s
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 80

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα

Καλησπέρα σε όλους!!

Διάβασα πριν καιρό σε ένα βιβλίο διελεύσεων, πως το τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον γενέθλιο, το οποίο γίνεται σε ηλικία περίπου 40+ προκαλεί αυταπάτες και πλάνες στη ζωή του ατόμου.
    Το ερώτημά μου λοιπόν είναι ,επειδη διανύω την περίοδο αυτή με τετράγωνο ακριβείας, πως είναι δυνατόν να συνειδητοποιώ ΤΩΡΑ, πως έπεσα σε πλάνη, ένα χρόνο πριν, όταν ο Ποσειδώνας έκανε τετράγωνο με τον Δία.Στον γενέθλιο οι δυό τους βρίσκονται σε σύνοδο στον 12ο(Δίας 26 Σκορπιού και Ποσειδωνας 0ο Τοξοτη).Είναι δυνατόν ο πλανήτης αυτός, αφού πλάθει ψεύτικους κόσμους στο μυαλό, να οδηγεί τελικά σε συνειδητοποίηση λαθών, αντί να προκαλεί νέα;

Ευχαριστώ!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα

Χωρις να θελω να σου προκαλεσω απογοητευση, θα ελεγα να περιμενεις ν απομακρυνθει ο διελαυνων Ποσειδωνας κατα 1ο τουλαχιστον, απο το τετραγωνο με τον γενεθλιο και μετα να εκτιμησεις τ αποτελεσματα της οψης.

Για το τεραγωνο του Ποσειδωνα με το Δια, θα ελεγα, ατι αφου ενεργοποιηθηκε η γενεθλια συνοδος Δια-Ποσειδωνα, εφερε την εξαπατηση και τα λαθη που ειπες. Δεδομενου οτι συμμετειχε ο επεκτατικος Διας, ισως και περισσοτερα απ οτι φανταζοσουν.

Quote Originally Posted by Lilapause View Post
    Καλησπέρα σε όλους!!

Διάβασα πριν καιρό σε ένα βιβλίο διελεύσεων, πως το τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον γενέθλιο, το οποίο γίνεται σε ηλικία περίπου 40+ προκαλεί αυταπάτες και πλάνες στη ζωή του ατόμου.
    Το ερώτημά μου λοιπόν είναι ,επειδη διανύω την περίοδο αυτή με τετράγωνο ακριβείας, πως είναι δυνατόν να συνειδητοποιώ ΤΩΡΑ, πως έπεσα σε πλάνη, ένα χρόνο πριν, όταν ο Ποσειδώνας έκανε τετράγωνο με τον Δία.Στον γενέθλιο οι δυό τους βρίσκονται σε σύνοδο στον 12ο(Δίας 26 Σκορπιού και Ποσειδωνας 0ο Τοξοτη).Είναι δυνατόν ο πλανήτης αυτός, αφού πλάθει ψεύτικους κόσμους στο μυαλό, να οδηγεί τελικά σε συνειδητοποίηση λαθών, αντί να προκαλεί νέα;

Ευχαριστώ!!
    Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...%ED%E1%F2.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ο τράνζιτ Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο μπορεί να φέρει αυταπάτη ή πλάνη αλλά μπορεί να φέρει και διάλυση μιας αυταπάτης ή πλάνης.

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Ο τράνζιτ Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο μπορεί να φέρει αυταπάτη ή πλάνη αλλά μπορεί να φέρει και διάλυση μιας αυταπάτης ή πλάνης.
    Σε ποια περίπτωση πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει την διάλυση μιας αυταπάτης; Εννοώ ποιες γενέθλιες θέσεις θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν προκαλώντας ένα τέτοιο θετικό αποτέλεσμα αντί για αρνητικό;
    Για να γίνω ποιο σαφής θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Αν κάποιος έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνα και ο τράνζιτ Ποσειδώνας ενεργοποιεί αυτή την γενέθλια θέση, θα μπορούσε να φέρει το τέλος μιας ψευδαίσθησης αν ας πούμε δέχεται ταυτόχρονα και μια όψη Κρόνου;

Όνομα:
    Τίνα

Ανδρόνικε ρωτάς την Κοραλλία και κανονικά εκείνη θα έπρεπε να σου απαντήσει όμως διαβάζοντας το ποστ σου, δε μπόρεσα να αντισταθώ.
    Μα ακριβώς με περιγράφεις;;
    Η Σελήνη μου βρίσκεται στις 29 μοίρες του Υδροχόου και σχηματίζει ασύμβατο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον Τοξότη.
    Όλη αυτή την περίοδο ο Ποσειδώνας από διέλευση της έχει αλλάξει τα φώτα για να περάσει στους Ιχθείς και να σχηματίσει τέτράγωνο με το γενέθλιο Ποσειδώνα μιας και ανήκω στη γενιά των 40 και κάτι.
    Ο Κρόνος φρόντισε ήδη να ωριμάσει τον Ήλιο μου και επειδή τελειωσε το πέρασμα του από εκεί, "αποφάσισε" να κάνει παρέα στον ωροσκόπο μου (Καρκίνος).

