- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 42
-
13-06-2011, 02:25 AM #31
Re: Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?
Αχ μη μου το χαλάτε!
Εχει ακμή 10ου στην 1ο του Ταύρου!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-06-2011, 02:25 AM #32
Ο Ουρανός στον 8ο μπορεί να δείχνει και έναν ξαφνικό θάνατο κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και άλλες γενέθλιες όψεις… Και… Και…. Και… Ένα σωρό! Δεν είναι τόσο απλό… Μπορείτε να πάτε για νάνι άφοβα!
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-06-2011, 10:33 AM #33
Μα κι εμένα ο ουρανός είναι στον 8ο στον ζυγό!!!:blink::blink::blink:
να δούμε τι θα γίνει όταν ο πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τον ουρανό μου:scared:
-
13-06-2011, 01:17 PM #34
Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι είναι τουλάχιστον ανόητο να φοβόμαστε μία δύσκολη γενέθλια όψη ή έστω μία δύσκολη διέλευση.
Για να το ξεκαθαρίσουμε ας το πάρουμε από την αρχή. Για να συμβεί οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός στη ζωή μας πρέπει να συνηγορούν πολλά.
Πρέπει να υπάρχει γενέθλια προδιάθεση με κάποιο τρόπο.
Πρέπει ο προοδευμένος χάρτης μας να δείχνει ενεργοποίηση της γενέθλιας προδιάθεσης.
Πρέπει η ηλιακή μας επιστροφή να υπόσχεται ανάλογες δυσκολίες.
Πρέπει κάπως να υπάρχει ανάλογη υπόνοια στο Ηλιακό τόξο.
Πιθανά να υπάρχει ενεργοποίηση από μια σειρά εκλείψεων.
Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, ανατρέχοντας σε παρελθοντικές καταστάσεις, εκεί όπου μπορούμε πρακτικά να δούμε την επιρροή των αστρολογικών δεδομένων, αλλά και να κρίνουμε καλύτερα τις συνθήκες στο σύνολό τους, είδα ότι στα μεγάλα γεγονότα της ζωής συνηγορούσαν όλες οι αστρολογικοί παράμετροι.
Ενεργοποίηση υπήρχε σε όλα τα προγνωστικά συστήματα!
Αυτό που θα ήθελα πάντως να πω, είναι ότι μερικοί αστρολόγοι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις γενέθλιες θέσεις, θεωρώντας ότι οι προοδευμένες είναι αυτές που παίζουν τον σημαντικό ρόλο. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Και όχι μόνο δεν το πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι είναι και εντελώς αβάσιμο.
Είναι σαν να υπάρχει σε μία οικογένεια ιστορικό ζαχαροδιαβήτη και ο γιατρός να τον αποκλείει επειδή ο ασθενής γυμνάζεται. Δεν γίνεται αυτό. Η γενέθλιες θέσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο και είναι κάτι σαν την κυτταρική μας δομή. Αν υπάρχει προδιάθεση να γεννηθείς ψηλός θα γεννηθείς ψηλός και καμία όψη, πρόοδος ή διέλευση δεν θα σου μειώσει το ύψος, ακόμα και αν χρειαστεί να περπατάς σκυφτός.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-06-2011, 09:23 PM #35
-
13-06-2011, 11:07 PM #36
καλησπέρα σε όλους!!
αυτο το σκεφτόμουνα πολύ καιρό να το ρωτήσω...,
είχα 2 φίλες δίδυμες και πριν 5 χρόνια σκοτώθηκε η μια σε ατύχημα με αυτ/το ενώ η αδερφή της που ήταν και αυτή το αυτ/το δεν 'επαθε τίποτα!!! πως το εξηγείται αυτό?
-
14-06-2011, 12:07 AM #37
Εγώ τυχαίνει να έχω αδέλφια δίδυμα και έχω να σου πω ότι τα δίδυμα μπορεί να είναι γεννημένα με διαφορά ώρας ακόμα και ωρών, οπότε μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στον γενέθλιο χάρτη.
Δεν θα προσπαθήσω ούτε για αστείο να το καταθέσω αυτό ως επιχείρημα. Προσωπικά πιστεύω ότι στη ζωή συμβαίνουν πράγματα που έχουν την βάση τους στο στατιστικό και στο τυχαίο. Δεν είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως αν είχε καλύτερη Σελήνη κάποιος, θα είχε επιλέξει να κάθεται από την αριστερή μεριά του αυτοκινήτου που τράκαρε, ενώ με την λιγότερο καλή έκατσε στην δεξιά. Μην λέμε ότι θέλουμε. Υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της απλής σύμπτωσης.
