- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 37 of 37
Thread: Κυβερνητης του ωροσκοπιου
-
26-05-2011, 04:52 PM #31
-
27-05-2011, 05:48 AM #32
Re: Κυβερνητης του ωροσκοπιου
Πω πω....Τι γράφετε τώρα...¶ρα εγώ, που είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό, έχω κυβερνήτη τον Πλούτωνα που είναι επίσης στον Σκορπιό, ο οποίος είναι στο 12ο οίκο μου, ο οποίος 12ος είναι στον Σκορπιό....:weird: τίγκα στα πλουτώνια....
-
27-05-2011, 09:12 PM #33
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτησή σας, και έχω να σας κάνω μια ερώτηση.
Σε περίπτωση που υπάρχει ένας ωροσκόπος στις 29 ενός ζωδίου και ο 1ος οίκος περιλαμβάνει όλον το επόμενο ζώδιο και 10 μοίρες του μεθεπόμενου, τότε μιλάμε για συγκυβερνήτες της ίδιας ή ελασσονος σημασίας?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
27-05-2011, 09:37 PM #34
Τώρα μάλιστα! Είδαμε και πάθαμε να καταλήξουμε κάπου, εσύ ανοίγεις ένα θέμα να το συζητάμε όλο το Σαββατοκύριακο. :bigsmile:
Προφανώς για τον Ωροσκόπο ισχύει ότι ισχύει και σε κάθε άλλο οίκο. Αλλά εδώ οι γνώμες μάλλον διαφοροποιούνται. Προσωπικά κοιτάω ουσιαστικά μόνο το ζώδιο στην ακμή του οίκου και για μένα ο κυβερνήτης του είναι και κυβερνήτης του οίκου ή κυβερνήτης του ωροσκοπίου (το γράφω επίτηδες για να πειράξω την Κοραλλία:bigsmile. Το εμπεριεχόμενο ζώδιο και τον κυβερνήτη του θα τα δω αλλά για μένα είναι πολύ ελάσσονος σημασίας όσο αναφορά τη «συγκυβέρνηση». Το τρίτο ζώδιο δεν θα το δω καθόλου.
Θα ακούσεις όμως διάφορες απόψεις και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πειραματιστείς μόνη σου.
-
27-05-2011, 09:40 PM #35
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
27-05-2011, 09:54 PM #36
Ταυρίνα μου, θέτεις ένα ερώτημα για το οποίο μάλλον θα πάρεις διαφορετικές απαντήσεις.
Συνηθίζεται να λέγεται πως όταν ένας πλανήτης ή μια ακμή βρίσκονται στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου, ότι χάνουν την ισχύ του. Διαφωνώ, έχω γράψει πολλές φορές πως η μοίρα που βρίσκονται οι πλανήτες αλλά και οι ακμές των οίκων ακόμη κι αν βρίσκονται στην τελευταία μοίρα, κάτι θέλουν να δείξουν. Η τελευταία μοίρα συνήθως δείχνει πως μια κατάσταση έφτασε στο τέλος της έχοντας αποκομίσει ο άνθρωπος την γνώση του ζωδίου ή του οίκου που χαρακτηρίζεται από την τελευταία μοίρα. Επομένως μιλάμε για ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο ακριβώς επειδή είναι μεταβατικό είναι και ιδιαίτερα σημαντικό.
Στο ερώτημα που θέτεις τώρα, όταν υπάρχει εμπεριεχόμενο ζώδιο μέσα στον 1ο οίκο, ο κυβερνήτης του εμπεριέχομενου ζωδίου είναι συγκυβερνήτης 1ου οίκου, ωστόσο για εμένα η ακμή στις 29 μοίρες είναι σημαντικότερη γιατί πάντα η μοίρα της ακμής ενός οίκου είναι εκείνη που έχει την περισσότερη ενέργεια.
-
27-05-2011, 10:33 PM #37
Με την ευκαιρία της συζήτησης, θυμήθηκα δύο αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα του Alan Oken, που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μας.. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα διαβάσει..
http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...F%F2-1%EF.html
http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...F%F2-2%EF.html
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.