s
Σελήνη και τοκετός
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Σελήνη και τοκετός

Παρατηρώντας τη θέση της σελήνης των ωροσκοπίων διάφορων ανθρώπων παρατήρησα ότι σχετίζεται άμεσα με το ζώδιο ή τον άξονα στον οποίο βρίσκεται η ήλιος της μητέρας τους. Π.χ. η μητέρα μου είναι αιγόκερως, εγώ έχω τη σελήνη στον αιγόκερω και η αδελφή μου τη σελήνη της στον καρκίνο. Οι γενέθλιες σελήνες μας δηλαδή βρίσκονται στον άξονα καρκίνου-αιγόκερω, εκεί που βρίσκεται και ο ήλιος της μητέρας μας. Το ίδιο παρατήρησα και για φίλους σε σχέση με τις μητέρες τους.
    Βέβαια αναφέρομαι σε μητέρες που γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό και εφόσον τους "έπιασαν οι πόνοι" και όχι όπως σήμερα που οι περισσότεροι τοκετοί γίνονται προγραμματισμένα. Η ημέρα του τοκετού έχει καμία σχέση με τη διέλευση της σελήνης; Το αναρωτήθηκα όταν η μητέρα μου μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να είχα γεννηθεί δύο μέρες πριν, θαρρείς και περίμενα να μπει η σελήνη στον αιγόκερω. Το ίδιο και η αδελφή μου γεννήθηκε πιο νωρίς, σαν να την ανάγκασε να γεννηθεί η διεύλεση της σελήνης στον καρκίνο.
    Πρέπει να φαίνεται λίγο τρελός ο συλλογισμός μου, αλλά αν το παρατηρήσει κανείς δεν είναι πολύ περίεργο;:weird:

Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Σελήνη και τοκετός

Ειναι πραγματι ετσι οπως τα λες. Αν εχεις υπομονη και ψαξεις στα αρθρα του κυριου Αρχου, θα βρεις πληροφοριες σχετικα με τα ζωδια σε μια οικογενεια.
    :bigsmile:

Κι αυτό ίσως.... Ειδικά εκεί που αναφέρεται στη διαίρεση της ανθρώπινης αύρας

http://www.myhoroscope.gr/39-%E9%ED%...a.html?garpg=5
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σας στα σχετικά άρθρα και παλιότερες συζητήσεις. Ήταν πολύ κατατοπιστικά. Ειδικά, taurin, το άρθρο που μου επισήμανες σχετικά με την αύρα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ίσως η θέση της σελήνης είναι αυτή που τελικά μας φέρνει στον κόσμο.

Επίσης, μιας και διάβασα το παλιό forum που αναφερόταν στην κληρονομικότητα, ανακάλυψα και για την δική μου οικογένεια κάτι ενδιαφέρον. Οι γονείς μου και οι δύο έχουν πλανήτες στον Αιγόκερω. Ο πατέρας μου την αφροδίτη του και η μητέρα μου τον άρη, τον ερμή και τον ήλιο της. Από τις δύο κόρες μόνο εγώ έχω τη σελήνη στον αιγόκερω, ενώ η αδελφή μου δεν έχει κανέναν πλανήτη σ αυτό το ζώδιο, ούτε τον ωροσκόπο.

Όμως και οι δύο έχουμε πλανήτες στον καρκίνο. Εγώ τον ήλιο, τον κρόνο και τον ερμή και η αδελφή μου την σελήνη της. Μάλιστα η αδελφή μου παρόλο που είναι σκορπιός εμφανίζει πολύ πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του καρκίνου απ' ότι εγώ. Αναρωτιόμουν πάντοτε γιατί εμείς οι δύο να έχουμε τόση σχέση μ αυτό το ζώδίο.

