- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
Thread: Ανάλυση χάρτη
-
17-04-2006, 12:17 PM #11
Re: Ανάλυση χάρτη
Όσον αφορά τις όψεις:
Σύνοδος Άρη - Ουρανού στον 7ο οίκο στον Σκορπιό και τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού
Ουρανός: ανεξάρτητος, διασπαστικός, ανατρεπτικός.
Ο Άρης σου βρίσκεται στον Σκορπιό που σημαίνει ότι (πιθανά) σου αρέσουν οι δυναμικοί άνδρες, με την δική τους προσωπικότητα, κτητικοί (με μέτρο), λίγο ζηλιάρηδες (που δείχνουν τον θαμασμό τους) ίσα για να αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας, επιβλητικοί και πιστοί.
Εσύ είσαι απαιτητική, γενναιόδωρη, υπερήφανη (κάποιες φορές), όταν αγαπάς ... αγαπάς με την καρδιά και απαιτείς τα ίδια και από τον σύντροφο, όμως δεν θέλεις να σε καταπιέζει και να σε πνίγει, γιατί εάν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα βγει ο Ουρανός και θα θέλεις να φύγεις, "να αναπνεύσεις".
Χρειάζεται υπομονή και συζήτηση.
-
18-04-2006, 01:27 PM #12
Ιουλία , μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά που γράφεις και σ'ευχαριστώ που ασχολείσαι :smile1: Όλα όσα διαβάζω είναι ακριβώς ότι είμαι πραγματικά !! Φαίνομαι δύσκολη στις σχέσεις ε?!
Αν δεν ρωτάω πολλά και αν έχεις χρόνο , θα ήθελα να μάθω σε ποιον οίκο κοιτάμε να δούμε αν υπάρχει γάμος (και αν υπάρχει, φαίνεται κάπως αν είναι ένας ή παραπάνω , ή έστω αν υπάρχει μεν γάμος αλλά υπάρχει και διαζύγιο?!)
Και κάτι άλλο όσον αφορά τα επαγγελματικά.. που φαίνεται ο τομέας που εργαζόμαστε ? πχ. αν δουλεύω σε νοσοκομείο θα έχω ιχθείς στον 6ο οίκο ?
-
18-04-2006, 01:46 PM #13
Originally Posted by Baileys
Όσον αφορά το θέμα του γάμου - κυρίως κοιτάμε τον 7ο οίκο και τις δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη. Για την πιθανότητα διαζυγίου υπάρχει ένα συγκεκριμένο άρθρο που δεν μπορώ να το βρω. Μόλις το βρω θα σου το βάλω!!! Θα το κοιτάξω αλλά - επειδή δεν είμαι αστρολόγος και μαθαίνω και εγώ - δεν θέλω να πω κάτι που δεν ισχύει. (καταλαβαίνεις φαντάζομαι).
Το θέμα της καθημερινής εργασίας είναι ο 6ος, αλλά σπουδές και κοινωνική & επαγγελματική καταξίωση νομίζω ότι είναι ο 10ος. (εάν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με).
Φιλιά
-
18-04-2006, 01:50 PM #14
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
18-04-2006, 03:04 PM #15
Για τον Ωροσκόπο: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου
& εδώ Σχέση Ηλίου Ωροσκόπου
Για την Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (η οποία είναι στον Ζυγό), εδώ:
Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα
Όσον αφορά την Σελήνη, μπορείς να δεις εδώ:
Φεγγαράκι μου λαμπρό... φέγγε μου να περπατώ!
Η Σελήνη σου κάνει όψεις με:
Σελήνη Τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Χρειάζεται προσοχή γιατί πολύ συχνά απομονώνονται οι άνθρωποι με την σελήνη στους Ιχθείς και ο Ποσειδώνας (ο πλανήτης του θολού και του ονειρικού) πιθανά να τους κάνει να μην βλέπουν καθαρά κάποια πράγματα ή να τα βλέπουν με το δικό τους πρίσμα. Δλδ. να ζουν στον δικό τους κόσμο.
Σελήνη τρίγωνο με Ουρανο:
Ο Ουρανός είναι ανεξάρτητος και διασπαστικός και λόγω του ότι η Σελήνη όπως είπαμε τείνει προς την απομόνωση, πιθανά να περάσει τα όρια. Μπορεί όμως να λειτουργήσει και θετικά μιας και είναι τρίγωνο και οι πλανήτες λειτουργούν θετικά μεταξύ τους.
Αυτά προς το παρόν.
-
23-04-2006, 09:31 PM #16
Ιουλία και roadrunner Χρόνια Πολλά !! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Διάβασα το άρθρο περί διαζυγίου ..δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά σα να μου φαίνεται ότι είμαι επιρρεπής ?! (με τα λίγα που ξέρω!) Δεν κατάλαβα αυτά τα 2 σημεία καθόλου :
- Η ακμή του 7ου σε διπλό ζώδιο συνήθως δηλώνει και δεύτερο γάμο!