Καθαρά βιωματικά θα σου πω, πως από τη μία παραπλάνηση πέφτω στην άλλη και από το ένα λάθος στο άλλο.
    Πόσο ακριβά τα πληρώνω;;
    Πανάκριβα θα έλεγα, πολλές φορές περισσότερο κι από όσο πρέπει.
    Συνειδητοποιήσεις, εξίσου πολλές και ναι, κάποιες πλάνες όπως πολύ εύστοχα έγραψε η Κοραλλία, διαλύονται για να δημιουργηθούν εκ νέου και εκ νέου να της πληρώσω.
    Βέβαια μην φανταστείς πως είμαι το αγαθό θύμα του Ποσειδώνα γιατί οι συνειδητοποιήσεις δεν έρχονται μόνο από τον Κρόνο αλλά κι από τον Πλούτωνα που τετραγωνίζει τον Ήλιο μου και που τα τελευταία χρόνια, είναι σχεδόν αχώριστοι .
    Μια σκληρότητα όσο να ναι, τη βγάζω.
    Θεωρώ όμως πως τα πραγματικά αποτελέσματα θα φανούν πολύ αργότερα, επομένως.....γερή να είμαι να τα δω :bigsmile:

Quote Originally Posted by Ανδρόνικος View Post
    Σε ποια περίπτωση πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει την διάλυση μιας αυταπάτης; Εννοώ ποιες γενέθλιες θέσεις θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν προκαλώντας ένα τέτοιο θετικό αποτέλεσμα αντί για αρνητικό;
    Για να γίνω ποιο σαφής θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Αν κάποιος έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνα και ο τράνζιτ Ποσειδώνας ενεργοποιεί αυτή την γενέθλια θέση, θα μπορούσε να φέρει το τέλος μιας ψευδαίσθησης αν ας πούμε δέχεται ταυτόχρονα και μια όψη Κρόνου;
    Γεια σου, Ανδρόνικε.
    ΄
    Σ' όλες τις θέσεις ή δυσαρμονικές όψεις ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες ή την διάλυσή τους. Η διάλυση μιας αυταπάτης μπορεί να ακούγεται ως κάτι θετικό αλλά στην πραγματικότητα είναι μια διαδικασία πολύ επώδυνη ψυχικά.

Όνομα:
    Νίκος

Καλησπέρα σε όλους,
    Συμφωνώ με την Κοραλλία (ενώ η Τίνα με συγκίνησε γιατί την νοιώθω) ότι οι δυσαρμονικές όψεις του Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες ή την διάλυση αυτών. Το βίώνω κι εγώ αυτή τη στιγμή και όχι μόνο.
    Έχοντας γενέθλια σύνοδο Ποσειδώνα-Δία (από την 0 του Τοξότη-9ο οίκο) ενώ και οι 2 μαζί κάνουν αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο και την Αφροδίτη μου (από την 0 των Διδύμων-3ο οίκο, που όπως κατάλαβες μεταξύ τους κάνουν σύνοδο), είμαι κι εγώ ομοιοπαθής....:unsure:
    Σε όλα αυτά τα παραπάνω προσθέστε τον Ωροσκόπο μου στην 0 των Ιχθύων. Ταύ δηλαδή. Τα όσα γράφτηκαν τα βιώνω από τα γεννοφάσκια μου. Αλλά αυτό που βιώνω αυτό το καιρό από τη διέλευση του Ποσειδώνα από την 0 των Ιχθύων, από τον Ωροσκόπο μου δηλαδή, κάνοντας ταυτόχρονα και τετράγωνο με 4 πλανήτες μου, είναι πέρα από τα όριά μου. Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ καν. Στα παραπάνω προσθέστε επίσης και τον Χείρων που πέρασε πριν από κανα 2 μήνες από την 0 των Ιχθύων σε σύνοδο με τον διελαύνωντα Ποσειδώνα βέβαια.
    Αν και όλα τα παραπάνω αγγίζουν τον άξονα 3ο-9ο, εμπλέκεται όμως και ο 1ος-7ος, λόγω Ωροσκόπου. (Ο πόνος για μια σχέση που έληξε είναι ακοινώνητος... δεν μοιράζεραι... κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Η ερωτική απογοήτευση και η απόρριψη αβάσταχτη, σχεδόν 10 μήνες τώρα).
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον από τους φίλους-μελετητές της αστρολογίας που γνωρίζουν περισσότερα, την δική τους άποψη για τις όψεις που ανέφερα. Ή έστω αν κάποιος γνωρίζει βιωματικά και θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας.
    Παίρνω βέβαια απέραντο κουράγιο από ότι διαβάζω εδώ μέσα και χαίρομαι ειλικρινά να επικοινωνώ με άλλους ανθρώπους που είτε νοιώθουν αντίστοιχα είτε μας χαρίζουν με τις γνώσεις τους και τη σοφία τους στιγμές ψυχικής ηρεμίας και αρκετές νότες αισιοδοξίας. Και τους ευχαριστώ γι αυτό.
    Τέλος να αναφέρω ότι σχετικά με την επιρροή του Ποσειδώνα, απλά περιμένω να έρθει ο απόλυτος πάτος. Κι αυτό γιατί γνωρίζω ότι μετά υπάρχει απλά η άνοδος... Με ανησυχεί βέβαια ότι θα κρατήσει αρκετούς μήνες λόγω της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα. Αυτά τα 'πήγαινε-έλα' με φοβίζουν και με ανησυχούν ως προς το απρόβλεπτο και ως προς το βάθος του πάτου καθώς και το βάθος του ψυχικού πόνου.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους.
    Νίκος

