνεται έτσι μια σωστή πρόβλεψη. Το σίγουρο είναι ότι ο ψυχισμός σου είναι από γενέθλια θέση ευάλωτος και χωρίς να έχω καταλάβει τι αγωγή έπαιρνες και για ποια πάθηση, σου λέω να είσαι προσεκτική με τα φάρμακα και τους γιατρούς, με τέτοιο άξονα 6ου\12ου .
Μιλάς για την ύπαρξη πλανητών σε αντίθετη θέση και δεν διευκρινίζεις ποιοι πλανήτες από αυτούς είναι σε αντίθεση. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο ¶ρης κυβ. 6ου είναι στον 12ο και κάνει αντίθεση με την Σελήνη στον 6ο , αντίθεση που τώρα ενισχύεται από την σύνοδο του Δία. (Να προσέχεις το στομάχι σου αυτόν τον καιρό και να αποφεύγεις λιπαρές τροφές ή το να τρως εκνευρισμένη. Το ίδιο και τα εντερικά σου. Καλά κάνεις και είσαι σε διατροφή.Φαίνεται ότι τα περισσότερα προβλήματα της υγείας, έχουν ψυχογενή χαρακτήρα. ).
Δεν ξέρω λοιπόν για τι πράγμα μιλάς, αλλά μπορώ να σου πω ότι η ενεργοποίηση του άξονα 6ου \12ου είναι συχνό να κινητοποιεί τους ανθρώπους να ασχοληθούν με την υγεία τους. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς σε βάθος και να ελέγχεις φάρμακα και γιατρούς. Θέλει σοβαρή αντιμετώπιση το θέμα αυτό, αυτό τον καιρό και με τέτοιο γενέθλιο σχηματισμό. Ίσως να είναι μια καλή στιγμή να λύσεις χρόνια προβλήματα. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια για να βρεθούν οι λύσεις. Είναι θαυμάσια εποχή να κοιτάξεις και την ψυχική σου υγεία. Τα κρυμμένα τραύματα είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν και να εκφραστούν.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
29-06-2011, 11:14 PM #94
Κάτια μου έχεις δίκιο τα στοιχεία ειναι 11-08-1982 14:00 Λαμία αν το κοιτάξεις θα καταλάβεις πολλά,όσον αφορά τη θεραπεία είναι αγωγή για ψυχολογικα(φοβίες κ.α) πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και τα φάρμακα προκάλεσαν παρενέργειες όπως σωστά το κατάλαβες,το θέμα είναι αν φαίνεται οτι θα δωθεί λύση σε αυτό γιατί 9 χρόνια με εξάντλησε.Δεν θέλω να πιστεύω οτι έτσι θα κυλήσει το θέμα γι αυτό και τώρα με τις όψεις του Πλούτωνα στρέφομαι σε μια εντελώς καινούρια θεραπεία(ομοιοπαθητική) και λέω μήπως επιτέλους αυτό ήταν και αρχίζει να τελειώνει πια.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
29-06-2011, 11:48 PM #95
Παρασκευή μου, χωρίς να δω καν τον χάρτη σου (κάτι που είναι και ενάντια σους κανονισμούς του site) , θα σου πρότεινα να συνεχίσεις την ομοιοπαθητική αν βλέπεις βελτίωση. Τα ψυχολογικά προβλήματα αυτού του είδους -που σωματοποιούνται- δεν λύνονται με τα φάρμακα. Τα φάρμακα είναι για άλλες ψυχικές νόσους και σοβαρές καταστάσεις. Το ζητούμενό σου δεν είναι να κουκουλώσεις μια κατάσταση, αλλά να την λύσεις.
Για σένα το καλύτερο από όλα είναι η ψυχοθεραπεία. Οι πλανητική επιρροή του Πλούτωνα είναι ίσως η κορυφαία επιρροή για να εμβαθύνεις σε ότι άφησε τραύματα στην ψυχή σου. Θα έχεις την καθαρότητα και την διεισδυτικότητα που απαιτείται, αλλά και το θάρρος να αντικρίσεις την αλήθεια που σε πόνεσε. Είναι καιρός κάθαρσης! Μην τον αφήσεις να πάει ανεκμετάλλευτος.
Καταλαβαίνω ότι οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και μπορεί ένας καλός ψυχολόγος να είναι απαγορευτικό του οικονομικού προϋπολογισμού σου, αλλά νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση θα βοηθούσε να στραφείς στην επικοινωνία και την σε βάθος συζήτηση με καλούς φίλους , που κρίνεις ότι έχουν το χάρισμα να σε καταλάβουν και να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.
¶λλωστε οι φίλοι , σε κάτι τέτοιες στιγμές κρίνονται. Αν είσαι τυχερή να έχεις κάποιο φίλο ή φίλη με βάθος ψυχής, να στραφείς σε αυτόν\την. (ιδιαίτερα αν ο Ερμής ή ο Πλούτωνας κάποιου έρχεται σε θετική επαφή με την Σελήνη σου, αυτός μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος στην αποσαφήνιση του ψυχισμού σου. Γενικά είναι καλό να υπάρχουν καλές όψεις προς την Σελήνη σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώθεις άνετα στο να ανοιχτείς. Και μόνο να μιλάμε για συναισθήματα αποθεμένα, λειτουργεί άκρως θεραπευτικά!)
Προχώρα και εδώ είμαστε.
ΥΓ: Νομίζω ότι πρέπει να ήσουν εσύ που πριν πολλούς μήνες είχαμε μιλήσει για ένα θέμα με τον πατέρα σου. Τώρα το θυμήθηκα. Αν θέλεις, θα είχε ενδιαφέρον να μας διηγηθείς την εμπειρία σου, τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός που βιώνεις την όψη Ήλιου (πατέρας) \Πλούτωνα.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
30-06-2011, 12:18 AM #96
Κάτια για ψυχολόγο ή κάποιον γνωστό μου δεν το βλεπω να γίνεται για πολλούς λόγους και την θεραπεία τώρα την ξεκίνησα για αυτό θέλω να δω αν θα πετύχει.Για τον πατέρα μου ισχύει αλλά χωρίς την σύνδεση του Ηλίου Πλούτωνα(δεν έχει δημιουργηθει ακόμα) προφανώς μάλλον η σύνδεση Πλούτωνα -Ωροσκόπου έπαιξε ρόλο με καλά αποτελέσματα,ναι γνώρισα τον πατέρα μου μετά από 28 χρόνια και αυτό δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο νόμιζα τουλάχιστον.Ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποιος στο ερώτημα γιατι θα βγούμε και εκτός θέματος αλλά ειναι απο τα μοναδικά θεματα που δεν μου έχει απαντήσει κάποιος και καταλαβαίνω οτι όλοι μαθαίνουμε ακόμα αστρολογία όποιος έχει ποτέ την διάθεση εδώ είμαι,πιο πολύ για να μάθω αν ποτέ θα τελειώσει αυτή η περίοδος και θα την θυμάμαι σαν μια άσχημη Πλουτώνια ανάμνηση:unsure:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
30-06-2011, 12:44 AM #97
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.