- Αν στον 7ο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ζώδιο συνήθως έχουμε και δεύτερο γάμο ο οποίος μάλιστα εμπεριεχόμενος περιγράφει και το προφίλ του δεύτερου συζύγου!
Στο δικό μου χάρτη ο 7ος οίκος πέφτει στο ζώδιο του Σκορπιού , σωστά?
Επίσης έχω και ουρανό εκεί
-
24-04-2006, 01:02 AM #17
Διάβασα το άρθρο περί "διαζυγίου", και μια κι έχω ένα, κοίταξα το χάρτη μου για επαληθεύσεις:
1. Αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού
2. Σελήνη σε διπλό ζώδιο - Ιχθύες
Υπάρχει αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, αν και στο άρθρο λέει για τετράγωνο.
Επίσης, όταν ο γάμος μου πήρε την κάτω βόλτα, ο Κρόνος ήταν στον Κριό (εκεί έχω τον ήλιο), κυβερνήτης του 7ου είναι ο Κρόνος (Αιγόκαιρος) κι ο πρώην σύζυγος ήταν Αιγόκαιρος.
-
25-04-2006, 10:27 AM #18
Καλημέρα και Χρόνια πολλά,
Η ακμή του 7ου οίκου σου είναι στον Ζυγό και είναι σε διπλό ζώδιο. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι οπως και δήποτε θα κάνεις και δεύτερο γάμο.
Φιλικά
Ιουλία
-
25-04-2006, 10:34 AM #19
Originally Posted by nora
ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξεις ένα νέο θέμα - ρωτώντας αυτό που θέλεις - για να μην μπερδευτούμε, μιας και σε αυτό το θέμα γίνεται ανάλυση του χάρτη της bailleys.
Σε ευχαριστώ πολύ
Ιουλία
(Υ.Γ.: Χρόνια πολλά & Χριστός Ανέστη)
-
25-04-2006, 11:01 AM #20
Αγαπητή μου Baileys,
το οτι αναγνωρίζεις κάποια σημεία που αναφέρονται στο άρθρο περί διαζυγίου,δεν σημαίνει απαραιτήτως οτι οι τάσεις θα επαληθευτουν.Στο χέρι σου ειναι να εντοπίσεις τα σημεια του χαρακτήρα σου που χρειάζονται "βελτίωση" και να ξεπεράσεις κάθε τυχόν εμπόδιο!
Σημαντικό σημειο επισης ειναι ο συναστριακός χάρτης.Αν βρεθεί με απλά λογια ο κατάλληλος άνθρωπος,μπορεί να σου βγάλει τον καλύτερο σου εαυτό και να μετράσει τις τάσεις σου για ανεξαρτησία με σωστους χειρισμους!
Στο δια τάυτα.
Η αποψή μου:Ο Ουρανος,καλοτοποθετημενος απο αποψη ζωδιου(Σκορπιος) που θεωρείται πλανήτης της "διασπασης"ειναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου(Αρης επισης καλοτοποθετημενος ζωδιακα)-θετικό σημειο-δλδ ο δυναμισμος,πρωτοτυπια και η ανεξαρτησία σου εκφράζονται με αρμονικό τρόπο και δειχνουν επισης μια τάση σου για να βρεις σύντροφο μεν με χαρακτηριστικά Ζυγού (ακμή 7ου)αλλα και Ουρανου-πιθανόν γνωριμία μέσω συλλογων,φίλων,ομάδων;-(ανεξαρτητο,εκκεντρικό) και να εκφράζεται σαν άντρας(Αρης) με Σκορπισιο τρόπο.
Αλλα υπαρχει τετράγωνο τους με την Αφροδίτη.Εδώ νομίζω οτι πρέπει να προσέξεις το πώς εκφράζεσαι εσυ΄σαν γυναίκα.Δλδ,μια και η Αφροδίτη ειναι στον Λέοντα(φωτιά) εκφράζεσαι κάπως υπερβολικά,ίσως με απόλυτο,ή "ηγεμονικό"τρόπο απέναντι στους συντρόφους σου;;Θέτεις εαυτόν σε ένα βάθρο θεωρώντας τους "λιγους,κατώτερους" ή μαλλον δεν το πιστέυεις ακριβώς(Σεληνη στους Ιχθείς) ,αλλα απο άμυνα εκφράζεσαι έτσι;Λέω εγω τώρα!:blink:
Πάντως και παλι προσωπική αποψη,η σύνοδος του Ηλιου σου με τον Κρόνο,πέρα απο τις όποια πειθαρχία επιβαλλει,είναι ένα "δωρο"που θα είναι κρίμα να αφήσεις ανεκμετάλλευτο!
Διαβασε το 'αρθρο για τις ηλιακες συνόδους!
Αυτά απο μένα!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.