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by CROUSSOS View Post
    Καλησπέρα σε όλους,
    Συμφωνώ με την Κοραλλία (ενώ η Τίνα με συγκίνησε γιατί την νοιώθω) ότι οι δυσαρμονικές όψεις του Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες ή την διάλυση αυτών. Το βίώνω κι εγώ αυτή τη στιγμή και όχι μόνο.
    Έχοντας γενέθλια σύνοδο Ποσειδώνα-Δία (από την 0 του Τοξότη-9ο οίκο) ενώ και οι 2 μαζί κάνουν αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο και την Αφροδίτη μου (από την 0 των Διδύμων-3ο οίκο, που όπως κατάλαβες μεταξύ τους κάνουν σύνοδο), είμαι κι εγώ ομοιοπαθής....:unsure:
    Σε όλα αυτά τα παραπάνω προσθέστε τον Ωροσκόπο μου στην 0 των Ιχθύων. Ταύ δηλαδή. Τα όσα γράφτηκαν τα βιώνω από τα γεννοφάσκια μου. Αλλά αυτό που βιώνω αυτό το καιρό από τη διέλευση του Ποσειδώνα από την 0 των Ιχθύων, από τον Ωροσκόπο μου δηλαδή, κάνοντας ταυτόχρονα και τετράγωνο με 4 πλανήτες μου, είναι πέρα από τα όριά μου. Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ καν. Στα παραπάνω προσθέστε επίσης και τον Χείρων που πέρασε πριν από κανα 2 μήνες από την 0 των Ιχθύων σε σύνοδο με τον διελαύνωντα Ποσειδώνα βέβαια.
    Αν και όλα τα παραπάνω αγγίζουν τον άξονα 3ο-9ο, εμπλέκεται όμως και ο 1ος-7ος, λόγω Ωροσκόπου. (Ο πόνος για μια σχέση που έληξε είναι ακοινώνητος... δεν μοιράζεραι... κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Η ερωτική απογοήτευση και η απόρριψη αβάσταχτη, σχεδόν 10 μήνες τώρα).
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον από τους φίλους-μελετητές της αστρολογίας που γνωρίζουν περισσότερα, την δική τους άποψη για τις όψεις που ανέφερα. Ή έστω αν κάποιος γνωρίζει βιωματικά και θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας.
    Παίρνω βέβαια απέραντο κουράγιο από ότι διαβάζω εδώ μέσα και χαίρομαι ειλικρινά να επικοινωνώ με άλλους ανθρώπους που είτε νοιώθουν αντίστοιχα είτε μας χαρίζουν με τις γνώσεις τους και τη σοφία τους στιγμές ψυχικής ηρεμίας και αρκετές νότες αισιοδοξίας. Και τους ευχαριστώ γι αυτό.
    Τέλος να αναφέρω ότι σχετικά με την επιρροή του Ποσειδώνα, απλά περιμένω να έρθει ο απόλυτος πάτος. Κι αυτό γιατί γνωρίζω ότι μετά υπάρχει απλά η άνοδος... Με ανησυχεί βέβαια ότι θα κρατήσει αρκετούς μήνες λόγω της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα. Αυτά τα 'πήγαινε-έλα' με φοβίζουν και με ανησυχούν ως προς το απρόβλεπτο και ως προς το βάθος του πάτου καθώς και το βάθος του ψυχικού πόνου.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους.
    Νίκος
    Νίκο, να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι διαβάζοντας το ποστ σου συγκινήθηκα πολύ και σε καταλαβαίνω στο μεδούλι του κοκάλου μου.
    Έχω γενέθλια θέση Ήλιου τετράγωνο Ποσειδώνα και ο Ήλιος κυβερνάει τον 5ο οίκο μου , που είναι «και» οι έρωτες , με την έννοια του «όχι μόνο». Όμως, οφείλω να πω ότι κάνοντας μία ανασκόπηση των εμπειριών μου, ο Ποσειδώνας με πέρασε από όλο το φάσμα των εννοιών του.
    Από μόνος του ο πλανήτης φέρει το στοιχείο της δυστυχίας και μιας βαθιάς και ανείπωτης θλίψης, φύσης 12ου. Τι να πρωτοπώ; Από τον θάνατο του πατέρα μου μέχρι την ανίατη ασθένεια του πρώην συντρόφου μου… Από ανεκπλήρωτους έρωτες, μέχρι τους καταδικασμένους στην απόσταση… Από την πλάνη, μέχρι την ερωτική έκσταση… Από την καλλιτεχνική έκφραση, μέχρι το άπειρο κενό!
    Με βεβαιότητα καταθέτω ότι η αρνητική έκφραση του Ποσειδώνα βιώνεται σαν ένας βασανιστικός κόμπος στον λαιμό, με την γεύση μιας παραπονεμένης θλίψης που δεν επιθυμεί να εκφραστεί την στιγμή που η ύπαρξή σου ολόκληρη τηρεί ενός λεπτού σιγή , για ότι ανεπιστρεπτί πεθαίνει μέσα σου.
    Τι σημασία έχει αν αυτό είναι απομυθοποίηση ή το οριστικό τέλος όσων βασιζόσουν σε αυτά και ήταν μέχρι τώρα η αληθινή σου ζωή; Έχει απόλυτο δίκιο η Κοραλλία για το επίπονο της εμπειρίας. Επίπονο του κερατά!

