s
Σελήνη και τοκετός - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 29 of 29
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Σελήνη και τοκετός

Quote Originally Posted by Alfred View Post
    Αν παρακολουθεις την ωορρηξια σου δεν ειναι δυσκολο.Εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ετυχε στον 1ο μηνα προσπαθειας και παλι θυμαμαι την ημερομηνια συλληψης.Τωρα η δευτερη εγκυμοσυνη ηρθα στο 2ο μηνα προσπαθειας,εννοω φυσιολογικα,οχι εξωσωματικη.Και παλι παρακολουθωντας την ωορρηξια ηξερα την ημερα συλληψης.
    Quote Originally Posted by taurine View Post
    Υπαρχουν και τα τεστ ωορρηξίας στα φαρμακεία. Ετσι τουλάχιστον σιγουρεύτηκα εγώ.:bigsmile:
    Ποιες ωορρηξιες να ξεραμε τοτε ...:toung::bigsmile::nuts:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Ποιες ωορρηξιες να ξεραμε τοτε ...:toung::bigsmile::nuts:
    Τελικά ίσως να έχεις και δίκιο. Όσο λιγότερο τα ψάχνεις τόσο το καλύτερο. Δεν αγχώνεσαι κιόλας. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει:toung:

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Τελικά ίσως να έχεις και δίκιο. Όσο λιγότερο τα ψάχνεις τόσο το καλύτερο. Δεν αγχώνεσαι κιόλας. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει:toung:
    Όταν επί 6 μήνες αναρωτιόμασταν με τον άντρα μου τί δεν πάει καλά, δεν πήραμε συγκεκριμένη απάντηση.
    Οι εξετάσεις μας, άψογες. Ο τρόπος ζωής μας, πολύ υγιεινός και πολύ επιλεκτικός αναφορικά με διατροφή, άσκηση κλπ.
    Θυμάμαι ο γιατρός μας είπε πάρτε άδεια μια βδομάδα,και οχι ΑΓΧΟΣ.
    Πήρα κι ένα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο, ήταν και σελήνη στο Λιοντάρι, ανετειλλε και ο Υδροχόος και .....ήρθε στον κόσμο το ψαρακι μας, το αστερακι, μας, το γοργονακι μας!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Βρε μια λύσσα με το φύλο του παιδιού ! Ας είναι πάνω απΆ όλα γερό και ευφυές και ελάχιστα ενδιαφέρει το αν θα είναι ροζ ή γαλάζιο!

Από την άλλη έχω να πω ότι σε περιπτώσεις που το ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδί και αυτό δεν είναι κάτι που λύνεται με απλούς τρόπους διατροφής βιταμινών κτλ, αλλά θέλει επώδυνα και δραστικά μέτρα, καλό είναι να αφήνουν την φύση να κάνει την επιλογή της.
    Καμιά φορά, προκαλούμε την μοίρα μας.
    Από την άλλη, κανείς δεν ορίζει την βαθύτερη ανάγκη κανενός. Απλώς, μια πιο φιλοσοφική τοποθέτηση, ίσως οδηγεί σε καινούργια ενόραση γύρω από το θέμα.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Εγω ημουν πολυ τυχερη και οι εγκυμοσυνες μου ηρθαν αμεσως,δεν προλαβα να αγχωθω.Αλλα ξερω περιπτωσεις που οι εξετασεις ειναι καλες, δεν υπαρχει προβλημα,αλλα το παιδι δεν ερχεται.Εκει να δεις αγχος και ποσο μεγαλο ρολο παιζει το αγχος.Μπορει να λες οταν ειναι να ερθει θα ερθει αλλα οταν δεν ερχεται; θα μπεις στη διαδικασια να τα ψαξεις.

Όνομα:
    Μαρία

Tώρα θα με κάνετε να πάρω πρωί-πρωί το γυναικολόγο μου τηλ(που είναι Λέων),να τον ρωτάω πότε έγινε η σύλληψη του γιου μου.Θυμάμαι και ήταν Μάιος,αλλά ποια μέρα με τπτ.Θα το'χει περάσει αυτός στο pc του,αλλά και πάλι στο περίπου θα'ναι.Εχω σκάσει απ'την περιέργεια!

Εγω ημουν πολυ τυχερη και οι εγκυμοσυνες μου ηρθαν αμεσως,δεν προλαβα να αγχωθω.Αλλα ξερω περιπτωσεις που οι εξετασεις ειναι καλες, δεν υπαρχει προβλημα,αλλα το παιδι δεν ερχεται.Εκει να δεις αγχος και ποσο μεγαλο ρολο παιζει το αγχος.Μπορει να λες οταν ειναι να ερθει θα ερθει αλλα οταν δεν ερχεται; θα μπεις στη διαδικασια να τα ψαξεις.
    Όταν οι εξετάσεις είναι καλές τι να ψάξεις περισσότερο; Να κηνυγάς συνέχεια τις γόνιμες μέρες; Πιστεύω ότι αυτά δημιουργούν περισσότερη ένταση και άγχος με αποτέλεσμα να μην έρχεται ποτέ το παιδί. Πόσα ζευγάρια υιοθέτησαν και ύστερα ήρθε και το βιολογικό παιδί; Ή εκτός και αν καταφύγεις σε άλλες πιο δραστικές μεθόδους, εξωσωματική κ.τ.λ.

Όπως και πολλοι εκαναν εξωσωματικη και μετα το επομενο παιδι ηρθε φυσιολογικα. Δεν το εχω ζησει προσωπικα για να ξερω αλλα το εχω ζησει απο κοντα με στενη μου φιλη και καταλαβαινω..Όταν ειμαστε εξω απο το χορο τα βλεπουμε αλλιως,αλλα για ρωτα μια γυναικα που προσπαθει για πολυ καιρο να μεινει εγκυος ποσο χαλαρη μπορει να ειναι,να μην εχει αγχος και να μην κυνηγαει τις γονιμες μερες;
    Εχουμε βγει εκτος θεματος αλλα κι αυτο ειναι ενα θεμα που καιει..

Όπως και πολλοι εκαναν εξωσωματικη και μετα το επομενο παιδι ηρθε φυσιολογικα. Δεν το εχω ζησει προσωπικα για να ξερω αλλα το εχω ζησει απο κοντα με στενη μου φιλη και καταλαβαινω..Όταν ειμαστε εξω απο το χορο τα βλεπουμε αλλιως,αλλα για ρωτα μια γυναικα που προσπαθει για πολυ καιρο να μεινει εγκυος ποσο χαλαρη μπορει να ειναι,να μην εχει αγχος και να μην κυνηγαει τις γονιμες μερες;
    Εχουμε βγει εκτος θεματος αλλα κι αυτο ειναι ενα θεμα που καιει..
    Καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία που πέρασε η φίλη σου. Ο τρόπος που το αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα είναι δική της υπόθεση. Και εγώ από προσωπική εμπειρία μιλάω.

Έχεις δίκιο όμως καλύτερα να μην επεκτεινόμαστε σε αυτό το ζήτημα, γιατί όσο το σκαλίζουμε θίγουμε όλο και περισσότερες γυναίκες και ξεφεύγουμε τελείως από το θέμα μας.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)