s
Το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24
    Όνομα:
    Φυλλένια

Re: Το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας

Συμφωνώ μαζί σας κα Σίμου.
    Όταν η ψυχή έχει ωριμάσει για να δεχθεί. Αλλιώς θα περιμένει την δική της ώρα. Και αυτό μπορεί να είναι "απόλυτο" και εποικοδομητικό.
    Πράγματι, η πλειοψηφία των επαγγελματιών στις συναντήσεις τους με τους πελάτες δεν δίνουν την απαραίτητη βαρύτητα, για να μην πω καθόλου, στην εσωτερική και μεταφυσική προσέγγιση του γενέθλιου χάρτη. Επιμένουν στην πρόβλεψη για να καθησυχάσουν την αγωνία του πελάτη. Θα έπρεπε όμως να τον προωθούν σ' αυτή την κατεύθυνση. Είναι πολύ σημαντικό και για τον πελάτη και για το γόητρο της αστρολογίας.

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

καλησπερα σας απο το νεοτερο μελος εδω! Συγχαρητηρια για το site κ για το επιπεδο της κουβεντουλας.SORRY για το κειμενο χωρις τονουσ αλλα εχς συνιιθισει στα greeklish να γραφω... keep up the good work!!!

Όνομα:
    Αντωνία

Καλημερίζω τα μέλη αυτής της όμορφης από ότι κατάλαβα παρέας. ΤΑΚΗ μην χαίρεσαι για την .... νεότητα (λέω με χαμόγελο πάντα) , πήρα την θέση σου, όπως εύχομαι κι ελπίζω να πάρουν και την δική μου , οι επόμενοι . Είναι πολύ ευχάριστο να αυγατεύει μια τέτοια παρέα, έτσι δεν είναι??. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω ,εδώ μέσα, κατάλαβα ότι είστε όλοι αρχικά και περισσότερο από όλα λάτρεις της γνώσης, αυτό ακριβώς που αισθάνομαι ότι είμαι κι εγώ...δεν μ΄ερέσει να προλέω, μα ήδη μπήκατε στην καρδιά μου, και αισθάνομαι από την μια τυχερή που σας <<ανακάλυψα>>... και από την άλλη απορώ.. Απορώ, γιατί ως τώρα νόμιζα ότι είχα μπεί σε όλες τις ελληνικές σελίδες αστρολογίας. Δεν χρειάζεται πολύ, για να καταλάβει πως η δουλειά σας ξεχωρίζει, και εκπλήσει ευχάριστα. Πιστεύω στην αστρολογία, είναι ζωντανή , αληθινή,
    και προπαντώς αιώνια....γιαυτό και δεν έχει τέλος η γνώση της...Ενα τέλος βέβαια πρέπει να μπεί, σε αυτούς που την υπεραπλουστεύουν, πυροβολόντας την...Ευτυχώς όμως που η γνώση δεν σκοτώνεται.....απλά, έτσι όπως <<βγαίνει>> έξω, με αυτήν την σφραγίδα του ευτελούς, δύσκολα πείθει για την αξία της. Είναι κάτι σαν...αγκινάρα να πω???...που πρέπει να ακριβοπληρώσεις, να μαυρίσεις χέρια, να καθαρίσεις, να πετάξεις ό,τι άχρηστο, για να καταλήξεις να γευτείς την υπέροχη κατά τα άλλα αγκιναρούλα.
    Σας άνοιξα την όρεξη μήπως???
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    Αντωνία

Όνομα:
    ΑΚΗΣ

Αγαπητε φιλε. Πολυ καλη η απορια σου και θεωρω πως ειναι ευλογη κατα την ταπεινη μου αποψη. Πιστευω πως εχουμε καλους αστρολογους εδω στην Ελλαδα , αρκετα δυσαναλογα σε ποσοστο σε σχεση με την φτωχη βιβλιογραφια. Το μειωνεκτημα ειναι πως απλα καποιοι εχουν πιασει ΄΄ποστο΄΄ στα τελεβιζια και μιλουν χωρις να λενε στην ουσια τιποτα. Η Ελλαδα εχει αρκετα καλους αστρολογους που προσπαθουν για το καλυτερο. Απλα η απουσια μιας σωστης οργανωσης οπου οι Ελληνες αστρολογοι θα εχουν μια κοινη βαση δδομενων προκειμενου οι νεωτεροι να βρουν πιο ΄΄ στρωμενο΄΄ δρομο!!! Πιστευω πως εχουμε αρκετα ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ στο χωρο της Αστρολογιας , εδω στην Ελλαδα. Ανθρωπους τους οποιους δεν τους γνωριζω προσωπικα αλλα που ΄΄ φροντισαν΄΄ για την Αστρολογικη μου ενηλικιωση, μεσα απο τα βιβλια τους. Μετα απο παραμονη 2 1/2 ετων στο εξωτερικο σου λεω πως εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις διασημων ξενων αστρολογων οι Ελληνες ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

