s
αισθηματικη ζωη και πλανητες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

αισθηματικη ζωη και πλανητες

Γεια σας. Δεν ασχολουμαι πολυ καιρο με την αστρολογια αλλα την βρισκω πολυ ενδιαφερουσα και προσπαθω σιγα σιγα να την καταλαβω. Εχω την εξης απορια: πως μπορω να καταλαβω αν θα κανω σοβαρη σχεση η γαμο; Εννοω υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες οψεις που δειχνουν ευνοια στα αισθηματικα? Σας αναφερω οτι ειμαι Καρκινος με ωροσκοπο Λεοντα και εχω Αφροδιτη και Αρη στους Διδυμους και Σεληνη στο Σκορπιο. Επισης επειδη εχω κενο 7ο οικο στον Υδροχοο ειδα τις οψεις του Κρονου(1ος οικος) και του Ουρανου(4ος οικος) οπως διαβασα οτι πρεπει να κανω και δεν τα βλεπω πολυ ευοιωνα τα πραγματα.. Αν εχετε την καλοσυνη πειτε μου τι να κοιταξω για να βγαλω ενα συμπερασμα. Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα με αγχωνει πολυ αυτο θεμα.. Ειδικα τα τελευταια τρια χρονια τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα με τα αισθηματικα μου. Ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Δημήτρης

Re: αισθηματικη ζωη και πλανητες

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που μπορούν να εγγυηθούν μια σοβαρή σχέση ή γάμο. Από τα στοιχεία που δίνεις καταλαβαίνω ότι υπάρχει έμφαση στους ανατολικούς οίκους (11ος, 12ος, 1ος) που δείχνει ότι βρίσκεσαι πολύ στον εαυτό σου και δυσκολεύεσαι να μοιραστείς πράγματα, κάτι απαραίτητο σε μια σχέση. Ειδικά με Ήλιο στον Καρκίνο και πιθανότατα στον 12ο οίκο, και Σελήνη σε πτώση στον Σκορπιό, δεν είναι καθόλου εύκολο να φύγεις από τα στενά όρια του εαυτού σου. Και ο Κρόνος στον 1ο οίκο δεν βοηθάει στο θέμα αυτό.

Ωστόσο ο Υδροχόος είναι στην ακμή του 7ου και μάλλον ο Ποσειδώνας από διέλευση βρίσκεται ακόμα στον οίκο αυτό. Πιθανότατα σου είναι πολύ δύσκολο αλλά θα πρέπει να ρισκάρεις χωρίς να ζητάς εγγυήσεις επιτυχίες και να μη διστάσεις να ονειρευτείς και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις τι σχέση πραγματικά θέλεις και τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις.

Συμπερασματικά, μη ψάχνεις αποσπασματικές όψεις. Προσπάθησε να γνωρίσεις τον χάρτη σου συνολικά και αν θες για το θέμα που σε απασχολεί παρακολούθα τις διελεύσεις από τον 7ο οίκο και του Ουρανού, που είναι ο κυβερνήτης του.
    Το άγχος γενικά δεν βοηθάει.

Κατ' αρχας σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε. Συμπληρωματικα να σας πω οτι ο Ηλιος ειναι στον 11ο οικο και επισης μολις διαπιστωσα οτι τελικα στον 7ο οικο εχω Αθηνα.
    Αυτο που λετε για τις διελευσεις του 7ου και του Ουρανου, πρεπει δηλαδη να κοιταζω ποιοι πλανητες ειναι και τι οψεις κανουν? Μπορειτε αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε καποιες οψεις εκει που να δειχνουν κατι ευνοϊκο? π.χ. τωρα ειδα οτι ο διελαυνων Ουρανος κανει εξαγωνο με τον γενεθλιο Αρη αλλα η διελαυνουσα Αφροδιτη κανει τετραγωνο με τη γενεθλια Αθηνα. Μηπως πρεπει δηλαδη εκτος απο 7ο οικο και Ουρανο να κοιταζω Αρη και Αφροδιτη?
    Με συγχωρειτε αν σας κουρασα αλλα θελω πολυ να εντρυφησω στην αστρολογια.

Όνομα:
    Δημήτρης

Αν θέλεις πραγματικά να εντρυφήσεις στην αστρολογία πρέπει να βλέπεις το χάρτη σου συνολικά κι όχι κάποιες αποσπασματικές όψεις. Επίσης άσε κατά μέρους πλανητοειδής όπως η Αθηνά και επικεντρώσου στους βασικούς πλανήτες.

Στην αστρολογία υπάρχουν όψεις που θεωρούνται «ευνοϊκές» και άλλες που κάποιοι τις θεωρούν «δυσοίωνες». Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι κάποιες «ευνοϊκές» όψεις. Μάλλον οι «δύσκολες» όψεις θα σε ταρακουνήσουν και θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις κάποια πράγματα που θεωρούνταν δεδομένα. Γι’ αυτό δεν έχει νόημα να αρχίσουμε να αναφέρουμε το πλήθος των πιθανών περιπτώσεων.

Ο 7ος οίκος είναι η περιοχή των σοβαρών σχέσεων / γάμου και ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης του, που βρίσκεται στον 4ο οίκο (σπίτι / οικογένεια). Σε κάθε όψη που σχηματίζει ο Ουρανός, με οποιοδήποτε πλανήτη, φέρνει στο προσκήνιο τα ζητήματα της οικογένειας και του γάμου.

Πρέπει να μελετήσεις το χάρτη σου για να μάθεις πως λειτουργεί. Αν τον κοιτάς προσδοκώντας μόνο να μαντέψεις πότε θα παντρευτείς, μάλλον θα μεγαλώσει η σύγχυση σου.

Συγνώμη που δεν έχω να σου δώσω έτοιμες λύσεις αλλά αυτές μάλλον δεν υπάρχουν.

εχετε δικιο αναφορικα με τις ετοιμες λυσεις-δεν ειναι αυτο που επιθυμω. Απλως θελω να κατανοησω την αστρολογια. Οσο για το γαμο αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι αν θα συναντησω εναν συντροφο ζωης-οχι ο γαμος σε τυπικο και θεσμικο πλαισιο. Θα κοιταζω λοιπον τις οψεις που κανει ο Ουρανος οπως με συμβουλευσατε. Σας ευχαριστω πολυ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)