s
Σελήνη και τοκετός - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 29
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Σελήνη και τοκετός

Και τις τρεις φορές που έμεινα έγκυος, η Σελήνη ήταν στον Καρκίνο.
    Την πρώτη φορά ήταν στον 12ο γενέθλιο οίκο και είχε φύγει από τετράγωνο με τον Ήλιο μου.
    Τη δεύτερη φορά σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο μου και την τρίτη φορά μέσα στον 1ο οίκο.
    Την πρώτη φορά απέβαλλα χωρίς να μάθω ποτέ τα φύλα των παιδιών, επομένως δεν μπορώ να σας βοηθήσω .
    Για τις άλλες δυο φορές μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, πως τα παιδιά μου είναι αγόρια.
    Το άλλο που μπορώ να σας πω καθαρά εγκυκλοπαιδικά, είναι πως σε ωριαίο με ερώτημα "είμαι έγκυος" τις περισσότερες φορές που είναι θετικό, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη (αρσενικό/θηλυκό) μαρτυρά το φύλο του παιδιού, κάτι φυσικά που αποδεικνύεται πολύ μετά και ύστερα από τους απαραίτητους υπέρηχους που υποβάλλεται η εγκυμονούσα.

Δεν το γνωριζα αυτο με τον ωροσκοπο, αν ειναι ετσι εγω που εχω ωροσκοπο καρκινο θα ηταν η σεληνη στον καρκινο την στιγμη της συλληψης μου, σας εευχαριστω για τις επισημανσεις! Οσο για την κληρονομικοτητα στην αστρολογια πιστευω ισχυει πχ εγω εχω ηλιο στους διδυμους κ η μητερα μου σεληνη στους διδυμους ο αδερφος μου επισης ηλιο στους διδυμους κ ερμη διδυμους, επισης εγω κ ο αδεφος μου εχουμε πλανητες στον καρκινο αυτος σεληνη αιγοκερω κ εγω αρη κ ο πατερας μας εχει ηλιο στον αιγοκερω που ειναι αντιθετα ζωδια!

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητή μυσπ, δεν εννοώ ότι όταν βρίσκεται η Σελήνη στον ωροσκόπο συλλαμβάνουμε παιδιά.
    Απλώς έκανα αναφορά στη δική μου περίπτωση γιατί μου έκανε εντύπωση που η Σελήνη και τις τρεις φορές ήταν στον Καρκίνο. :bigsmile:

Ολα αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα! Αλλα αφορουν υποθετω παιδια που γεννηθηκαν φυσιολογικα.Τι γινεται στις καισαρικες; Η κορη μου γεννηθηκε με καισαρικη κι εχει σεληνη και ερμη στην παρθενο και ωροσκοπο σκορπιο και φυσικα δεν διαλεξα εγω την ημερομηνια..Τωρα περιμενω το δευτερο,μουλενε μαλλον αγορι,αλλα εγω πιστευω κοριτσι,μαλλον συλληψη 7 η 8 Φεβρουαριου,δεν ξερω αλλα ανησυχω πολυ γι αυτην την εγκυμοσυνη παρολο που εχει περασει το κρισιμο διαστημα..

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητή Alfred, είτε γεννήσει με καισαρική τομή μια γυναίκα, είτε με φυσιολογικό τοκετό, το φύλο του παιδιού δεν αλλάζει κι αν θες και την προσωπική και καθαρά υποκειμενική μου άποψη, τα παιδιά γεννιούνται την ημέρα και την ώρα που "πρέπει" να γεννηθούν. Ακόμη κι αν είναι προγραμματισμένος ένας τοκετός, το παιδί θα έρθει στην ώρα που. Και στα δυο μου τα παιδιά ξεπέρασα τις προκαθορισμένες ημερομηνίες (6 ημέρες πήρα από τον 10 μήνα στο πρώτο μου παιδί και τέσσερις ημέρες στο δεύτερο ) και στις δυο γέννες οι γιατροί έδιναν άλλη ώρα γέννησης από αυτην που εκείνα "επέλεξαν" να έρθουν στον κόσμο.

Όσο για τις καισαρικές, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ενώ είχαν προκαθορισμένο ραντεβού γέννησαν άλλες ημερομηνίες, γιατί τα παιδιά "βιάζονταν" να έρθουν στον κόσμο ή γιατί κάτι απρόπτο συνέβη και ο τοκετός άργησε. Αν σκεφτούμε ότι κάθε 4 λεπτά αλλάζει η μοίρα του ωροσκόπου, λίγο να αργήσει να φτάσει ο γιατρός στην κλινική, έχει αλλάξει ο ωροσκόπος του παιδιού. Δεν έχω καταλήξει με τη σύλληψη τι συμβαίνει, εκείνο όμως που έχει παρατηρηθεί είναι πως το ζώδιο ή ο ωροσκόπος που θα πάρει ένα παιδί σχετίζεται με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο κάποιου μέλους της οικογενείας. Εγώ για παράδειγμα, με τη μητέρα μου δεν έχω κανέναν κοινό πλανήτη. Όμως έχω πάρει το ζώδιο (Κριός) της γιαγιάς μου και μάλιστα έχουμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία ενώ το ηλιακό ζώδιο (Καρκίνος)του παππού μου το πήρα ωροσκόπο. Ο πατέρας μου δε, έχει ωροσκόπο Κριό και ο μεγάλος μου ο γιος επίσης.

