- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
-
18-10-2010, 01:21 AM #21
Re: Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε
Eίμαι τύπος Α με αντίθεση Ήλιου - Σελήνης κι είναι εντελώς αληθές, θέλω να κάνω το τάδε ( Ήλιος στον Κριό) αλλά φοβάμαι/αγχώνομαι/δεν με γεμίζει ( τετράγωνο με Σελήνη στον Αιγόκερω) .. επίσης είμαι και τύπος Η, στην πλεύρα του καλού / καλοπροαίρετου , με ωροσκόπο Ζυγό, πραγματικά είμαι το μέγιστο θύμα ειδικά όταν νιώθω κάτι για κάποιον, και το κακό είναι ότι το καταλαβαίνω αλλά.... Τέλειο άρθρο!
-
26-05-2011, 07:33 PM #22
Η δική μου ερώτηση είναι όταν έχεις και θετικές και αρνητικές όψεις με τον Ήλιο τότε τι τύπος είσαι; Μήπος λίγο από όλα; Γιατί έχω αρνητική όψη με Δία, Κρόνο, Ουρανό(αυτή δεν την αναφέρετε), αλλά και θετική με Ποσειδώνα, Πλούτωνα οι οποίες είναι και πιο έντονες, μήπως επειδή υπερισχύουν οι τελευταίες εξαλείφονται λίγο οι άλλες οι δύσκολες?Ή όχι?
-
29-05-2011, 04:25 AM #23
Γεια σας!Εμενα κανει τετράγωνο ο Ήλιος με τον Κλήρο της Τύχης. Μήπως ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό??Επειδή δεν εξηγεί στο άρθρο για μια τέτοια πιθανή όψη .
Ευχαριστώ!
-
29-05-2011, 07:45 AM #24
Όπως γράφει και στο άρθρο,
"Δεν είναι μόνο ο Ήλιος που διαμορφώνει τον άνθρωπο, αλλά το σύνολο του προσωπικού του ωροσκοπίου.
Ένα άτομο μπορεί να είναι πολύ καλό ή κακό μέχρι μια ορισμένη ηλικία και μετά να αλλάξει. Αυτή η αλλαγή οφείλεται επίσης στο σύνολο του ωροσκοπίου και όχι μόνο στο ζώδιό του...."Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-05-2011, 07:47 AM #25
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.