Επίσης, προσωπικά αναρωτιέμαι και για το νόημα του όλου θέματος. Τι θα πει αν ο χάρτης σταματάει όταν πεθαίνουμε; Να το πω αλλιώς. «Η καρδιά σταματάει όταν πεθαίνουμε;» Και βέβαια σταματάει.
Τώρα αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποτάκι μας και να αμπελοφιλοσοφούμε παίζοντας πιάνο στο πληκτρολόγιο, πάω πάσο.
Σε ένα τέτοιο επίπεδο καταθέτω ότι έχω μια υποψία ότι μπορεί η ψυχή να επιλέγει την πορεία της στο πέρασμά της από αυτόν τον κόσμο. Υποψία μόνο! Όλα είναι υπό αμφισβήτηση. Ο θεός, η αστρολογία, ακόμα και εμείς οι ίδιοι.
:bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-07-2011, 03:00 PM #38
Η ζωή μας είναι ένα μείγμα της μοίρας και της ελεύθερη βούλησης. Το κλειδί για να ανακαλύψουμε τι μέλλει γενέσθαι βρίσκεται στο ποσοστό της ικανότητας να κατανοήσουμε ποιο είναι μείγμα της μοίρας και της ελεύθερης βούλησης σε κάθε συγκεκριμένη κατάσταση.
Η αστρολογία αναλύει την δυναμική των αστρολογικών παραγόντων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν μια υποσχόμενη εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα συμβεί ή υπάρχει η ευκαιρία να την αλλάξουμε.
Πολλές φορές στην αστρολογία τίθεται εξής συλλογισμός ΅Άαν όλα είναι προσχεδιασμένα κάτω από ένα συμπαντικό σχέδιο η ελεύθερη βούληση δεν υφίσταται και απλά είμαστε έρμαια της τύχης μας και των συνθηκώνΆΆ. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχει ελεύθερη βούληση δεν είναι δυνατόν να προγνώσουμε καταστάσεις σε έναν αστρολογικό χάρτη.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα που κάθε άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει.
Στη δύση, αισθανόμαστε πολύ άβολα με την ιδέα της μοίρας ή πεπρωμένου και επιθυμούμε τις ιδέες που μας δίνουν την ευκαιρία να πιστέψουμε ότι έχουμε πλήρη ελευθερία και τελικά εμείς ορίζουμε ολοκληρωτικά την μοίρα μας.
Ωστόσο, είναι μια επιφανειακή προσέγγιση αυτή θαρραλέα η στάση. Από την άλλη πλευρά έχουμε την μοιρολατρία που δέχεται την άποψη ότι όλα είναι προσχεδιασμένα και δεν είναι δυνατόν να αλλάξουμε την τύχη μας, που και αυτή δεν είναι σωστή.
Για να κατανοήσουμε τα όρια του κάρμα (πεπρωμένου) και της ελεύθερης βούλησης θα πρέπει μεταφορικά να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας, γεωργούς, που ιδιοκτησία μας είναι ένα χωράφι. Εμείς σπέρνουμε, εμείς θερίζουμε, ωστόσο η σοδιά εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.
Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι η ελεύθερη βούληση έχει όρια και εξαρτάται επίσης από το πόσο καλά διαχειριζόμαστε την ελευθερία μας.
Από την προοπτική ενός αστρολογικού χάρτη:
1) Πολλές αρνητικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν αμετάκλητο κάρμα (πεπρωμένο).
2) Αρνητικές αλλά και ταυτόχρονα θετικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν το κάρμα (πεπρωμένο), που δύναται να αλλάξει , μετά από σημαντική προσπάθεια μας.
3) Ελάχιστες αρνητικές και ταυτόχρονα πολλές θετικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν το κάρμα (πεπρωμένο), που δύναται να αλλάξει , πολύ εύκολα, δηλαδή με ελάχιστη προσπάθεια.
Ελπίζω να βοήθησα με την παρέμβαση μου
Καλές διακοπές
-
22-07-2011, 04:58 PM #39
Ουσιαστικά μας λες ότι το κάρμα (πεπρωμένο) είναι πάντα αρνητικό και εκφράζεται με τις «αρνητικές ενδείξεις» στον χάρτη. Φαντάζομαι εννοείς τις «σκληρές» όψεις. Επίσης θεωρείς ότι η δυνατότητα άσκησης της ελεύθερης βούλησης, η ανθρώπινη προσπάθεια, φαίνεται από τις «θετικές ενδείξεις», που μάλλον εννοείς τις «εύκολες» όψεις.
