- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 42
-
28-05-2011, 10:28 PM #1
Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει?
Καλησπερα σας...
Ζητω συγγνωμη αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα χρησιμοποιησα την αναζητηση αλλα δεν μου λειτουργει σωστα...
Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το περιβοητο περασμα του Δια στο ζωδιο του Ταυρου...
Τι σημαινει στην πραξη?
Τελικα επιρρεαζει ολους τους ταυρους?
ΠΧ εγω που ειμαι 1ο δεκαημερο και με δια στον Υδροχοο με "πιανει" η θετικη επιρροη?
-
29-05-2011, 06:40 AM #2
Re: Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει?
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?11427
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-06-2011, 12:44 AM #3
α,και αλλη μια ερωτηση για οποιον ξερει
Εγω που εχω Δια στον υδροχοο και τετραγωνο Ηλιο-Δια και αντιθεση Δια-Σεληνη φανταζομαι οτι θεωρουμε πολυ ατυχη γενικα ε???
Με τον Δια στο ζωδιο μας ενεργοποιηται το τετραγωνο και περιμενω ακομα περισσοτερες δυσκολιες?
Αντι να περιμενω καλα λοιπον να περιμενω κακα απο τον Δια στον Ταυρο?
-
21-06-2011, 01:11 PM #4
Kαλησπέρα!!
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση, γιατί και εγώ ταυρος πρώτου δεκαημέρου είμαι..τα θετικά αποτελέσματα τα βλέπουμε μόλις περάσει και φύγει απο τις μοιρες μας ο Δίας?και οταν θα γίνει ανάδρομος, επαναφέρνει τα θέματα που μπορεί να μας απασχολούν αυτή την περίοδο?
Πάντως εγώ έχω γενεθλιο Δία στον Κριο(και Αφροδίτη) και τώρα που ήταν στον Κριο, δεν μου συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο, το αντίθετο θα λεγα ειχα δυσκολιες..
Ευχαριστώ πολύ!
-
21-06-2011, 09:10 PM #5
-
22-06-2011, 11:28 PM #6
-
22-06-2011, 11:43 PM #7
Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι ο Δίας, παρά την καλή του φήμη, όταν έρχεται σε όψη με ένα ήδη νευραλγικό σημείο του χάρτη μας, είναι ιδιαιτέρα επικίνδυνος!
Ανεξάρτητα από το αν είναι κάποιος Ταύρος ή όχι, ο Δίας θα δώσει τα μέγιστα όταν περνάει από το ζώδιο από το οποίο μπορεί να έρθει σε ευνοϊκή επαφή με τους περισσότερους πλανήτες.
Παράδειγμα: Αν εσύ είσαι Ταύρος και έχεις στον χάρτη σου ένα τρίγωνο στο αέρινο στοιχείο, τότε περισσότερο θα ευεργετηθείς από τον Δία στον Ζυγό από ότι στον Ταύρο. Αν από την άλλη έχεις ένα γενέθλιο τετράγωνο προς τον Ήλιο σου. Τότε όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σου στον Ταύρο, θα κάνει και τετράγωνο με τον πλανήτη που από γενέθλια θέση είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Το αποτέλεσμα θα είναι ο Δίας να μεγιστοποιήσει-διευρύνει την αρνητική επίδραση του εν λόγω τετραγώνου. Δηλαδή, μόνο κακό θα κάνει κι ας είναι ο Δίας στο ζώδιό σου.
Από τέτοιου είδους άγνοια ή ημιμάθεια βγάζει η αστρολογία κακή φήμη και ακούμε εκείνα τα εκνευριστικά: «Βλακείες! Εγώ είχα τον Δία στο ζώδιό μου και δεν μου έκανε τίποτα!» Πώς να κάνει όταν απλώς δεν βρήκε τίποτα για να κάνει; (Δεν μιλώ για σένα, έτσι; :bigsmile: Μιλώ γενικά.)
Δεν υπάρχουν κανόνες και αφορισμοί. Μόνο μελέτη!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
23-06-2011, 01:12 AM #8
Σ' ευχαριστώ πολύ, καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς!
Δεν ήταν σωστή η τοποθέτησή μου.. αλλά και εγώ τώρα τα μαθαίνω καλύτερα..
Thanks!:bigsmile:
-
23-06-2011, 01:13 AM #9
-
28-06-2011, 04:18 AM #10
απ οτι καταλαβαινω μονο καλο δεν θα μου κανει ο Διας με τετοιες οψεις ε?
και απ οτι θυμαμαι πριν απο 12 χρονια ποου ξαναηταν στο ζωδιο μου δεν ειχα περασει καθολου καλα....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.