Και είδα στο ωροσκόπιο του πατέρα μου ότι ο πλούτωνας ήταν στον καρκίνο. Γεννήθηκε λίγο πριν τον πόλεμο και έχει τόσο έντονες και τραυματικές εμπειρίες από την παιδική του ηλικία που τις κουβαλάει μια ζωή (είναι και ψαράκι και μάλλον πολύ ευαίσθητος). Βέβαια δεν ξέρω και τον ωροσκόπο του, αλλά πιστεύω ότι κατά κάποιον τρόπο η θέση του πλούτωνα στον καρκίνο, αφού σημάδεψε τόσο πολύ τη ζωή του πατέρα μου με τα γεγονότα που προκάλεσε στον κόσμο κατά κάποιον τρόπο κληρονομήθηκαν και στο δικό μας ωροσκόπιο.

Αυτά. Δεν επεκτείνομαι άλλο, γιατί ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά θεωρώ ότι αυτά όταν τα ανακαλύπτει κανείς είναι συγκλονιστηκά.

Εγω διαβασα οτι την στγμη που γινεται η συλληψη του παιδιου αν το ζωδιο της σεληνης ειναι θηλυκο βγαινει κοριτσι αν ειναι αρσενικο αγορι, μελετησα μια δυο περιπτωσεις που γνωριζω κ οντως!

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Εγω διαβασα οτι την στγμη που γινεται η συλληψη του παιδιου αν το ζωδιο της σεληνης ειναι θηλυκο βγαινει κοριτσι αν ειναι αρσενικο αγορι, μελετησα μια δυο περιπτωσεις που γνωριζω κ οντως!
    Λοιπόν, μυσπ διάβασε και συ το άρθρο που μου επισήμανε παραπάνω η taurine. Η θέση που είχε η σελήνη κατά τη σύλληψη προσδιορίζει το ζώδιο του ωροσκόπου. Το υπολόγισα και γω και όντως γυρνώντας εννιά μήνες και δύο μέρες πριν την ημερομηνία της γέννησής μου η σελήνη βρισκόταν στον υδροχόο. Μάντεψε τι ωροσκόπο έχω: υδροχόο φυσικά!

Είναι πολύ ωραία όλα αυτά....ειδικά στα πλαίσια εξερεύνησης της αστρολογίας...και ειδικότερα της αστρολογίας της κληρονομικότητας που και εμένα με ενδιαφέρει! Αλλά για να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένα συμπεράσματα...ή σε φαινομενικά σωστά...ρίξτε μία ματιά και σε αυτό. Η ημερομηνία και πόσο μάλλον και η ώρα της σύλληψης (γιατί χρειάζεσαι και ώρα για την θέση της Σελήνης) είναι ένα θέμα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό...εκ των (βιολογικών :toung πραγμάτων....
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Είναι πολύ ωραία όλα αυτά....ειδικά στα πλαίσια εξερεύνησης της αστρολογίας...και ειδικότερα της αστρολογίας της κληρονομικότητας που και εμένα με ενδιαφέρει! Αλλά για να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένα συμπεράσματα...ή σε φαινομενικά σωστά...ρίξτε μία ματιά και σε αυτό. Η ημερομηνία και πόσο μάλλον και η ώρα της σύλληψης (γιατί χρειάζεσαι και ώρα για την θέση της Σελήνης) είναι ένα θέμα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό...εκ των (βιολογικών :toung πραγμάτων....
    Γνωρίζοντας την ημερομηνία και ώρα σύλληψης της κόρης μου (είχα θεματάκι ), η θέση της σελήνης ήταν στο Λιοντάρι, και ανέτειλλε ο υδροχόος.
    Η μικρή μου γεννήθηκε φυσιολογικά μια Κυριακή, 6 μέρες πριν από την ημερομηνία που είχε υπολογίσει ο γιατρός, με τη σελήνη της στον Υδροχόο και ωροσκόπο στο Λιοντάρι!
    Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, βγήκε σωστό το πείραμα του Λίο!:bigsmile:
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπερα σας! Αυτο ισχυει τελικα; Μαλλον δεν ειναι τοσο απλο.Εχω προσφατα ξεκινησει να διαβαζω αστρολογια και γνωριζω ακομα λιγα.Εχω γεννηθει 12-09-83 στις 22.40μμ. Προσπαθω να καταλαβω απο το χαρτη το φυλο των παιδιων μου.Απο οσο καταλαβαινω μαλλον 2 παιδια,κοριτσια. Μπορει να βοηθησει κανεις;

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)