s
θέμα υγείας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

θέμα υγείας

Γεια σας!
    Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ σας και οφείλω να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί! Εχώ όμως ένα πρόβλημα που με βασανίζει ιδαίτερα (δεν ξέρω αν είναι άδικα) και αφορά τον αστρολογικό μου χάρτη.

Είναι γνωστή η βοήθεια και η πρόληψη που μπορεί να σου προσφέρει η Αστρολογία, πάνω σε θέματα υγείας.

Στον 6ο οίκο (υγεία και εργασία), έχω τους πλανήτες 'Ηλιο, Ερμή, ¶ρη και Πλούτωνα και όλοι βρίσκονται στο Σκορπιό.
    Στον 8ο οίκο (θανάτος και αναγέννηση), έχω τους πλανήτες Αφροδίτη, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα και όλοι βρίσκονται στον Αιγόκερω.

Διάβασα σ'ενα άλλο site ότι τα είδη θανάτου εξαρτώνται από την παρουσία ορισμένων πλανητών στον 8ο οίκο:
    Για τον Κρόνο: θάνατος από κακουχίες, καταβολή και λοιμώξεις.
    Για τον Ουρανό: αιφνίδιος θάνατος
    Για τον Ποσειδώνα: θάνατος μετέπειτα από λίθαργο

Όταν οι 3 παραπάνω πλανήτες βρίσκονται επιπλέον σε Κριό, Ζυγό, Καρκίνο,Αιγόκερω (όπως εμένα), μπορεί να προκύψουν θανατηφόρες παθήσεις στομάχου, νεφρών ή δέρματος.

Θα ήθελα να ρωτήσω.
    Ισχούν τα παραπάνω μόνο ή κυρίως σε αρνητικές όψεις??

Εγώ νιώθω υγιής και τρέφομαι σωστά.

Μήπως όμως υπάρχει κάποιο έμφυτο πρόβλημα που δεν μπορεί να διαγνωστεί και εμφανιστεί στο μέλλον??

Δεν έχω καμία ιδαίτερα "επικίνδυνη" όψη, παρά μόνο μερικές αντιθέσεις με το Δία.

Γεννήθηκα στις 13/11/1989 στην Αθήνα και ώρα 17:30.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Κάτια

Re: θέμα υγείας

Καλησπέρα μικρέ Σκορπιέ! Τι έπαθες παιδί μου απογευματιάτικα; Βλέπω πως με όλο αυτό το συνονθύλευμα στον 6ο σου και Σκορπιό , μια χαρά τα διάβασες όλα για την υγεία σε σχέση με την αστρολογία. Αυτό που δεν διάβασες ή εντέχνως αποφεύγεις να αναφέρεις, είναι ότι ο τόσο φορτωμένος 6ος ,όσο ο δικός σου, κάνει τον άνθρωπο να ανησυχεί και να αναπτύσσει φοβίες γύρω από την υγεία και τις αντιλήψεις του περί υγιεινής. Ιδιαίτερα η παρουσία του Πλούτωνα! Χαλάρωσε!

Αυτά που διάβασες είναι σωστά δε γενικές γραμμές, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει αν δεν συνηγορούν πολλοί παράγοντες. Και ποιοι είναι αυτοί; Θα επαναλάβω αυτά που έγραψα σε άλλο ποστ, άλλου θέματος:

Για να συμβεί οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός στη ζωή μας πρέπει να συνηγορούν πολλά:

Πρέπει να υπάρχει γενέθλια προδιάθεση με κάποιο τρόπο.
    Πρέπει ο προοδευμένος χάρτης μας να δείχνει ενεργοποίηση της γενέθλιας προδιάθεσης.
    Πρέπει η ηλιακή μας επιστροφή να υπόσχεται ανάλογες δυσκολίες.
    Πρέπει κάπως να υπάρχει ανάλογη υπόνοια στο Ηλιακό τόξο.
    Πιθανά να υπάρχει ενεργοποίηση από μια σειρά εκλείψεων.

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, ανατρέχοντας σε παρελθοντικές καταστάσεις, εκεί όπου μπορούμε πρακτικά να δούμε την επιρροή των αστρολογικών δεδομένων, αλλά και να κρίνουμε καλύτερα τις συνθήκες στο σύνολό τους, είδα ότι στα μεγάλα γεγονότα της ζωής συνηγορούσαν όλες οι αστρολογικοί παράμετροι.
    Ενεργοποίηση υπήρχε σε όλα τα προγνωστικά συστήματα!