Όνομα:
    Φυλλένια

Επιτέλους και μια αισιόδοξη θέση για την ελληνική αστρολογία.
    Υπήρξε μια αντιπαράθεση σ' αυτό το χώρο σχετικά με την ελληνική παρουσία στο εξωτερικό και την δυναμική της. Το ατύχημα είναι πως δεν θίχτηκε από τους κατηγόρους της, η παρουσία της στον ελληνικό χώρο. Ισοπεδώθηκε εντελώς!
    Στο ίδιο σακί τα ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ (όπως λες) οι τηλε-persones του είδους και οι κακοί επαγγελματίες.
    Φυσικά και πρέπει να γίνουν πάρα πολλά, αλίμονο αν είχαν γίνει όλα, πάντα πρέπει να υπάρχουν ορίζοντες και φρέσκιες ιδέες. Η ανανέωση είναι το αιώνιο ζητούμενο σε όλα τα ανθρώπινα ζητήματα.

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    ΑΚΗΣ

Ποτε δεν πιστευα πως οι tele- persones οπως χαρακτηριστικα αναφερεις , Φυλλενια, οτι ειναι ιερα τερατα . Αλλα κατα την γνωμη μου ο Π.Καραμηνας , η Θεοδωρα Ντακου ,αλλα και αλλοι πολλοι ειναι εκτος πρωτης γραμμης και για αυτο η Αστρολογια εχει παρει τον κατηφορο που εχει παρει. Σου αρεσει να βλεπεις τον καθενα ΄΄χαρτορικτρα΄΄να το παιζει αστρολογος? Για αυτο και λεω να κανουμε μια οργανωση ολοι μαζι σε στυλ A.F.A ή ISAR για να εχουμε μια φωνη σωστη προς τα εξω. Δεν λεω να αναλαβω προεδριες και αλλα τετοια χαζα αλλα τα ιερα τερατα , δηλαδη αυτοι που εχουν ΄΄αναθρεψει΄΄ πνευματικα τους Αστρολογους της Ελλαδας να αναλαβουν τα ηνια για να παψει ο καθενας να δηλωνει Αστρολογος. Και πραγματικα σου λεω οτι εχουμε μεγαλους αστρολογους που δεν εχου να ζηλεψουν τιποτα απο τα πρωτα ονοματα του εξωτερικου. Τωρα οσον αφορα τις TV persones ξερουμε ολοι πολυ καλα πως μπαινουν στα καναλια. Αλλα τουλαχιστον για μενα θα εκφερω μια ρηση του Βουδα που με εκφραζει : Καλυτερα να ζεις σαν σπασμενο διαμαντι παρα σαν καλοδιατηρημενι κιουπι!!
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

Όνομα:
    Φυλλένια

Παρανόηση.... ένα σημείο στίξης, δαίμων του τυπογραφείου...

Στο ίδιο σακί, τα Ιερά τέρατα, οι τηλε-περσόνες και οι επαγγελματίες (3 το σύνολο)... Δυστυχώς, αυτή την εικόνα έδωσε, πάνω κάτω, κάποιος.

Φυλλένια

Έξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το συγκεκριμένο θέμα που έβαλε ο paranatelon και η κατάσταση της Ελληνικής αστρολογίας όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί αλλά μάλλον έχει χειροτερέψει - αφού έχουν μπει στο χώρο ακόμη περισσότεροι άνθρωποι του μπαγιόκου "γιατί είναι πολλά τα λεφτά ¶ρη"! Ούτε ομοσπονδία έχει ίδρυθεί ούτε τίποτα! Παρόλα τα μεγαλόσχημα λόγια των υπόλοιπων που έγραψαν σε αυτό το θέμα - περί "εσωτερικότητας" και περί "Μεγάλων αστρολόγων" που έχουμε στην Ελλάδα - την Ελληνική αστρολογία την εκμεταλλεύτηκαν ΠΟΛΛΟΙ για να γεμίσουν της τσέπες τους αλλά ουσιαστικά κανείς από αυτούς δεν έβαλε ένα χεράκι να πάει η Ελληνική αστρολογία λιγάκι παραπάνω...ο καθένας την "παρτούλα" του - λέγοντας μάλιστα και μεγαλόσχημα λόγια, για να δικαιολογείται και να μη φαίνεται το πόσο πολύ κοιτάει την "παρτούλα" του...

Όνομα:
    Γιώργος

Να κάνω και εγώ μια συντομότατη σκέψη.