Για το φύλο των παιδιών...σηκώνω τα χέρια ψηλά, αφού σίγουρα θα βρεθούν πολλές γυναίκες να πουν πως το ζώδιο της Σελήνης συμπίπτει με το φύλο του παιδιού αλλά και το αντίθετο. Στην δική σου την περίπτωση πάντως η Σελήνη στις 7 και 8 Φεβρουαρίου ήταν στο αρσενικό ζώδιο του Κριού. Όσο για τις ανησυχίες σου, είναι απόλυτα φυσιολογικές. Όσο κι αν έχει παρέλθει το κρίσιμο στάδιο μιας εγκυμοσύνης, μια γυναίκα δεν σταματά ν' ανησυχεί μέχρι να ακούσει το κλάμα του μωρού της :bigsmile:.

Με το καλό να γεννήσεις

Συμφωνω απολυτα. Απλα να,στους προγραμματισμενους τοκετους,εχεις την αισθηση οτι παρεμβαινεις και δεν αφηνεις να εξελιχθουν τα πραγματα απο μονα τους..Μαλλον το εχω εισπραξει λαθος σκεπτομενη μηπως η ψυχουλα αυτη δεν ηρθε στη ζωη οταν επρεπε αλλα καποιος αλλος επελεξε το ποτε.Απο οσα μου γραφεις καταλαβαινω οτι σκεφτομαι λαθος.Προφανως ετσι επρεπε να γινει.Κι εμενα η κορη μου εχει το ζωδιο του μπαμπα της,τη σεληνη της στο δικο μου ζωδιο κι εχουμε και κοινους πλανητες. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!

Όνομα:
    Δεσποινα

Eγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ξέρει καποιος την μέρα της σύλληψης ..
    Αν ήταν 5,6,7 'η 13 κ.τλ.. του μήνα
    βρε παιδί μου κανεις ελευθερα ερωτα για να μεινεις εγκυος
    ξερουμε οτι η Σεληνη ειναι ο πιο γρήγορος πλανήτης
    πως να ξερεις ακριβως ποια στιγμη πιανεις;
    Εγω θυμαμαι τοτε οτι το σεξ ηταν οπως τα γευματα
    πρωι, μεσημερι ,βραδυ η Σεληνη ηταν πιο αργη απο μας:toung::embarrest
    ------
    Το βρισκω λιγο δυσκολο παντως αυτο με την Σεληνη
    εκτος αν προκειται για τεχνική γονιμοποίηση και για αλλες δυσκολες περιπτωσεις που πας με την μερα, την ωρα και την θερμοκρασια νομιζω...
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Αν παρακολουθεις την ωορρηξια σου δεν ειναι δυσκολο.Εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ετυχε στον 1ο μηνα προσπαθειας και παλι θυμαμαι την ημερομηνια συλληψης.Τωρα η δευτερη εγκυμοσυνη ηρθα στο 2ο μηνα προσπαθειας,εννοω φυσιολογικα,οχι εξωσωματικη.Και παλι παρακολουθωντας την ωορρηξια ηξερα την ημερα συλληψης.

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Eγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ξέρει καποιος την μέρα της σύλληψης ..
    Αν ήταν 5,6,7 'η 13 κ.τλ.. του μήνα
    βρε παιδί μου κανεις ελευθερα ερωτα για να μεινεις εγκυος
    ξερουμε οτι η Σεληνη ειναι ο πιο γρήγορος πλανήτης
    πως να ξερεις ακριβως ποια στιγμη πιανεις;
    Εγω θυμαμαι τοτε οτι το σεξ ηταν οπως τα γευματα
    πρωι, μεσημερι ,βραδυ η Σεληνη ηταν πιο αργη απο μας:toung::embarrest
    ------
    Το βρισκω λιγο δυσκολο παντως αυτο με την Σεληνη
    εκτος αν προκειται για τεχνική γονιμοποίηση και για αλλες δυσκολες περιπτωσεις που πας με την μερα, την ωρα και την θερμοκρασια νομιζω...
    Υπαρχουν και τα τεστ ωορρηξίας στα φαρμακεία. Ετσι τουλάχιστον σιγουρεύτηκα εγώ.:bigsmile:
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Είναι πολύ ωραία όλα αυτά....ειδικά στα πλαίσια εξερεύνησης της αστρολογίας...και ειδικότερα της αστρολογίας της κληρονομικότητας που και εμένα με ενδιαφέρει! Αλλά για να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένα συμπεράσματα...ή σε φαινομενικά σωστά...ρίξτε μία ματιά και σε αυτό. Η ημερομηνία και πόσο μάλλον και η ώρα της σύλληψης (γιατί χρειάζεσαι και ώρα για την θέση της Σελήνης) είναι ένα θέμα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό...εκ των (βιολογικών :toung πραγμάτων....
    Σ' ευχαριστώ που με παρέπεμψες στο σχετικό forum. Έχεις δίκιο, είναι ένα πολύπλοκο θέμα. Αλλά στην περίπτωσή μου μου έκανε εντύπωση πως η σελήνη την ημέρα της σύλληψης βρισκόταν περίπου στο ζώδιο του ωροσκόπου. Μπορείς να πεις ότι θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε κανά δυο μέρες, όμως μου φάνηκε παράξενο που η ώρα που γεννήθηκα (10 το βράδυ-θερινή) ο ωροσκόπος ήταν σε ζώδιο ή κοντά σε ζώδιο που βρισκόταν η σελήνη κατά τη σύλληψη. Μπορεί να ήταν και θέμα τύχης, ή δεν ξέρουμε αν ο χρόνος της εγκυμοσύνης μετρήθηκε σωστά. Βέβαια σ' ό,τι αφορά την μέτρηση του χρόνου η μητέρα μου έχει πολύ καλή σχέση, καταγράφει τα πάντα (αιγόκερως βλέπετε)

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)