Αυτό που θα ήθελα πάντως να πω, είναι ότι μερικοί αστρολόγοι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις γενέθλιες θέσεις, θεωρώντας ότι οι προοδευμένες είναι αυτές που παίζουν τον σημαντικό ρόλο. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Και όχι μόνο δεν το πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι είναι και εντελώς αβάσιμο.
    Είναι σαν να υπάρχει σε μία οικογένεια ιστορικό ζαχαροδιαβήτη και ο γιατρός να τον αποκλείει επειδή ο ασθενής γυμνάζεται. Δεν γίνεται αυτό. Η γενέθλιες θέσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο και είναι κάτι σαν την κυτταρική μας δομή. Αν υπάρχει προδιάθεση να γεννηθείς ψηλός θα γεννηθείς ψηλός και καμία όψη, πρόοδος ή διέλευση δεν θα σου μειώσει το ύψος, ακόμα και αν χρειαστεί να περπατάς σκυφτός.

ΚΑΝΟΝΑΣ:
    Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Kαλησπέρα και σε σένα Ψαράκι μου και σ'ευχαριστώ για την απάντηση!!

Μη νομίζεις ότι έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση με την Αστρολογία αλλά γι' αυτό το θέμα, δεν ξέρω, μου βγήκε τελείως ενστικτωδώς να το ψάξω!!
    Ίσως να είναι κι εξαιτίας αυτού που λες για τους πλανήτες στον 6ο οίκο!!
    Γιατί πράγματι νοιάζομαι για την υγεία μου!! Μέχρι... αηδίας!!:bigsmile:

Πρόσεξε!
    Ενώ κοιτούσα ένα βιβλιαράκι για το ωροσκόπιο υγείας, μου ήρθε μια φλασιά να κοιτάξω λεπτομερώς το θέμα!!
    Σε μερικά σημεία των σελίδων του site που μπήκα, μου 'ρθε ο ουρανός σφοντύλι!!

π.χ. Ότι όσοι έχουν τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο εμφανίζουν κρυφές ασθένειες και δύσκολα ανιχνεύσιμες.

Και λέω τώρα εγώ ο άσχετος: Γιατί δεν το κατάτάσει στις αρνητικές όψεις του Πλούτωνα και το αφήνει έτσι αυθαίρετα?? Λες κι είναι γενικό?? Για όλους??:blink:

Είδα κι ότι ο 8ος οίκος είναι ο οίκος του θανάτου με 3 πλανήτες εκεί!!
    Και τους χειρότερους!!!:bigsmile:

Δεν ξέρω αν είδες το χάρτη μου σε κανένα astrofree, αλλά ευτυχώς κανένας από τους 5 αυτούς πλανήτες (¶ρης, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) δεν έχει δύσκολη όψη (ο ένας μεταξύ του άλλου)!!

Πώς το λέτε εσείς χαρακτηριστικά??
    Δεν είναι "χτυπημένος''!!

Δηλάδή και να ήταν, από τα λεγόμενα σου, αν δεν είχα εγώ εκ γενετής το πρόβλημα, δε νομίζω να επηρέαζε ιδιαίτερα.

Ίσως να σου φάνηκε κάπως υπερβολικό όλο αυτό, αλλά... ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!:sick::bigsmile:

Ε, τι περίμενες από έναν αρχάριο??
    :toung:

Αγαπητέ φίλε,

ο γενέθλιος χάρτης δείχνει τις προδιαθέσεις μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Το πότε αυτές θα ενεργοποιηθούν εξαρτάται από πολλούς παράγοντες τόσο στον γενέθλιο χάρτη μας όσο και στα προοδευτικά και τα άλλα συστήματα, όπως σου είπε πιο πάνω η Κάτια.

Για παράδειγμα, ο Ουρανός στο 8ο μπορεί να δείξει αιφνίδιο θάνατο, κυρίως από καρδιά ή εγκεφαλικό, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στα 100 σου χρόνια. Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί αύριο. Το είδος του θανάτου δεν έχει σχέση με το πότε του θανάτου.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο, άλλωστε ο Ήλιος, ο ¶ρης και ο Πλούτωνας στον Σκορπιό δείχνουν πολύ καλή σωματική κράση και πολύ καλές αναρρωτικές δυνάμεις αν βοηθάς λίγο την ψυχολογία σου κι εσύ να διατηρείται θετική.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)