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι «θετικές ενδείξεις» συχνά οδηγούν στην αδράνεια και το τέλμα ενώ οι «αρνητικές ενδείξεις» είναι η πρόκληση να πετύχουμε κάτι παραπάνω στη ζωή μας. Είναι προφανώς θέμα οπτικής αν μια δύσκολη όψη θα την δούμε σαν ένα σταυρό που πρέπει να σηκώνουμε ή σαν μια μόνιμη πηγή έντασης που μας ωθεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Ίσως το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο αλλά η στάση μας έχει σημασία.
Καλές διακοπές και σε σένα
-
22-07-2011, 09:20 PM #40
Το πρόβλημα με την ελεύθερη βούληση και το προδιαγεγραμμένο μέλλον μας, δεν είναι άλλο, από την αποδυνάμωση της πίστης και της θετικής ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θαύματα, εκεί που βλέπουμε την συγκέντρωση των δυσαρμονιών.
Αγαπητέ dvork, δεν έχω σοβαρούς λόγους να διαφωνήσω, μια και με πετυχαίνεις σε φάση αναζήτησης των ορίων της ελεύθερης βούλησης και του μοιραίου.
Ωστόσο θα συμφωνήσω με την λογική που λέει ότι όπου δυσαρμονία, ίσον πρόοδος. Με την μόνη διαφορά, ότι η πάρα πολύ δυσαρμονία , έχω δει ότι πράγματι είναι κακό προηγούμενο. Υπάρχει το είδος της γενέθλιας υπόσχεσης που η εκπλήρωσή της λαμβάνει χώρα την στιγμή της γέννησης.
Με την ευκαιρία αυτή, να τοποθετηθώ και προσωπικά.
Τελευταίως έχω διαβάσει διάφορες «επιστημονικές» τοποθετήσεις και ευτυχώς που δεν έχω κοτσίδες για να τις τραβήξω.
Μία οικογενειακή φίλη, το 1987 γέννησε εντελώς πρόωρα ένα κοριτσάκι. Η ελλιπής του ανάπτυξη ως έμβρυο, στοίχησε σοβαρό πρόβλημα στα μάτια. Σήμερα έχει χάσει -μη αναστρέψιμα- το 80% της όρασής της και έχει και κάποια δυσπλασία στα μάτια. Στο χάρτη της είναι ορατό από την πρώτη ματιά ότι κάτι «σκληρό» ακολουθεί το άτομο. Το κορίτσι αυτό δεν ζει μια φυσιολογική ζωή με την έννοια του δικαιώματος στην χαρά και την ευτυχία. Πάνω σε αυτό, δεν μπορώ να ακούω για ψυχική ανταπόκριση, προσωπική βούληση και παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Είναι γνωστό ότι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέμε.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν και καταστάσεις που ξεπερνούν την ελεύθερη βούληση. Όταν δεν βλέπω για να βγω στον δρόμο και να κάνω μια απλή βόλτα, η ελεύθερή μου βούληση, φτάνει μέχρι την απόφαση να μάθω να κινούμε με το ειδικό μπαστούνι. Να την βράσω για ελεύθερη βούληση και να πιω και το ζουμί της!
Ο πρώτος μου ξάδελφος, πριν 4 χρόνια, έμεινε –μη αναστρέψιμα- παράλυτος σε ένα καρότσι , αποτέλεσμα ενός τροχαίου που κάποιος χωρίς δίπλωμα έπεσε πάνω του, ενώ εκείνος περίμενε –σταματημένος- να ανάψει το πράσινο και φορούσε και κράνος και όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Η ελεύθερή του βούληση, φτάνει μέχρι την απόφαση να πάψει να αισθάνεται μίζερος και θλιμμένος, αλλά να βρει την εσωτερική δύναμη να δει τι άλλες χαρές του άφησε η κατά τα άλλα ωραία ζωή. Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά το παιδί αυτό είναι σήμερα 30 χρονών και είχε τελειώσει την γυμναστική ακαδημία, αν σας λέει κάτι αυτό. Να την βράσω λοιπόν για ελεύθερη βούληση και να πιω και το ζουμί της! ( δις! ).
Η μοιρολατρία είναι η δικαιολογία των ανάξιων, αλλά και ο ισχυρισμός μιας απόλυτα ελεύθερης βούλησης, είναι άδικη για εκείνους που στερούνται επιλογών και ύβρις προς τον συμπαντικό νόμο των πιθανοτήτων. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.