- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 80
Thread: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα
-
30-05-2011, 03:30 AM #31
Re: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα
Κατια, να επιμεινω λιγο και στην οψη ερμη-πλουτωνα για το κολλημα? Κυριως τετραγωνο?
Ειναι σαν να μην μπορει να φυγει το μυαλο απ τα ιδια και τα ιδια.:bigsmile:
-
30-05-2011, 03:34 AM #32
-
30-05-2011, 03:35 AM #33
-
30-05-2011, 03:40 AM #34
-
30-05-2011, 06:47 AM #35
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Αυτό που ήθελα να διευκρινίσω, το διευκρίνισα. Όταν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις γνώσεις σου το παραμικρό μπορεί να σε μπερδέψει και εγώ ότι έχω μάθει, το έχω μάθει μόνος μου. Εύκολα ταράζομαι! Είναι και η εποχή τέτοια.
Και είμαι και Σκορπιός. Τι να πουν οι άλλοι;
-
30-05-2011, 06:55 AM #36
-
30-05-2011, 11:04 AM #37
Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά :bigsmile:.
Κάτια μου, τώρα είδα ότι μου πέταξες το μπαλάκι.
Αν και έχουμε ξεφύγει από το αρχικό ποστ και το τετράγωνο του Ποσειδώνα, η σύνοδος του Ερμή/Πλούτωνα μας παραπέμπει σ' αυτό που λες. Στη σκέψη και στον τρόπο αντίληψης. Θα μπορούσε για παράδειγμα, κάποιος να έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά από τον πρώην σύντροφο αλλά διαρκώς να ψάχνει να βρει, γιατί του είπε εκείνο, γιατί του είπε το άλλο, μήπως εννούσε κάτι άλλο πολύ βαθύτερο από αυτό που κατάλαβε, μήπως έκρυβε κάτι; Ας μην ξεχνάμε πως ο Πλούτωνας δεν φοβάται να "σκάψει" προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποκτήσει βαθύτερη γνώση. Στην περίπτωση της Έφης, όντως υπάρχει περισσότερη έμφαση εξαιτίας του Ερμή που είναι χορηγός του Ήλιου της.
Την Καλημέρα μου κι ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο αρχικό θέμα πριν η διαχείριση βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μας ανακοινώσει πως θα μας "φυλακίσει" στη μαύρη τρύπα.
-
30-05-2011, 01:53 PM #38
Κάτια, υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου το οποίο και λατρεύω, μέχρι τέλους. Ειναι η αδελφή μου. Διδυμίνα με ωρ. Ιχθύ. Γεννήθηκε με ακριβή αντίθεση Ήλιο-Ποσειδώνα, ακριβώς επάνω στις ακμές του άξονα 4/10. Ενα πλάσμα υπερευαίσθητο, με τον χαρακτηριστικό δυισμό και χιούμορ του Ερμή αλλά και την εσωστρέφεια των υδάτινων σχηματισμών.
Όσο σοφές και οξυδερκείς έχουν αποδειχθεί οι επιλογές της στα επαγγελματικά της, άλλο τόσο καταστροφικές και τραγικά λανθασμένες οι επιλογές της στα συναισθηματικά της. Ακριβώς όπως το περιέγραψες πιο πριν. Ο Ποσειδώνας είναι εκεί και ΔΕΝ τον βλέπει!
Το χειρότερο είναι πως όσο κι αν προσπαθώ να είμαι κοντά της και να της ρίξω λίγο "φως" στο μονοπάτι της, τόσο πιστεύει πως πράττει σωστά. Όταν όμως έρχεται η ώρα να μου πεί όλα όσα "έπαθε", είναι η χειρότερή μου. Πες μου εσύ τί να της πω? "Σου τα έλεγα εγώ", κλπ κλπ? Το σιχαίνομαι αυτό!
Τρέμω την ώρα, μετα από λίγα χρόνια που ο Ποσειδώνας θα κάνει όψη τετραγώνου με τη γενέθλια αντίθεσή της... Εκεί τί θα κάνω, και πως θα προλάβω καταστάσεις?
"Εδω σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα "Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
30-05-2011, 02:40 PM #39
καλημερα σας ! εχω Ποσειδώνα Τετράγωνο Σελήνη κ Ποσειδώνας Τετράγωνο Αφροδίτη
κ τα πραματα δεν πανε ποτε καλα στις σχεσεις μου.Δεν ξερω αν χρειαζετε να σας πω...περισοτερα.αλλα τα πραματα δεν πανε καθολου καλα...
ποτε δεν πηγαν...κατι πρεπι να κανω να σταματησουν να με εκμεταλλεύονται.στις αρχες μπενω σε παραμυθια κ μετα γινονται εφιαλτες...... μια ζωη η ιδια ιστορια ¨(
-
30-05-2011, 02:46 PM #40
Ευτυχως δεν εχω τετοια συνοδο Τινα μου.
Ακαδημαικα αναφερω ομως , οτι πριν μερικους μηνες, ο διελαυνων Πλουτωνας εκανε τετραγωνο με τον γενεθλιο Ερμη. Ναι επιασα τον εαυτο μου να κολλαει σε διαφορες σκεψεις, υπερβολικες ακομη και για ενα παρθενο. Σε μερικα χρονια θα τετραγωνισει και την γενεθλια σεληνη
Βοηθεια μου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.