- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Ανάλυση χάρτη
-
25-04-2006, 02:49 PM #21
Re: Ανάλυση χάρτη
Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος και ενδιαφέρομαι να μάθω γενικά για τον αστρολογικό μου χάρτη.Γεννήθηκα 16 Μαρτίου 1972 και ώρα 19:25μμ
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει καθώς είμαι ασχετη από θέματα διαδυκτίου;
-
25-04-2006, 03:47 PM #22
Originally Posted by FAYKONST
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Θα πρέπει να ζητήσεις από εδώ Οι θέσεις των πλανητών σας τον χάρτη σου (δίνοντας ημερομηνία, ώρα και τόπο γεννήσεως) και στην συνέχεια ανοίγοντας νέο θέμα, ρωτάς κάτι συγκεκριμένο (π.χ. μια όψη που σε προβλήματίζει ή οτιδήποτε σχετικό).
Φιλικά
Ιουλία
-
27-04-2006, 07:01 PM #23
Roadrunner , Panther
Roadrunner μου γράφεις : "η σύνοδος του Ηλιου σου με τον Κρόνο,πέρα απο τις όποια πειθαρχία επιβαλλει,είναι ένα "δωρο"που θα είναι κρίμα να αφήσεις ανεκμετάλλευτο!
Διαβασε το 'αρθρο για τις ηλιακες συνόδους!" ..Που μπορώ να βρώ αυτό το άρθρο? Ίσως δεν έψαξα σωστά και δεν το βρήκα ακόμα ..
-
27-04-2006, 07:14 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
27-04-2006, 09:09 PM #25
Originally Posted by panther
Και παλι ζητώ συγνώμη... :embarrest
-
28-04-2006, 03:09 AM #26
Καλησπέρα! Είδα ότι κανετε ανάλυση χάρτη και θα ήθελα να κάνετε και για μένα όποτε μπορείτε σχετικά με τις σπουδές μου(είμαι φοιτήτρια και βρίσκομαι σε δίλλημα) και για επαγγελματικά. Έχω δύσκολες όψεις όσον αφορά αυτό το θέμα? Επίσης και για τα αισθηματικά. Νομίζω ότι ο πέμπτος οίκος είναι για το γάμο, δημιουργία, παιδιά(αν κάνω λάθος διορθώστε με). Σ΄αυτόν τον οίκο έχω Κρόνο και Άρη. Μήπως αυτό δεν είναι καλό? Μήπως δεν θα κάνω οικογένεια? Θα περιμένω με αγωνία την απάντησή σας. Πάντως βοηθάνε πάρα πολύ οι συζητήσεις που γίνονται εδώ και τα άρθρα. Εγώ τουλάχιστον μαθαίνω πάρα πολλά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
-
28-04-2006, 11:28 AM #27
Originally Posted by nora
Δεν πειράζει συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Αναφέρεις ότι "πολλοί έχουν Ποσειδώνα στο Σκορπιό κλπ" όμως υπάρχει μεγαλη διαφορά διότι μπορεί και οι δύο για παράδειγμα να έχουμε τον Ποσειδώνα στον Σκορπιό αλλά εσύ μπορεί να τον έχεις στον 1ο οίκο και εγώ στον 8ο (που είναι πολύ διαφορετικές οι ερμηνείες). Επιπλέον, στον κάθε χάρτη δημιουργούνται διαφορετικές όψεις.
Ελπίζω να καταλαβάινεις με ποιόν τρόπο στα λέω αυτά.
Φιλικά
Ιουλία
(Κωστή, σε παρακαλώ μπορείς να μας μεταφέρεις σε άλλο θέμα, γιατί βγαίνουμε εκτός).I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
03-05-2006, 11:17 AM #28
Originally Posted by Dell Piero
Καλημέρα , Καλό μήνα σε όλους !
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.