Αυτόν τον καιρό ο Ποσειδώνας ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου\Ποσειδώνα πραγματοποιώντας την σύνοδό του με τον Ήλιο μου και δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια το μέγεθος της απελπισίας. Από το ημίφως στο υπόγειο του ίδιου μας του ψεύδους, στο καταμεσήμερο μιας αλήθειας με έναν Ήλιο δολοφόνο! Και το χειρότερο; Έναν ήλιο που πάντα ήταν εκεί και δεν θέλαμε να τον δούμε. Και αυτό που πονάει δεν είναι τα εγκαύματα, αλλά η αιτία που μας έκανε να μην θέλουμε να τον δούμε.
    Ότι κι αν είναι, με λόγια δεν λέγεται. Θα μπορούσα ίσως με στοίχους, αλλά υπάρχει και η λογοκρισίας της προσωπικότητας , οπότε περιορίζουμε στο να σου πω και πάλι ότι σε καταλαβαίνω. Σε βάθος! Απόλυτα!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Λυπάμαι που θα απαντήσω κάτι τόσο συνηθισμένο ή τόσο κοινό για πολλούς, αλλά η φράση κλειδί είναι "όταν δεν πάει πιό κάτω". Το ανέφερες και μόνος σου.
    Είναι ματαιο να πολεμήσεις έναν Ποσειδώνα γιατί τα χτυπήματά του είναι ύπουλα και μοιάζουν με τις λαβές προσποίησης στο μαι-ται.
    Μιας που τα λέμε όλα και δεν έχουμε κολλήματα να "τσιτσιδώσουμε" την ψυχή μας και να φανούν τα σημάδια από παλιές της πληγές, έχω να σου πω τα εξής:
    Όταν πέρασα την επιστροφή Κρόνου στο Λιοντάρι και στον 8ο το 2006, ταυτόχρονα έφαγα και μια αντίθεση με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στον Υδροχόο και στο 2ο. (χρήμα/αξίες) Ενα το κρατούμενο.
    Πάμε παρακάτω. Ταυτόχρονα ο διελαύνων Ουρανός από τα ψάρια στον 3ο μου, χτυπούσε αλύπητα με τεράγωνο τον γενέθλιο Ποσειδώνα μου στον Τοξότη και 12ο. (Τεχνολογίες-εχθροί)