- Τι εννοούμε λέγοντας "το επίπεδο" ; το να γνωρίζει όλος ο κόσμος δλδ την αστρολογία και το πως λειτουργεί; κατά την γνώμη μου δεν πρέπει, γιατί η αστρολογία θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της γοητείας της. Η αστρολογία εμπεριέχει ως έννοια και ως κοινωνική τέχνη και τεχνική - με ποιητική άδεια οι λέξεις - την οποία απ'ότι φαίνεται ολίγοι γνωρίζουν. Έπειτα μπορεί να μην θέλει κανείς να εντρυφήσει ή να θέλει να ακούει πιο πολύ παρά να ψάχνει (καλή ώρα όπως η αφεντιά μου)
    - Κατά δεύτερο λόγο αναρωτιέμαι/όμαστε κατά πόσο είναι έτοιμος κάποιος να δεχθεί όλη αυτήν την ενέργεια των άστρων, αναλογιζόμενοι όλοι εμείς το περιβάλλον που γεννιέται κάποιος, π.χ σε ένα α' περιβάλλον να διδάσκεται κάποιος ότι όλα αυτά είναι μαγικά ή ανούσια κτλ και επιπλέον την ιεράρχηση των αναγκών, π.χ κάποιος αγωνίζεται για επιβίωση και δεν έχει χρόνο για κάτι επιπλέον. Εξάλλου το τελευταίο ενισχύεται , ότι όλες αυτές οι τέχνες και τεχνικές αναπτύχθηκαν όταν ο άνθρωπος "έλυσε" το βιοποριστικό του και είχε την τάση να δημιουργήσει πολιτισμό (κατά την γνώμη μου είναι τάση ο πολιτισμός, μετά την εξασφάλιση της επιβίωσης).
    - Και τέλος θα αναλογιστούμε και το ποιοτικό μέρος , το πόσο δηλαδή ευσυνείδητος είναι ο αστρολόγος με το επάγγελμά του - το αποδέχομαι προσωπικά ως επάγγελμα - δεν έχει κάτι ολιγότερο από αυτό του αρχιτέκτονος και τον τρόπο με τον οποίο συνεισφέρει στην εξέλιξη - προσοχή στην λέξη , καθότι απ 'όσα συζητάμε κάθε φορά την εξέλιξη και την άνοδο ψάχνουμε.

Εύχομαι να μην είμαι εκτός θέματος , αυτά μου ήρθαν στον νου και αυτά είπα! Και να μην σας κούρασα

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by pitilis View Post
    Έξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το συγκεκριμένο θέμα που έβαλε ο paranatelon και η κατάσταση της Ελληνικής αστρολογίας όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί αλλά μάλλον έχει χειροτερέψει - αφού έχουν μπει στο χώρο ακόμη περισσότεροι άνθρωποι του μπαγιόκου "γιατί είναι πολλά τα λεφτά ¶ρη"! Ούτε ομοσπονδία έχει ίδρυθεί ούτε τίποτα! Παρόλα τα μεγαλόσχημα λόγια των υπόλοιπων που έγραψαν σε αυτό το θέμα - περί "εσωτερικότητας" και περί "Μεγάλων αστρολόγων" που έχουμε στην Ελλάδα - την Ελληνική αστρολογία την εκμεταλλεύτηκαν ΠΟΛΛΟΙ για να γεμίσουν της τσέπες τους αλλά ουσιαστικά κανείς από αυτούς δεν έβαλε ένα χεράκι να πάει η Ελληνική αστρολογία λιγάκι παραπάνω...ο καθένας την "παρτούλα" του - λέγοντας μάλιστα και μεγαλόσχημα λόγια, για να δικαιολογείται και να μη φαίνεται το πόσο πολύ κοιτάει την "παρτούλα" του...
    Από όλα όσα έγραψες φίλε μου, δεν καταλαβαίνω τι σε εξοργίζει ή σε εντυπωσιάζει.
    Όταν πας σε δημόσιο νοσοκομείο και ο γιατρός θέλει φακελάκι για να σε θεραπεύσει, σε ποιο κόσμο ζεις ώστε να περιμένεις να μην στήνονται πρόχειρα μαγαζάκια γύρω από την αστρολογία;
    Τα πάντα σε αυτό τον κόσμο διέπονται από τον νόμο του κέρδους και νομίζω πως με τέτοια κρίση που διέρχεται ο κόσμος και με τόσα σοβαρότατα προβλήματα σε παγκόσμια κλίμακα, διαπράττουμε ύβρη με το να ανασύρουμε από την αφάνεια τα άλυτα θέματα της ακέφαλης Ελληνικής αστρολογίας.

Τέλος, κάθε χώρα έχει την αστρολογία που της αξίζει και τους αντίστοιχους αστρολόγους της.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)