Όπως καταλάβαίνεις, η υπόθεση αφορούσε τους άξονες 2ο/8ο και 6ο/12ο.
    Φυσικά και έφαγα απογοήτευση, όχι με τη μορφή απόρριψης (δεν μασάω) αλλά με τη μορφή εξαπάτησης.Δεν επρόκειτο για ερωτικη σχέση αλλά για φιλική/συναδελφική.
    Υπήρχε άνθρωπος που ζούσε μέσα από τη ζωή μου, κυκλοφορούσε με τα στοιχεία μου, υπέγραφε με την υπογραφή μου, "ψωνιζόταν" στο διαδίκτυο με φωτογραφίες μου στα προφίλ του, γνώριζε όλα τα passwords μου, και φυσικά ηξερε πως λάτρευα την αστολογία. Και έτσι με πλησίασε. Για να δανειστεί τα βιβλία μου, να μάθει τα λίγα που γνώριζα, να εισβάλει στον κόσμο μου, να φωτογραφίσει τις συνήθειές μου, τις εκφράσεις μου, το βερνίκι στα νύχια μου, το ποτό που μου αρέσει, τα τσιγάρα που καπνίζω, τη μουσική που ακούω, και χίλια δυο άλλα πράγματα.
    Ήταν μια κοπέλα από τη δουλειά μου, η οποία νεούδι τότε, είχε κατέβει από ένα χωριό της Μακεδονίας, είχε τοποθετηθεί στην Αθήνα, και μου έλαχε να τη "χρεωθώ" για να εκπαιδευτεί. Η πιτσιρίκα ήταν γύρω στα 22 και αστέρι στους υπολογιστές, ερχόταν στο σπίτι μου κάθε μεσημέρι για φαγητό και μετά καφεδάκι στη βεράντα και δανειζόταν τον υπολογιστή για να μιλάει μεσω msn με τους γονείς της που ήταν στη Γερμανία.
    Κι έγώ το πίστευα...
    Κατάφερε και μου απέσπασε, άγνωστο πως, τον αριθμό της prepayed χρεωστικής που είχα, τους κωδικούς πρόσβασης από το email μου, και δημιούργησε έναν λογαριασμό Pop3 και δεχόταν εκεί τα δικά μου εισερχόμενα!!!
    Πέρασε κάπου 1,5 χρόνος για να καταλάβω τί γίνεται κι αυτό με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας που ασχολείται με το ηλεκτρονικό έγκλημα.
    Όταν βρέθηκα μπροστά σε "αποκαλύψεις" για αυτό το κορίτσι που βοηθούσα και φρόντιζα σαν αδελφή μου, ένιωσα σαν να μου κόβει κάποιος με χατζάρα τα πόδια και να πέφτω στο κενό.

Ενιωσα τη μεγαλύτερη απογοήτευση και τη χειρότερη φρίκη.
    Μου πρότειναν να κινήσω ποινική δίωξη, αλλά δεν το έκανα. Ήταν ένα αξιοθρήνητο νεαρό κορίτσι, που δεν είχε προσωπικότητα, δεν είχε υγιή ψυχισμό (ως φάνηκε) και σίγουρα οποιαδήποτε ποινή δεν θα ήταν ικανή για να επιτύχει το σοφρωνισμό της. Το μόνο που ζήτησα ήταν να φύγει μακριά, αθόρυβα και χωρίς δράματα, τα οποία και σιχαίνομαι με τόσο Κρόνο στο Λιοντάρι και 8ο.

Πρόσφατα, είχα πάλι ένα κρούσμα, από το εργασιακό περιβάλλον πάλι (αξονας 6/12). Αυτη τη φορά όμως δεν άφησα να πάρει έκταση και εδρασα γρήγορα και αποτελεσματικά. Και ο νοών νοείτω. Πλησιάζει και η έκλειψη πάνω στον 6ο μου...

Οι όψεις του Ποσειδώνα, γενέθλιου και διελαύνοντος, με βαρείς πλανήτες, σε συγκεκριμένους άξονες,τα είπαν "όλα" νομίζω.
    Κανένας έρωτας και κανένας χωρισμός δεν με άγγιξε ούτε στο ένα χιλιοστό όσο η συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό ήταν το πραγματικό νόημα του Ποσειδώνα, ΔΙΑΛΥΣΗ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Και πίστεψέ φίλε CROUSSO ο έρωτας είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να αντικαταστήσεις ανα πάσα στιγμή. Το μυστικό είναι να ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, να διώξεις τη θολούρα από τα ματια σου και να κοιταξεις λίγο γύρω σου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός είναι κοντά σου...
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)